Bizim diyete gelmediğimiz gibiHic aklima gelmiyor desem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizim diyete gelmediğimiz gibiHic aklima gelmiyor desem
kırmızı balık takılmış oltaya nevoş bunu kırmızı yapalım :)Haa tekrar geçmiş olsun ameliyat oldun mu ? Gerçi virüsten hepsi iptal edildi ama
Ben haftaya eklerimHayir onu ben yapicam son gün
Hemşire
Valla bizim vücut alırken hiç korumaya geçmedi ama verirken korumaya geçiyor duruyor. 1 ay da 1 kilo verdim sonra 2 haftada 3 kilo gitti. Tiroit engel vermeye benimde d vitaminim çok çok düşük. Oda engel oluyormuşCanım tiroit sıkıntım var.1 -2 ay önce 3-4 hafta sıkı diyet yaptım 1 gr veremedim:)Ondan hiç isteğim yok:)Benim yürüyüş yapmam lazım:)Onuda şimiye kadar yapamadım bundan sonra yaparsam belki gider diyorum:)
Belki tarifi 1. olurkırmızı balık takılmış oltaya nevoş bunu kırmızı yapalım :)
yeşil kırmızı balık olur mu ayol
fakir virüsü demek kiTeşekkür ederim,oldum evet,özelde oldum. Para verince virus bulaşmadı Allahın hikmeti
hadi inşallahBelki tarifi 1. olur
Şimdi işim var oğlanı yikiycam bu konuyu sonra konuşalımBen haftaya eklerim
aahh ahhh teyzeye razıyım,anane olmayayım daÖyle değil misin
D vitamini ,B12 ,demir hepsi düşük canım:)Valla bizim vücut alırken hiç korumaya geçmedi ama verirken korumaya geçiyor duruyor. 1 ay da 1 kilo verdim sonra 2 haftada 3 kilo gitti. Tiroit engel vermeye benimde d vitaminim çok çok düşük. Oda engel oluyormuş
utanıyorum sormaya unuttum çünkğ sende mide küçültme ameliyatımı oldun? Nerde ne zaman oldun? Ben devlette oldum ama bende ücret ödedimTeşekkür ederim,oldum evet,özelde oldum. Para verince virus bulaşmadı Allahın hikmeti
Eşime malzeme listesini vereyimŞimdi işim var oğlanı yikiycam bu konuyu sonra konuşalım
Allah yardımcın olsun inşaallah ben o kadar çok gidiyorum ki artık bıkkınlık geldi ilaçtan hastaneden doktordan.D vitamini ,B12 ,demir hepsi düşük canım:)
Tedaviye başladım bazı sorunlar oldu hayat koşturması bırakmak zorunda kaldım
Ayyyy ne kadar güzel genç yaşta nene olmakaahh ahhh teyzeye razıyım,anane olmayayım da
bal hemşireHemşire
Bende dahiliyeye gidip ciddi bir tedaviye başlamak istiyorum.Ama acele etmek istemiyorum.Temmuz'da belki:)Allah yardımcın olsun inşaallah ben o kadar çok gidiyorum ki artık bıkkınlık geldi ilaçtan hastaneden doktordan.
of yaaaAyyyy ne kadar güzel genç yaşta nene olmak
Benim bağırsak sorunundan oldum ,devlette ücretsiz olacaktı,virüsten ertelediler bilinmeyen tarihe.Ozele para verip oldum ,bekleyemedimutanıyorum sormaya unuttum çünkğ sende mide küçültme ameliyatımı oldun? Nerde ne zaman oldun? Ben devlette oldum ama bende ücret ödedim
Demi demi beni kırmızı yapsınlar geçenlerdeki bildirimde pro üye yazıyordu bir heves açtımkırmızı balık takılmış oltaya nevoş bunu kırmızı yapalım :)
yeşil kırmızı balık olur mu ayol