Börekler Annemin Hazır Yufka Börek tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Börek Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    785
  • Anket Kapalı .
Canım tiroit sıkıntım var.1 -2 ay önce 3-4 hafta sıkı diyet yaptım 1 gr veremedim:)Ondan hiç isteğim yok:)Benim yürüyüş yapmam lazım:)Onuda şimiye kadar yapamadım bundan sonra yaparsam belki gider diyorum:)
Valla bizim vücut alırken hiç korumaya geçmedi ama verirken korumaya geçiyor duruyor. 1 ay da 1 kilo verdim sonra 2 haftada 3 kilo gitti. Tiroit engel vermeye benimde d vitaminim çok çok düşük. Oda engel oluyormuş 😐

Valla bizim vücut alırken hiç korumaya geçmedi ama verirken korumaya geçiyor duruyor. 1 ay da 1 kilo verdim sonra 2 haftada 3 kilo gitti. Tiroit engel vermeye benimde d vitaminim çok çok düşük. Oda engel oluyormuş 😐
D vitamini ,B12 ,demir hepsi düşük canım:)
Tedaviye başladım bazı sorunlar oldu hayat koşturması bırakmak zorunda kaldım:KK43:

D vitamini ,B12 ,demir hepsi düşük canım:)
Tedaviye başladım bazı sorunlar oldu hayat koşturması bırakmak zorunda kaldım:KK43:
Allah yardımcın olsun inşaallah ben o kadar çok gidiyorum ki artık bıkkınlık geldi ilaçtan hastaneden doktordan.

😂😂 utanıyorum sormaya unuttum çünkğ sende mide küçültme ameliyatımı oldun? Nerde ne zaman oldun? Ben devlette oldum ama bende ücret ödedim 😐
Benim bağırsak sorunundan oldum ,devlette ücretsiz olacaktı,virüsten ertelediler bilinmeyen tarihe.Ozele para verip oldum ,bekleyemedim

X