Vallahi bnde o kisiyi puslu gibi goruorum, yalniz deilmisim
Kötü ama ya:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vallahi bnde o kisiyi puslu gibi goruorum, yalniz deilmisim
Sunuma dikkat canım biraz netten araştırma yap tarifine benzer sunumlara bak:)Acele etme:)Yarışma tarihine bakayim dedim son gün 22 haziran diyor
Ben yarın yapıcaktim
Gene yapicam ama hemen atmam
Aman canım 2 elini sallamasın sonra 100 gelin kafayı yersinaaaaa şimdiden başladı bu
oğluma söylerim elini sallasa ellisi hıh
ucundan accık göster bari,yazık değil mi bize :)Yarışma tarihine bakayim dedim son gün 22 haziran diyor
Ben yarın yapıcaktim
Gene yapicam ama hemen atmam
Boşver canım tariflerin çok güzelvar öyle tipler ,kendisi makarna yapamaz yapanda elestirecek delik ararNeyse ki begenen sayisi daha fazla e defterede nerdeyse 16 bin kisi eklemis, arada cikiyo oyleleri. Birisi siteden atildi, icini yeterince kusamamis sanirim yine geldi hemde iki kisilik
o da doğruAman canım 2 elini sallamasın sonra 100 gelin kafayı yersin
Kisisine gore degisiyo, mesela annemin vefatindan sonra akrabalara cok kirildim yanimizda ne anne tarafi ne baba tarafi yoktu destekci. Sozde kalabalik sulaleyiz hadi gelin cay icelim desek en az 3 sofra olur 1 saattede toplanilirdi. Simdi benim icin varliklarida bir yokluklarida.. Sonrada kinci ben oluyorum
Kötü ama ya:)
Aaa haberim yoktu bakayım nasıl yapılıyor, kırk yılın başı yarışmak istedim izin vermedin, bari madalyamla gerine gerine gezeyimAktif etmemişsindir:)
her yiğidin yoğurt yiyişi başkadır canomBoşver canım tariflerin çok güzelvar öyle tipler ,kendisi makarna yapamaz yapanda elestirecek delik arar
El açması olacak sanırım bir sonraki olur neden olmasınBu ay böyle önümüzdeki ay gelmezsen küserim
Tesekkur ederim canimBoşver canım tariflerin çok güzelvar öyle tipler ,kendisi makarna yapamaz yapanda elestirecek delik arar
Allah rahmet eylesin canım anneciğin nurlar içinde yatsınKisisine gore degisiyo, mesela annemin vefatindan sonra akrabalara cok kirildim yanimizda ne anne tarafi ne baba tarafi yoktu destekci. Sozde kalabalik sulaleyiz hadi gelin cay icelim desek en az 3 sofra olur 1 saattede toplanilirdi. Simdi benim icin varliklarida bir yokluklarida.. Sonrada kinci ben oluyorum
Tabi yeğenim büyüdü sahalara dönme vaktin geldi:)Aaa haberim yoktu bakayım nasıl yapılıyor, kırk yılın başı yarışmak istedim izin vermedin, bari madalyamla gerine gerine gezeyim
Yok canım o belli değil biz öyle takılıyoruz:)Kategoriyi önceden söylemiyorum:)El açması olacak sanırım bir sonraki olur neden olmasın
Balkon varsa balkona çok,bahçe varsa bahçeye ve yakın çekim olsun:)Çevre çok süslü olmasın:)Böreğe en çok yakışan beyaz tabak yada bambu:)Nevreste
Ah nevreste ablacım sunuma dikkat ederim tabi ilk deffa kurabiye de katılmıştım o da fena olmamisti şimdi deneyimliyimdaha çok dikkat ederim
arka arkaya börek yapmazsın zatenYok canım o belli değil biz öyle takılıyoruz:)Kategoriyi önceden söylemiyorum:)
Görüşürüz canım iyi seyirler:)bi diziye sardım neflişkte :)
gittim ben,börekleri yakmayın
Aynen uzun zaman geçmesi lazım:)arka arkaya börek yapmazsın zaten