- 12 Mart 2019
- 14.306
- 33.629
Sağ ol abla plan değişti bu gece çıkıyormuşuz yola Ben valiz hazırlığına başlıyorum Tatil dönüşü beni de büyük bir temizlik bekliyorAllah kolaylık versin canımŞimdiden iyi tatiller:)
Aslında bende çok uzun takılamıyorum:)
Bugünde temizliğe başladım:)
evett evet ablaaa :) iyiyyim sen de iyisin inşallahh :)İyi o zaman isabet olmuş:)
Nasılsın canım:)
Sağol canım benim:)Kızlarda yardım ediyor:)Kız annesi olmak güzel şey:)Hamarat hatun her yere yetiyorsun ,maşallah sanaKolay gelsin canım,kolayca bitsin ❤♥
Hadi bakalım hayırlı yollar olsun canımSağ ol abla plan değişti bu gece çıkıyormuşuz yola Ben valiz hazırlığına başlıyorum Tatil dönüşü beni de büyük bir temizlik bekliyor
İyiyim çok şükür canımevett evet ablaaa :) iyiyyim sen de iyisin inşallahh :)
Maşallah,hamarat annenin hamarat evlatlariSağol canım benim:)Kızlarda yardım ediyor:)Kız annesi olmak güzel şey:)
Sağol canımMaşallah,hamarat annenin hamarat evlatlariOğlana da ayrı maşallah ama lütfen
Sen neler yapıyorsun daha iyi misinSen de sağol canım
Yapıyorum cnm.. hatta bugün yürüyüşe çıktım yine.. adamın biri de pitbul dolaştırmaya çıkmış bi baktım arkamda.. ilk yarım saat normal tempolu yürüyüş yaptım.. pitbulu görünce ikinci yarım saat arkama baka baka koştum valla.. ayy köpekten çok korkuyorum.. eve geldim korkudan su içindeyim.. nasıl yoruldum şimdi dr hiç halim yok..Arada şoka sokmak lazım:)İyi yapmışsınSpor yapıyor musun ondan olabilir mi:)
Hayırlı akşamlar ablacım nasılsınHayırlı akşamlar
@Elalis
retro_hippo
@deynepnaz
@Minik Meleklerim
@Canfeb
Blue_Peri
@pearlshine
@Rakika
Jenna16
@alimiyon
@Nana
@Elhan
@-Alinda-
Jawlensky
@vespasever
Dahliadivin
@gizemole
@kukrim27
@yasminsay
@_CaNanSu_
@-cantanem-
@Bittercoffee
@Yasnaz
HayatSevinceGuzel
@ahinaz
@Krmzblk
@Gonul45
@Kirmizi pabuc
@Judy_K
@pinkpantera
@Bal0ncuk
@Sur-es
@Lilimam
@Dediyy
@KaramelDelisi
Genel olarak iyiyimSen neler yapıyorsun daha iyi misin
Geçmiş olsun canım:)Ama iy mi olmuş kötü mü bilemedim:)Yapıyorum cnm.. hatta bugün yürüyüşe çıktım yine.. adamın biri de pitbul dolaştırmaya çıkmış bi baktım arkamda.. ilk yarım saat normal tempolu yürüyüş yaptım.. pitbulu görünce ikinci yarım saat arkama baka baka koştum valla.. ayy köpekten çok korkuyorum.. eve geldim korkudan su içindeyim.. nasıl yoruldum şimdi dr hiç halim yok..
İyiyim canım sağol sen nasılsınHayırlı akşamlar ablacım nasılsın
Ne güzel canım keyfine bak,tadını çıkarGenel olarak iyiyimBiraz yoğun ama güzel,daha güzel günler yakın inşallah
Sağol güzelciğim benim ,eksik olmaNe güzel canım keyfine bak,tadını çıkar
Virüs gitse,vakalar bitse daha rahat olacağız inşaallah:)Sağol güzelciğim benim ,eksik olma