Allah akıl fikir versin valla sözün bittiği yerdeyim bu sözler karşısında ablaAllah yardımcımız olsun normalleşme biraz zor olacak:)
Ben çocuklarını avmye veya kapalı alanlara götürenlere şaşırıyorum:)
Benim bir yakınım var .Virüsün olmadığını ve bizim çok abarttığımızı söylüyorlar:)Yani eğitim okumakla olmuyor onu anladım:)
Hayırlı akşamlar
@Elalis
@retro_hippo
@deynepnaz
Tenceresiz kaldim anne
@Canfeb
@Blue_Perii
@pearlshine
@Rakika
@Jenna16
@alimiyon
@Nana
@Elhan
@-Alinda-
@_Gulnihal_
@vespasever
Dahliadivin
@gizemole
@kukrim27
@yasminsay
@_CaNanSu_
@-cantanem-
@Bittercoffee
@Yasnaz
@HayatSevinceGuzel
@ahinaz
@Krmzblk
@Gonul45
@Kirmizi pabuc
@Judy_K
@pinkpantera
Bal0ncuk
@Sur-es
Lilimam
@Dediyy
@KaramelDelisi
Bizimle dalga geçiyorlar canım ya:)Bir yere gitmiyorum eve kimseyi almıyorum bunlar normal değil anormal şeyler:)2-3 haftadır annemle 1 haftadır kardeşimle sosyal mesafeye uyarak görüşmüyorum:)Kardeşim benden beter o daha takıntılı:)Allah akıl fikir versin valla sözün bittiği yerdeyim bu sözler karşısında abla
Nasılsın gelin hanım
Kökünden temizledim rahatım ablaNasılsın gelin hanım
Valla benden iyisi yok şu ara durdugum uerden iyi gelin oldum iyi miKökünden temizledim rahatım ablaohhh en iyi gelin kötü gelin
İyiyim sen nasılsın
Korona olan birini bulsam para verip kv salacam niahahaBen anneme gittiğimde biz mesafeyi koruduk özellikle gelinimiz hamile diye sarilmadik bile herkes sürekli kolonya döktü birbriine
Aynen en iyisi o galibaKökünden temizledim rahatım ablaohhh en iyi gelin kötü gelin
İyiyim sen nasılsın
Ben eşimin ablasından daha takıntılısını görmedim ... evden iki ay boyunca dışarı adım atmadılar balkon dahil ve aynı evin içinde çocuklarıyla araya metrelerle ölçüm yaparak oturudularBiizmle dalga geçiyorlar canım ya:)Bir yere gitmiyorum eve kimseyi almıyorum bunlar normal değil anormal şeyler:)2-3 haftadır annemle 1 haftadır kardeşimle sosyal mesafeye uyarak görüşmüyorum:)Kardeşim benden beter o daha takıntılı:)
Huuuvvvv o kafadan istiyorummmmmBen eşimin ablasından daha takıntılısını görmedim ... evden iki ay boyunca dışarı adım atmadılar balkon dahil ve aynı evin içinde çocuklarıyla araya metrelerle ölçüm yaparak oturudular
Bizde 2 ay hiç çıkmadık canım sadece eşim çıktı:)Ama kardeşim hiç çıkmadılar.Eksiklerini eve sipariş istedi.Sonra gelenleri 2 gün dışarıda bekletti.sonra silip 3 gün daha bekletti öyle kullandı o derece:)Ben o kadar temizlemedim:)Ben eşimin ablasından daha takıntılısını görmedim ... evden iki ay boyunca dışarı adım atmadılar balkon dahil ve aynı evin içinde çocuklarıyla araya metrelerle ölçüm yaparak oturudular
Ben de çıkmadım sadece eşim çıktı, eve gelen herşeyi ben de iki gün balkonda ya da ütü odasında beklettim ama evde aramıza mesafe koyarakta oturmadık ablaaaBizde 2 ay hiç çıkmadık canım sadece eşim çıktı:)Ama kardeşim hiç çıkmadılar.Eksiklerini eve sipariş istedi.Sonra gelenleri 2 gün dışarıda bekletti.sonra silip 3 gün daha bekletti öyle kullandı o derece:)Ben o kadar temizlemedim:)
Şimdi asansör düğmelerine falan hiç basmıyorum ya eldiven yada ıslak mendille hepsini siliyorum
Aynen canım bizde öyle yaptık :)Hala kıyafetlerimize dikkat ediyoruz:)Ben de çıkmadım sadece eşim çıktı, eve gelen herşeyi ben de iki gün balkonda ya da ütü odasında beklettim ama evde aramıza mesafe koyarakta oturmadık ablaaaeşim kıyafetlerini direkt makinaya atıp duşunu alıp yanımıza öyle geliyordu, kolonya falan bizde de hep vardı ama görümcemin ki artık akla zarar önlemlerdi
Ben a101 e sıraya koydum ablamı jerkes mesefeli ve maske var Ablam ben 2 aydir kendimi koruyorum ben burda korona kapmazsam başka yerde kapmam dedi durdu en son bıraktı beni gitti marketteAynen canım bizde öyle yaptık :)Hala kıyafetlerimize dikkat ediyoruz:)
En azından olmadığına inanıp rahat olmadık canım:)Kendimizi koruma dışında kul hakkı diye düşünüyorum:)
Mecbur olunca gideceğiz canım sadece dikkat etmemiz lazım:)Maske takmak lazım:)Ben a101 e sıraya koydum ablamı jerkes mesefeli ve maske var Ablam ben 2 aydir kendimi koruyorum ben burda korona kapmazsam başka yerde kapmam dedi durdu en son bıraktı beni gitti markette
Aynen öyle abla benm kızım burnunu açtırmıyor torono var anneeee diyorMecbur olunca gideceğiz canım sadece dikkat etmemiz lazım:)Maske takmak lazım:)
Maşaallah canımAynen öyle abla benm kızım burnunu açtırmıyor torono var anneeee diyor