- 16 Ağustos 2010
- 293.156
- 603.148
- 43
Kendiside madalyalı,eşide öyleAyyy aynı o his
Neyse ben gerçekte en azından birinin tadına baktım, ooohhh kazen abi hiç yiyemeyecek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendiside madalyalı,eşide öyleAyyy aynı o his
Neyse ben gerçekte en azından birinin tadına baktım, ooohhh kazen abi hiç yiyemeyecek
Mune harika ya oryantal ile raporlara girişiyor bazen ya duvara yazıyor ne gülüyorum gargameli gören şirinler gibi kaçıyor bdv sakinleriTabi ki merak ederler ama karıştı mı diye:)
2X ohhh ooohhhKendiside madalyalı,eşide öyle
Bende yedim yok sa yoksa biz kardesmiyizAyyy aynı o his
O nasıl oluyo allahım ne kadar cahal kaldım birşeyden anlamıyırmÖnümüzdeki ay beraber yarışalım
Özellikle takipteyim bende o aralarıMune harika ya oryantal ile raporlara girişiyor bazen ya duvara yazıyor ne gülüyorum gargameli gören şirinler gibi kaçıyor bdv sakinleri
Kamu spotu ordaki Gargamel benzetme değil oradaki korkunun altını çiziyorum özellikle
Şimdi Mune'yi niye etiketledinMune harika ya oryantal ile raporlara girişiyor bazen ya duvara yazıyor ne gülüyorum gargameli gören şirinler gibi kaçıyor bdv sakinleri
Kamu spotu ordaki Gargamel benzetme değil oradaki korkunun altını çiziyorum özellikle
Bir dahaki listeye hoppp kapar götürürüm seniHahaha evet gördüm seni dua topiklerde. Hatta dahil olayım dedim de sistemi anlamadım. Rahatsz etmiyim dedim, usulca ayrıldım
Benim böreğimin üstüne gül mü kokladınAyyy aynı o his
Gelsin iki sohbet edekŞimdi Mune'yi niye etiketledin
Canım normalde kısıtlama yok bu ay madalyalı arkadaşları yarışmaya dahil etmedik:)Eğer katılım çok olursa Eylül'de yine yapacağız.Temmuz ve ağustos ayında kısıtlama yok herkes katılabilir:)Yani biz madalyalılarda:)Madalyalıdan kastımız yarışmalarda 1. olmuş üyelerimiz:)O nasıl oluyo allahım ne kadar cahal kaldım birşeyden anlamıyırm
Hoop oradayımBir dahaki listeye hoppp kapar götürürüm seni
Ablasıda katıldı:)Benim böreğimin üstüne gül mü kokladın
He yani rakip Olcan banaCanım normalde kısıtlama yok bu ay madalyalı arkadaşları yarışmaya dahil etmedik:)Eğer katılım çok olursa Eylül'de yine yapacağız.Temmuz ve ağustos ayında kııstlama yok herkes katılabilir:)Yani biz madalyalılarda:)Madalyalıdan kastımız yarışmalarda 1. olmuş üyelerimiz:)
Ohoo hani oyu banadı, ablası varken bana oy düşer mi,Ablasıda katıldı:)
Korktun muHe yani rakip Olcan bana
Tabi ki ve benim gibi madalyası olan 10-12 arkadaş daha:)Daha fazlada olabilir:)He yani rakip Olcan bana
En az 2 oy hakkı olacak:)Ohoo hani oyu banadı, ablası varken bana oy düşer mi,
Valla benim kardeşim bana oy vermedi bizde yok öyle akraba diye oy vermekOhoo hani oyu banadı, ablası varken bana oy düşer mi,
Nasıl korkmıyım,Korktun mu