- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.789
Şey kapı ne taraftaydıTabi ki ve benim gibi madalyası olan 10-12 arkadaş daha:)Daha fazlada olabilir:)
Oy toplamak yasak bunu söyleyelim
2 oyu da bana vermicekrse ne anlamı kalırEn az 2 oy hakkı olacak:)
Öyle korkup kaçmak olur mu:)Biz burada sürekli olduğumuz için kendimizi geliştirdikŞey kapı ne taraftaydı
Yaşın 30 du değil mi ? Olabilir , kardeş olabilirizBende yedim yok sa yoksabiz kardesmiyiz
Veremiyor zaten sistem kabul etmez2 oyu da bana vermicekrse ne anlamı kalır
Valla aglak maglak dinlemem kiblerimOy toplamak yasak bunu söyleyelim
Aaa kuru iftira ben yapmam öyle şeyler. Verilen sözleri hatırlatıyorum bide acizliğimi belirtiyorum acıyıj bana diye
Aynen biraz sulu gözüm maalesefAglak nick in seni mi yansıtıyor nerden buldun :))
Kar -de- simmmmmYaşın 30 du değil mi ? Olabilir , kardeş olabiliriz
33, 32, 29 bende diyorum annemler niye beklemiş aradaki 90 lı sen misin yoksa
Şş çaktırma,Veremiyor zaten sistem kabul etmez
Ben anne olmadan önce kolay kolay aglamazdim şimdi asla ve kata vedalara dayanamıyorum veda eden kim olursa olsunAynen biraz sulu gözüm maalesef
Ablam çünkü
Hatta ilk sunumlarımız aynı senin ki gibi biraz kötüydü ye okumaya başlamıştımÖyle korkup kaçmak olur mu:)Biz burada sürekli olduğumuz için kendimizi geliştirdikHatta ilk sunumlarımız seninki kadar güzel değildi:)
O zaman onunda ablasıyımAblam çünkü, 32 yaşına girecek ekimde nevros en büyüğümüz 33 yaşında
Yok canım gayet başarılı bu kadarını beklemiyordum:)Hatta bu ay çok şaşkınız:)Hatta ilk sunumlarımız aynı senin ki gibi biraz kötüydü ye okumaya başlamıştımaklımda daha güzel sunumlar vardı ama evde misafir vardı. Baktım börekler daha ortaya komadan tepside bitmiş iki fotl çekeyim sonra yiiyn dedim babam da diyo iyi ki bi börek yaprtın, her ağacın altında foto çekşyon, böreğin reklamını mı ağaçlarımın reklamını mı yapıyosun dedi
Benimki benden 7 yaş küçükO zaman onunda ablasıyım