benim eşim devlette oldu ama ücret ödemediutanıyorum sormaya unuttum çünkğ sende mide küçültme ameliyatımı oldun? Nerde ne zaman oldun? Ben devlette oldum ama bende ücret ödedim
İnşaallahBelki tarifi 1. olur
Bu arada yaş kaç?Yemek topigine gelince soruyorlar sadece
O zaman 50 ye yaklaşacağım zaten kurtuluşum yokof yaaa
sen düşersin benim elime 10 yıl sonra
kıyamam yaa :)Demi demi beni kırmızı yapsınlargeçenlerdeki bildirimde pro üye yazıyordu bir heves açtım
Ünv hastanesi dediler aldılar valla 6.500 tlcikbenim eşim devlette oldu ama ücret ödemedi
o başka zıpzıpBu arada yaş kaç?
Özelde olsan da o fiyat nerdeyse ,şehir neresi sakıncası yoksa ?Ünv hastanesi dediler aldılar valla 6.500 tlcik
aaa bizde uludağ üni de olduk 5 kuruş vermedikÜnv hastanesi dediler aldılar valla 6.500 tlcik
Kilo soran Zıpzıp buo başka zıpzıp
Üye olurken yeğenim kırmızı balık gölde diye dolanıyordu bende yazdım. Baktım kimsede iyide oldukıyamam yaa :)
hiç madem kırmızı balıksın yapsınlar
özelde tüp mide opları uçuk jennam.20 binden kapak açıyolarÖzelde olsan da o fiyat nerdeyse ,şehir neresi sakıncası yoksa ?
Kardesimin arkadasida konyada ameliyat oldu oda ücret ödemedi diye biliyorum.gecen yilaaa bizde uludağ üni de olduk 5 kuruş vermedikama 6 sene olmuştur
Bende pamukkalede oldum şimdi fiyatlar dahada yükselmiştir. Eşin kaç kilo verdi kilpsunu koruyor mu ?aaa bizde uludağ üni de olduk 5 kuruş vermedikama 6 sene olmuştur
Eşinin çok kilosu mu vardı oldu:)özelde tüp mide opları uçuk jennam.20 binden kapak açıyolar
O zaman Fakı Bey 50 bin isterözelde tüp mide opları uçuk jennam.20 binden kapak açıyolar
Allah söyletmiş çocuğa kırmızı olcan demek kiÜye olurken yeğenim kırmızı balık gölde diye dolanıyordu bende yazdım. Baktım kimsede iyide oldu
Pamukkaleye gidip orda oldum burda bir tek özel de vardı 17 bin dedilerÖzelde olsan da o fiyat nerdeyse ,şehir neresi sakıncası yoksa ?