Börekler Annemin Hazır Yufka Börek tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Börek Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    785
  • Anket Kapalı .
Allah yardımcımız olsun normalleşme biraz zor olacak:)
Ben çocuklarını avmye veya kapalı alanlara götürenlere şaşırıyorum:)
Benim bir yakınım var .Virüsün olmadığını ve bizim çok abarttığımızı söylüyorlar:)Yani eğitim okumakla olmuyor onu anladım:)
Allah akıl fikir versin valla sözün bittiği yerdeyim bu sözler karşısında abla :KK70:

Allah akıl fikir versin valla sözün bittiği yerdeyim bu sözler karşısında abla :KK70:
Bizimle dalga geçiyorlar canım ya:)Bir yere gitmiyorum eve kimseyi almıyorum bunlar normal değil anormal şeyler:)2-3 haftadır annemle 1 haftadır kardeşimle sosyal mesafeye uyarak görüşmüyorum:)Kardeşim benden beter o daha takıntılı:)

Biizmle dalga geçiyorlar canım ya:)Bir yere gitmiyorum eve kimseyi almıyorum bunlar normal değil anormal şeyler:)2-3 haftadır annemle 1 haftadır kardeşimle sosyal mesafeye uyarak görüşmüyorum:)Kardeşim benden beter o daha takıntılı:)
Ben eşimin ablasından daha takıntılısını görmedim ... evden iki ay boyunca dışarı adım atmadılar balkon dahil ve aynı evin içinde çocuklarıyla araya metrelerle ölçüm yaparak oturudular :KK70:

Ben eşimin ablasından daha takıntılısını görmedim ... evden iki ay boyunca dışarı adım atmadılar balkon dahil ve aynı evin içinde çocuklarıyla araya metrelerle ölçüm yaparak oturudular :KK70:
Bizde 2 ay hiç çıkmadık canım sadece eşim çıktı:)Ama kardeşim hiç çıkmadılar.Eksiklerini eve sipariş istedi.Sonra gelenleri 2 gün dışarıda bekletti.sonra silip 3 gün daha bekletti öyle kullandı o derece:)Ben o kadar temizlemedim:)
Şimdi asansör düğmelerine falan hiç basmıyorum ya eldiven yada ıslak mendille hepsini siliyorum:KK70:

Bizde 2 ay hiç çıkmadık canım sadece eşim çıktı:)Ama kardeşim hiç çıkmadılar.Eksiklerini eve sipariş istedi.Sonra gelenleri 2 gün dışarıda bekletti.sonra silip 3 gün daha bekletti öyle kullandı o derece:)Ben o kadar temizlemedim:)
Şimdi asansör düğmelerine falan hiç basmıyorum ya eldiven yada ıslak mendille hepsini siliyorum:KK70:
Ben de çıkmadım sadece eşim çıktı, eve gelen herşeyi ben de iki gün balkonda ya da ütü odasında beklettim ama evde aramıza mesafe koyarakta oturmadık ablaaa :KK70: eşim kıyafetlerini direkt makinaya atıp duşunu alıp yanımıza öyle geliyordu, kolonya falan bizde de hep vardı ama görümcemin ki artık akla zarar önlemlerdi :KK70:

Ben de çıkmadım sadece eşim çıktı, eve gelen herşeyi ben de iki gün balkonda ya da ütü odasında beklettim ama evde aramıza mesafe koyarakta oturmadık ablaaa :KK70: eşim kıyafetlerini direkt makinaya atıp duşunu alıp yanımıza öyle geliyordu, kolonya falan bizde de hep vardı ama görümcemin ki artık akla zarar önlemlerdi :KK70:
Aynen canım bizde öyle yaptık :)Hala kıyafetlerimize dikkat ediyoruz:)
En azından olmadığına inanıp rahat olmadık canım:)Kendimizi koruma dışında kul hakkı diye düşünüyorum:)

Aynen canım bizde öyle yaptık :)Hala kıyafetlerimize dikkat ediyoruz:)
En azından olmadığına inanıp rahat olmadık canım:)Kendimizi koruma dışında kul hakkı diye düşünüyorum:)
Ben a101 e sıraya koydum ablamı jerkes mesefeli ve maske var Ablam ben 2 aydir kendimi koruyorum ben burda korona kapmazsam başka yerde kapmam dedi durdu en son bıraktı beni gitti markette 🤭😂

X