Canım ameliyat dışında sürekli yatmak ile alakalı olabilir:)Uzun süre dolaşmadın alışman bir süre sürecek:)Çok istiyorum,inşallahBazen aşırı baş dönmesi oluyor,kulak ugultusuyla beraber ,oturmazsam bayılırım o derece. Öyle olmadigim bir an olursa mutlaka yapacağım
24 saat yataktan çıkmıyordum,sonra arada çıkmaya başladım,şimdi her fırsatta, ameliyat sonrası daha kolay oldu hareket etmemCanım ameliyat dışında sürekli yatmak ile alakalı olabilir:)Uzun süre dolaşmadın alışman bir süre sürecek:)
İnşaalalh canım benim:)
Çok şükür canım o günler geride kaldı24 saat yataktan çıkmıyordum,sonra arada çıkmaya başladım,şimdi her fırsatta, ameliyat sonrası daha kolay oldu hareket etmemZaman alacak,ama inşallah eskisinden daha iyi olacağım canım
Aynen güzelciğim,güzel günler de yakındaÇok şükür canım o günler geride kaldı
İnşaallah öyle olur canım:)Önümüzü göremiyoruz:)Aynen güzelciğim,güzel günler de yakında
Umudum hala var benim,elbet düzelecekİnşaallah öyle olur canım:)Önümüzü göremiyoruz:)
İnşaallah canımUmudum hala var benim,elbet düzelecek
Amin canımİnşaallah canım
Çok üzüldümİlk yaristigim kategori ve şu an yarisamiyorum
Belli oluyorÇok üzüldüm
İştersen sana tarif vereyimBelli oluyor
Yorumları okuyordum
Yani sana uygun kalmamış:)Dediğin gibi çokta her şeyi bilmiyormuşsunHahhahahha kız yarışmaya giremedim kitarif kalmamış
Öyle sessiz sessizYorumları okuyordum
Hayırlı akşamlar
A bu ben değil miyimİştersen sana tarif vereyimSen yap konuyu aç ben taşıyayım Çok aksiyonlu değil mi
Benim de ilk katıldığım yarışma bu kategoriydiİlk yaristigim kategori ve şu an yarisamiyorum
Benim tarifim hazir yaparsam görürsünİştersen sana tarif vereyimSen yap konuyu aç ben taşıyayım Çok aksiyonlu değil mi