Börekler Annemin Hazır Yufka Börek tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Börek Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    785
  • Anket Kapalı .
Neyse ki begenen sayisi daha fazla e defterede nerdeyse 16 bin kisi eklemis, arada cikiyo oyleleri. Birisi siteden atildi, icini yeterince kusamamis sanirim yine geldi hemde iki kisilik😂😂
Boşver canım tariflerin çok güzel😍var öyle tipler ,kendisi makarna yapamaz yapanda elestirecek delik arar :KK53:

Kisisine gore degisiyo, mesela annemin vefatindan sonra akrabalara cok kirildim yanimizda ne anne tarafi ne baba tarafi yoktu destekci. Sozde kalabalik sulaleyiz hadi gelin cay icelim desek en az 3 sofra olur 1 saattede toplanilirdi. Simdi benim icin varliklarida bir yokluklarida.. Sonrada kinci ben oluyorum😂

Kisisine gore degisiyo, mesela annemin vefatindan sonra akrabalara cok kirildim yanimizda ne anne tarafi ne baba tarafi yoktu destekci. Sozde kalabalik sulaleyiz hadi gelin cay icelim desek en az 3 sofra olur 1 saattede toplanilirdi. Simdi benim icin varliklarida bir yokluklarida.. Sonrada kinci ben oluyorum😂
Allah rahmet eylesin canım anneciğin nurlar içinde yatsın:KK36:
İnsan başına gelince inan anlamıyor:KK43:
Anne baba kaybı bambaşka :KK43:Yaşamayan anlayamıyor ve o zaman olunan destek hiç unutulmuyor:)

Nevreste Nevreste
Ah nevreste ablacım sunuma dikkat ederim tabi ilk deffa kurabiye de katılmıştım o da fena olmamisti şimdi deneyimliyim😂daha çok dikkat ederim:hamarat:
Balkon varsa balkona çok,bahçe varsa bahçeye ve yakın çekim olsun:)Çevre çok süslü olmasın:)Böreğe en çok yakışan beyaz tabak yada bambu:)

X