- 2 Ağustos 2018
- 4.389
- 10.190
Vallahi yaHırs ve kıskançlık her yerde var canım:)
Millet tuaf, begenmiosan girip bakma 200kusur yorumu tek tek okuma demi
Ben olsam hayatta begenmedigim tarife girmem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vallahi yaHırs ve kıskançlık her yerde var canım:)
Evet canım Malatyalıyım ve Malatya'da oturuyorum Öyle mi o zaman hemşeri sayılırızMalatyalimiydin sen ablacim
Benimde annane tarafi orali, annem hic gitmedim derdi ama
Aynen canım bende eleştirmeyi kırmayı sevmem nerede olursam olayım:)Vallahi ya
Millet tuaf, begenmiosan girip bakma 200kusur yorumu tek tek okuma demi
Ben olsam hayatta begenmedigim tarife girmem
Oyleymisiz❤Evet canım Malatyalıyım ve Malatya'da oturuyorum Öyle mi o zaman hemşeri sayılırız
Malatya yemeğiBu Malatya yemeği deme bayılırım:)
Güzelmiş beğendim:)
İşte ben o çevheri ortaya çıkaracağım.Önce bir göreyim sonra kayınvalidene gidip seni överim:)
Ondan seviyorum seniOyleymisiz❤
Aynen kendisi begenmis koymus resim cekmeye ugrasmis tarif yazmis bu olmamis mi dielimAynen canım bende eleştirmeyi kırmayı sevmem nerede olursam olayım:)
İçleri kötü ne yapacaksın:)
Allah muhabbetinizi bozmasınUzaktasın daha ne istiyorsun ya yakın olsaydınMalatya yemeği
Canımdan çok sevdiğim bi tanecik aşkım kaynanamdan ogrendim
Ona gore oğlu ac ...
Ona gore oğlu yemek yemiyor...
Ama maşallah oğlunun göbeği memesi heryeri de büyüyor
Hayatta eleştirmem canım yapımda yok:)Aynen kendisi begenmis koymus resim cekmeye ugrasmis tarif yazmis bu olmamis mi dielim
Misafirliklerde bile oyle
Yapsinlar bakalim, bnde dalga gecerim iyice cossunlar
Bende seni seviorumOndan seviyorum seni
Valla şuan ona yakın olan tek kişi sensin nevreste momy, inşallah akraba falan çıkmayızAllah muhabbetinizi bozmasınUzaktasın daha ne istiyorsun ya yakın olsaydın
Bu kadar sevdiğini yazma tanıdık falan çıkarKıskanırlar
olsun :)Aynen Oysa içim gidiyor börek yapmak içinBizde el açması yapalım yemek bölümüne ekleyip kendi kendimize yarışma yapalım
Elalis eşine söyle bize sponsor olsun
Hmmm demek kii şekilli şüküllü bişey yapacaksın reis hmmmmmYok önce deneyecem baktım sekli güzel adam da zehirlenmiyo o zaman yenisini yapicam
TeşekkürlerEn sevdiğim Bakalım nasıl tarifler gelecek. Katılacak arkadaşlara kolay gelsin.
Niye ki Bi köşede dururdum benMadalyalılar katılamıyor canım:)
Beklentini düşük tut aşkoHmmm demek kii şekilli şüküllü bişey yapacaksın reis hmmmmm
Teşekkürler
En guzeli, bnde oyle yapiorumHayatta eleştirmem canım yapımda yok:)
İçimde tutarım:)
aaa hadi gözün aydın :)Aldım tarifini bende
Tutamam yufka alacam didin bidaha bidaha yapacam didin tutamamBeklentini düşük tut aşko
Yok kurban olduğum vallaTutamam yufka alacam didin bidaha bidaha yapacam didin tutamam