- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
Bir ornegini sana birakayim ablaSüpermişBundan bende isterim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir ornegini sana birakayim ablaSüpermişBundan bende isterim
Nasıl gidiyor ameliyat etkisi? :)Hoşbuldum .
Konularda sadece yaş sorardı başka hiçbir şey sormazdıYok o eski zipzip değilim 1.5 yildir bu nicki kullanıyorum
Bilseydim.almazdim nicki
5 versem çok sevineceğim:)Biliyorum canım denediğini,yürüyüşle gider bence de,hem daha dinç olursun,zaten en fazla 5 kilon varsa vardir
İyi diyelim iyi olsun sen nasılsın abla? Memlekette ne var ne yok? Gelemedim bu virüs yüzünden memleketeNasılsın canım benim:)
Üstüne gazozcuu yazdır amaBir ornegini sana birakayim abla
Sağol canımBir ornegini sana birakayim abla
Verirsin sen,hele bir yürüyüşler de serbest olsun5 versem çok sevineceğim:)
Oyleymis yaa ben siteye geldigimde sadece zayiflama takimlarindaydim buraya gelince ogrendimKonularda sadece yaş sorardı başka hiçbir şey sormazdı
İyiyim canım çok şükürİyi diyelim iyi olsun sen nasılsın abla? Memlekette ne var ne yok? Gelemedim bu virüs yüzünden memlekete
İnşaallah canımVerirsin sen,hele bir yürüyüşler de serbest olsun
6 bitti 31 kilo verdim çok şükür yarıdan fazlası gitti son 20 kilo kaldı umarım onuda verebilirim. Yemek topiğinde takılmaya başladım sonum hayr olsun. Sen nasılsın ?Nasıl gidiyor ameliyat etkisi? :)
âmin canımİnşaallah canım
Yazdiralim nasil yaziliyor öğreneyimÜstüne gazozcuu yazdır ama
Evet Malatyada memleket sayılırİyiyim canım çok şükür
Hayırlısı olsun ,sağlık olsun
Canım sen Adıyamanlı mıydın:)
Öyle tabi ki biz hemşeriyizEvet Malatyada memleket sayılır
Bu soru ile karşılaşıyor musun yoksa tek ben miyimOyleymis yaa ben siteye geldigimde sadece zayiflama takimlarindaydim buraya gelince ogrendim
Güzel gitmiş maşallah,üstelik son 3 ay hareketsiz nerdeyse hepimizin.Verirsin tabii,merak etme,mideyi büyütme yeter . Ben iyiyim önceye bakarak:)6 bitti 31 kilo verdim çok şükür yarıdan fazlası gitti son 20 kilo kaldı umarım onuda verebilirim. Yemek topiğinde takılmaya başladım sonum hayr olsun. Sen nasılsın ?
Bana uygun olurduYazdiralim nasil yaziliyor öğreneyim
Kaç kilo vermek istiyorsun ki abla? Profile baktıkça sen sanıyorum. Gayet zayıfsın yazıcaktımKeşke elimde olsa denedim diyetle gitmedi yürüyüş belki işe yarar:)