- 4 Eylül 2018
- 18.739
- 72.069
Evet canım hepsi kız köyün en güzel gizinin gizlariSağol canım
Seninkiler kız mıydı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım hepsi kız köyün en güzel gizinin gizlariSağol canım
Seninkiler kız mıydı
Sağol abla bakalım randevu aldım bu doktor ne diyecek eğer bu da kas problemi derse benim kaslara bişey yapmam lazım sanırımGeçmiş olsun canım
Ne ağrısı miniğim romatizma falan mı?Benim hep var zaten ağrılarım bazen çok artıyor :/
Ne ağrısı miniğim romatizma falan mı?
Canım biz pek kalabalığa,kapalı yerlere girmiyoruz.Ormanın ortasında yaşıyorum:)Çevremizde dolaşıyoruz yetiyor:)Hayırlı akşamlar ablacım
Demek her yerde fazlasıyla gevşeme var Allah sonumuzu iyi etsin ... biz de bugün biraz çıkalım dedik çocuk için ama dediğiniz gibi kimse maske falan sallamıyo, bizim yavru dışarı çıkamamaktan araba sesinden bile korkar olmuş hele kamyon sesi falan duyunca kulaklarını kapatıp napcağını şaşırıyo son zamanlarda biraz çıkarmaya başlamıştık ama hala etkisinde.
Herkeste maske var burda ben çarşı pazar geziyorum görüyorum abla :))Canım biz pek kalabalığa,kapalı yerlere girmiyoruz.Ormanın ortasında yaşıyorum:)Çevremizde dolaşıyoruz yetiyor:)
Bu hafta ihtiyaç için dışarı çıktım ama maskeyi hiç çıkarmadım:)Toplasam 1.5 saat sürmez .Kapalı alanlarda herkes takıyor sıkıntı görmedim:)Daha merkezi yerlere 3 aydır gitmedim bilmiyorum:)
Çok geçmiş olsun canım inşallah bi çaresi vardır..Benim belimde romatizma var dönem dönem çok agri oluyordu ama son doğumdan sonra sırt ağrısı beli unutturdu
Ensemden başlıyor bel üzerine kadar ağrı var hiç oturmak istemiyorum ya ayakta duracağım yada yatacağım öyle bir ağrı
Belimde öyleydi otururken daha çok hissediyorum bu ağrıyı
En son gittiigmde kaslar bayağı kötü olmuş kas gevşetici iki iğne vermişti doktor bu sefer fizik tedavi ye randevu aldım
Önceki doktorum çok iyidi bana herşeyi anlatmıştı rahatsızlıgim la ilgili biliyorum bunun geçmeyeceğini malesef
Sukur ablacim iyiyim bendeİyiyim canım sağol sen nasılsın
Doktroum bir tedavisi olmadığını söyledi sadece yapılan egzersizlerle ağrıları hafifletir sin dediÇok geçmiş olsun canım inşallah bi çaresi vardır..
Geçmiş olsun kuzumBenim belimde romatizma var dönem dönem çok agri oluyordu ama son doğumdan sonra sırt ağrısı beli unutturdu
Ensemden başlıyor bel üzerine kadar ağrı var hiç oturmak istemiyorum ya ayakta duracağım yada yatacağım öyle bir ağrı
Belimde öyleydi otururken daha çok hissediyorum bu ağrıyı
En son gittiigmde kaslar bayağı kötü olmuş kas gevşetici iki iğne vermişti doktor bu sefer fizik tedavi ye randevu aldım
Önceki doktorum çok iyidi bana herşeyi anlatmıştı rahatsızlıgim la ilgili biliyorum bunun geçmeyeceğini malesef
Benim çocuklar daha hiç gitmedim markete canım hiçte işleri yok:)Yani bir süre onlar ve diğer insanlar için gitmemeleri gerektiğini düşünüyorum:)Herkeste maske var burda ben çarşı pazar geziyorum görüyorum abla :))
Ama keşke çocuklara hala AVM ve market yasağı olsa sonuçta çocuklar her yeri elliyor ben küçüğü görünüyorum markete mesela her gördüğüne dokunuyor
İyiyim canım çok şükürSukur ablacim iyiyim bende
Biz de öyle kalabalığa girmedik abla ama arabayla gayet ana caddeden geçtik hem iş yerine falan da gittik herkesin maskesi çenelerindeydi ya da hiç yoktu, bizim evin çevresi de çok iyi yani biraz ilerimiz üniversitenin ormanlık alanı falan, çocukla da genel de evin çevresinde olduğumuzdan bi üst seviye kalabalık araba sesi falan ürküttü.Canım biz pek kalabalığa,kapalı yerlere girmiyoruz.Ormanın ortasında yaşıyorum:)Çevremizde dolaşıyoruz yetiyor:)
Bu hafta ihtiyaç için dışarı çıktım ama maskeyi hiç çıkarmadım:)Toplasam 1.5 saat sürmez .Kapalı alanlarda herkes takıyor sıkıntı görmedim:)Daha merkezi yerlere 3 aydır gitmedim bilmiyorum:)
Marketlere alıyolar mı artık çocukları? Biz hala girdirmiyoruz.Herkeste maske var burda ben çarşı pazar geziyorum görüyorum abla :))
Ama keşke çocuklara hala AVM ve market yasağı olsa sonuçta çocuklar her yeri elliyor ben küçüğü görünüyorum markete mesela her gördüğüne dokunuyor
Marketlere alıyolar mı artık çocukları? Biz hala girdirmiyoruz.
Hayırlı akşamlar
@Elalis
@retro_hippo
@deynepnaz
Tenceresiz kaldim anne
Canfeb
Blue_Peri
@pearlshine
@Rakika
@Jenna16
@alimiyon
@Nana
@Elhan
@-Alinda-
Jawlensky
@vespasever
@Dahliadivin
@gizemole
@kukrim27
@yasminsay
@_CaNanSu_
@-cantanem-
@Bittercoffee
@Yasnaz
@HayatSevinceGuzel
@ahinaz
@Krmzblk
@Gonul45
@Kirmizi pabuc
@Judy_K
@pinkpantera
@Bal0ncuk
@Sur-es
Lilimam
@Dediyy
@KaramelDelisi
Sağol canomGeçmiş olsun kuzum☹
Allah yardımcımız olsun normalleşme biraz zor olacak:)Biz de öyle kalabalığa girmedik abla ama arabayla gayet ana caddeden geçtik hem iş yerine falan da gittik herkesin maskesi çenelerindeydi ya da hiç yoktu, bizim evin çevresi de çok iyi yani biraz ilerimiz üniversitenin ormanlık alanı falan, çocukla da genel de evin çevresinde olduğumuzdan bi üst seviye kalabalık araba sesi falan ürküttü.
Bu ne hal hürrem nerede
Tükenmişlik sendromu sanırımBu ne hal hürrem nerede