Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Neyse ki begenen sayisi daha fazla e defterede nerdeyse 16 bin kisi eklemis, arada cikiyo oyleleri. Birisi siteden atildi, icini yeterince kusamamis sanirim yine geldi hemde iki kisilik
Kisisine gore degisiyo, mesela annemin vefatindan sonra akrabalara cok kirildim yanimizda ne anne tarafi ne baba tarafi yoktu destekci. Sozde kalabalik sulaleyiz hadi gelin cay icelim desek en az 3 sofra olur 1 saattede toplanilirdi. Simdi benim icin varliklarida bir yokluklarida.. Sonrada kinci ben oluyorum
Kisisine gore degisiyo, mesela annemin vefatindan sonra akrabalara cok kirildim yanimizda ne anne tarafi ne baba tarafi yoktu destekci. Sozde kalabalik sulaleyiz hadi gelin cay icelim desek en az 3 sofra olur 1 saattede toplanilirdi. Simdi benim icin varliklarida bir yokluklarida.. Sonrada kinci ben oluyorum
Allah rahmet eylesin canım anneciğin nurlar içinde yatsın
İnsan başına gelince inan anlamıyor
Anne baba kaybı bambaşka Yaşamayan anlayamıyor ve o zaman olunan destek hiç unutulmuyor:)