Ah inşallah, millet gevşedi. Ben uzun süre eskiye dönülmez diye düşünüyordum. Ama milletteki hafıza balıktan beterVirüs gitse,vakalar bitse daha rahat olacağız inşaallah:)
Ya zaten tempolu yürüyordum ama mutlı mutlu.. koştum resmen.. birde bebek arabası ittim zorladı baya..Geçmiş olsun canım:)Ama iy mi olmuş kötü mü bilemedim:)
Tempolu yürüyüş candır:)Ben bugün sadece 6bin adım yürüdüm temizlik yapınca daha fazlası olmadı:)
İyi aksamlae Ablam nasilsjn :))Hayırlı akşamlar
@Elalis
retro_hippo
@deynepnaz
Tenceresiz kaldim anne
@Canfeb
@Blue_Perii
@pearlshine
@Rakika
Jenna16
@alimiyon
@Nana
@Elhan
@-Alinda-
@_Gulnihal_
@vespasever
@Dahliadivin
@gizemole
@kukrim27
@yasminsay
@_CaNanSu_
@-cantanem-
@Bittercoffee
@Yasnaz
@HayatSevinceGuzel
@ahinaz
@Krmzblk
@Gonul45
@Kirmizi pabuc
@Judy_K
@pinkpantera
@Bal0ncuk
@Sur-es
Lilimam
@Dediyy
@KaramelDelisi
Market,pazar vs çıkmıyorum.Genelde site içerisinde veya çevresindeyiz:)Çok kalabalık ve kalabalık alanlara girmiyoruz.Ama karantina dönemleri gibi çokta sıkı değiliz:)Ah inşallah, millet gevşedi. Ben uzun süre eskiye dönülmez diye düşünüyordum. Ama milletteki hafıza balıktan beter
Oyyy kıyamam çok fena olmuşYa zaten tempolu yürüyordum ama mutlı mutlu.. koştum resmen.. birde bebek arabası ittim zorladı baya..
İyiyim canım sağol sen nasılsınİyi aksamlae Ablam nasilsjn :))
Adama nerdeyse abi Allasen başka yerde yürü dicektim.. Akşam vakti böyle 7.30 gibi.. hava serin böyle esiyo.. yürüyüş yeri orası.. ne işiniz var dimi?Oyyy kıyamam çok fena olmuş
Maskeler genelde fora ,haklı olarak herkes her yere gitmeye çalışıyorMarket,pazar vs çıkmıyorum.Genelde site içerisinde veya çevresindeyiz:)Çok kalabalık ve kalabalık alanlara girmiyoruz.Ama karantina dönemleri gibi çokta sıkı değiliz:)
Ağrılarım var bu ara iyi değilim abla iyi olmaua çalışıyorum bakalmİyiyim canım sağol sen nasılsın
Aynen canım başka köpek olsa neysede pitbull insan korkuyor:)Adama nerdeyse abi Allasen başka yerde yürü dicektim.. Akşam vakti böyle 7.30 gibi.. hava serin böyle esiyo.. yürüyüş yeri orası.. ne işiniz var dimi?
Yok maskesiz bir yere girmiyorum ondan gitmemeyi tercih ediyorum:)Maskeler genelde fora ,haklı olarak herkes her yere gitmeye çalışıyorAllah hepimizi korusun
Hayırdır ne oldu:/Ağrılarım var bu ara iyi değilim abla iyi olmaua çalışıyorum bakalm
Senin yaptığın gibi yapsa keşke herkes canım:))Yok maskesiz bir yere girmiyorum ondan gitmemeyi tercih ediyorum:)
Gezmek lüks canım:)Senin yaptığın gibi yapsa keşke herkes canım:))
Aynen canim ,inşallah yakında normale dönerizGezmek lüks canım:)
Mecbur kalmadıkça hiç bir yere bir süre gitmem:)
İnşaallah canım:)Aynen canim ,inşallah yakında normale döneriz
Geçmiş olsun canımBenim hep var zaten ağrılarım bazen çok artıyor :/
Hayırlı akşamlar ablacımHayırlı akşamlar
@Elalis
retro_hippo
@deynepnaz
Tenceresiz kaldim anne
@Canfeb
@Blue_Perii
@pearlshine
@Rakika
Jenna16