- 16 Mart 2008
- 45.531
- 221.553
Silme derdi yok ohh ne güzel...kız ben tüy gibi kalkarım yataktan,yeterki istediğim kadar uyuyabileyim.size bi şok daha :)
yatak odamın camları duvar kağıdıyla kaplı,üzerine de karartma perde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Silme derdi yok ohh ne güzel...kız ben tüy gibi kalkarım yataktan,yeterki istediğim kadar uyuyabileyim.size bi şok daha :)
yatak odamın camları duvar kağıdıyla kaplı,üzerine de karartma perde
örtüyorum hemen atıyo üstündenSen ona özel battaniyeni örtmüyosundur ondan uyuyamıyodur yoksa ortam gayet uygun
Aynen öylezorluğu çok canım.her organizasyonda eşin yanında değil.eve misafir gelse uyuyo mecbur,ben bi yere gitsem hep yalnızım
Hayırlı geceler canım iyi seyirleray yeni bi diziye sardım dark,nefliş dizisi :)
daha doğrusu kız sardı bana.
zamanda yolculuk,beynim yanıyo izlerken :)
1 bölüm izleyip yatayım canlarım,öptüm kocaman
İyi geceler ablaay yeni bi diziye sardım dark,nefliş dizisi :)
aa duymadım kuzum ayaktaydımAynen öyle
Elalis sallandik mi bana mı oyle geldi 01:18
Bi kaç dakkaya sisteme düşer bakcam minik.Aynen öyle
Elalis sallandik mi bana mı oyle geldi 01:18
Ben bitirdim onu....ay yeni bi diziye sardım dark,nefliş dizisi :)
Bende bekliyorum AFAD a daha çabuk düşüyorBi kaç dakkaya sisteme düşer bakcam minik.
Bingöl sürekli sallanıyorBi kaç dakkaya sisteme düşer bakcam minik.
Benim izleidgim uzman Yedisu fayı hareketlenirse 6.8 gelir diyor Bingöl içinBingöl sürekli sallanıyor
Allah korusun:)Benim izleidgim uzman Yedisu fayı hareketlenirse 6.8 gelir diyor Bingöl için
İnşallah olmasin abla ama o adamın söyledikleri +3 -3 çıkıyorAllah korusun:)
5.9 u biz bile hissettikİnşallah olmasin abla ama o adamın söyledikleri +3 -3 çıkıyor
Abla bayağı sallanmis ben videoları izledim de o kadar korkarak yatıyorum ki bak ..5.9 u biz bile hissettik
Bende korkuyorum canım ama yapacak bir şey yok hakkımızda hayırlısı:)Abla bayağı sallanmis ben videoları izledim de o kadar korkarak yatıyorum ki bak ..
Ben deprem korkusu ile yattım ya uyuyamıyorum eşimde evde yokken ..geçen Balıkesir sallandı
.bağırarak deprem oluyor dedim
Sonra dedim eşime sen evde olmasan çocukları toplardim yamacıma
Evde birir olunca cesaret geliyor
Bana uyku yok bu geceBende korkuyorum canım ama yapacak bir şey yok hakkımızda hayırlısı:)