Börekler Annemin Hazır Yufka Börek tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Börek Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    785
  • Anket Kapalı .
Tabi ki merak ederler ama karıştı mı diye:)
Mune Mune harika ya oryantal ile raporlara girişiyor bazen ya 😂😂😂 duvara yazıyor ne gülüyorum gargameli gören şirinler gibi kaçıyor bdv sakinleri 😂

Kamu spotu ordaki Gargamel benzetme değil oradaki korkunun altını çiziyorum özellikle 🙄

Mune Mune harika ya oryantal ile raporlara girişiyor bazen ya 😂😂😂 duvara yazıyor ne gülüyorum gargameli gören şirinler gibi kaçıyor bdv sakinleri 😂

Kamu spotu ordaki Gargamel benzetme değil oradaki korkunun altını çiziyorum özellikle 🙄
Özellikle takipteyim bende o araları😂😂😂

O nasıl oluyo 🙈 allahım ne kadar cahal kaldım birşeyden anlamıyırm
Canım normalde kısıtlama yok bu ay madalyalı arkadaşları yarışmaya dahil etmedik:)Eğer katılım çok olursa Eylül'de yine yapacağız.Temmuz ve ağustos ayında kısıtlama yok herkes katılabilir:)Yani biz madalyalılarda:)Madalyalıdan kastımız yarışmalarda 1. olmuş üyelerimiz:)

Canım normalde kısıtlama yok bu ay madalyalı arkadaşları yarışmaya dahil etmedik:)Eğer katılım çok olursa Eylül'de yine yapacağız.Temmuz ve ağustos ayında kııstlama yok herkes katılabilir:)Yani biz madalyalılarda:)Madalyalıdan kastımız yarışmalarda 1. olmuş üyelerimiz:)
He yani rakip Olcan bana :skandal:

X