Hiç kıskanmadımBenim tarifim hazir yaparsam görürsün ben diyete başladım listeye bile girdim yapmiyorum size börek falan
Zipzip- beni yoldan çıkarıyorlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç kıskanmadımBenim tarifim hazir yaparsam görürsün ben diyete başladım listeye bile girdim yapmiyorum size börek falan
Benim de ilk katıldığım yarışma bu kategoriydi
Nasıl yaniA bu ben değil miyim
Yeni girdim siteyeÖyle sessiz sessiz
Hayırlı akşamlar canım nasılsın
Sana sitem etti anlamadın mı
Daha dur bir ay sonra wp a boy boy foto aticam altina da nevosa selam olsun beni yarismaya almadı zayıfladım yazicamHiç kıskanmadım
Allah kolaylık versinNe yapsın çocuklar:)Yeni girdim siteye
İyiyim canım, babamız işte. Oturuyoruz bebelerle, tabi onlar oturmuyor
Sana sitem etti anlamadın mı
Hadi bakalım görelimBak işe yaradı gördün müDaha dur bir ay sonra wp a boy boy foto aticam altina da nevosa selam olsun beni yarismaya almadı zayıfladım yazicam
Amaaan kız goruyon mu açıkta kaldı zaar..Hahhahahha kız yarışmaya giremedim ki tarif kalmamış
Amin canımAllah kolaylık versinNe yapsın çocuklar:)
Yoo alakası yokSana sitem etti anlamadın mı
Öyle canım enerjilerini atacak yerleri yok:)Amin canım
Sıkılıyorlar, evde oyalamak çok zor oluyor. Dün bahçeye çıkardım biraz. Hiç eve girmek istemiyorlar
Yok Bir de konuyu takip ettim telefonun alarmını ayarladım konu açılınca buradaydım ama katılmadım. Ne demişler sona Kalan dona kalırAmaaan kız goruyon mu açıkta kaldı zaar..
Yarışma bitmeden 65olursam yapicam o böreğiHadi bakalım görelimBak işe yaradı gördün mü
Hani borek yapmayacaktin borek mi yapiyorsun yoksaBenim tarifim hazir yaparsam görürsün ben diyete başladım listeye bile girdim yapmiyorum size börek falan
İnşaallah keşke bende verebilsem:)Bugün bahçe içinde yürüdüm :)Umarım yürüyüşün etkiisi olur:)Yarışma bitmeden 65olursam yapicam o böreği
Cok sağol canım ,inşallah ❤❤