Börekler Annemin Hazır Yufka Börek tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Börek Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    785
  • Anket Kapalı .
Benim belimde romatizma var dönem dönem çok agri oluyordu ama son doğumdan sonra sırt ağrısı beli unutturdu
Ensemden başlıyor bel üzerine kadar ağrı var hiç oturmak istemiyorum ya ayakta duracağım yada yatacağım öyle bir ağrı

Belimde öyleydi otururken daha çok hissediyorum bu ağrıyı

En son gittiigmde kaslar bayağı kötü olmuş kas gevşetici iki iğne vermişti doktor bu sefer fizik tedavi ye randevu aldım

Önceki doktorum çok iyidi bana herşeyi anlatmıştı rahatsızlıgim la ilgili biliyorum bunun geçmeyeceğini malesef
Ne ağrısı miniğim romatizma falan mı?

Canım biz pek kalabalığa,kapalı yerlere girmiyoruz.Ormanın ortasında yaşıyorum:)Çevremizde dolaşıyoruz yetiyor:)
Bu hafta ihtiyaç için dışarı çıktım ama maskeyi hiç çıkarmadım:)Toplasam 1.5 saat sürmez .Kapalı alanlarda herkes takıyor sıkıntı görmedim:)Daha merkezi yerlere 3 aydır gitmedim bilmiyorum:)

Herkeste maske var burda ben çarşı pazar geziyorum görüyorum abla :))

Ama keşke çocuklara hala AVM ve market yasağı olsa sonuçta çocuklar her yeri elliyor ben küçüğü görünüyorum markete mesela her gördüğüne dokunuyor

Çok geçmiş olsun canım inşallah bi çaresi vardır..

Çok geçmiş olsun canım inşallah bi çaresi vardır..
Doktroum bir tedavisi olmadığını söyledi sadece yapılan egzersizlerle ağrıları hafifletir sin dedi

Sinsi bir hastalikmis genç yaşta görülme sıklığı çok azmis ben 5-6 yaşından beri zaten anneme belimin agridigin söylüyor musum

Doktorun söylediğin e göre yaş aldıkça kamburlasacakmisim

Geçmiş olsun kuzum

Benim çocuklar daha hiç gitmedim markete canım hiçte işleri yok:)Yani bir süre onlar ve diğer insanlar için gitmemeleri gerektiğini düşünüyorum:)

Biz de öyle kalabalığa girmedik abla ama arabayla gayet ana caddeden geçtik hem iş yerine falan da gittik herkesin maskesi çenelerindeydi ya da hiç yoktu, bizim evin çevresi de çok iyi yani biraz ilerimiz üniversitenin ormanlık alanı falan, çocukla da genel de evin çevresinde olduğumuzdan bi üst seviye kalabalık araba sesi falan ürküttü.

Marketlere alıyolar mı artık çocukları? Biz hala girdirmiyoruz.

Allah yardımcımız olsun normalleşme biraz zor olacak:)
Ben çocuklarını avmye veya kapalı alanlara götürenlere şaşırıyorum:)
Benim bir yakınım var .Virüsün olmadığını ve bizim çok abarttığımızı söylüyorlar:)Yani eğitim okumakla olmuyor onu anladım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…