Börekler Annemin Hazır Yufka Börek tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Börek Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    785
  • Anket Kapalı .
Ahh aynı ben. En sevmediğim insandan ayrılıkrn bile ağlıyorum valla.

Kurstayken bi arkadaş vardı.pek anlaşamazdık. Yengeme sürekli dert yansrdım kızdan. O arkadaş bizden önce çıkmak zorunda kaldı kurstan. Helallik almaya yanıma geldi yengemde var. Bi sarıldım ağlıyorum ki gören 40 yıllık dostum sanar

Bak ben temas kuramam fazla insanlarla aglayani dinlerim derdine ortak olurum ama sarılma falan o tuhaf geliyor bana anamdan başkasına sarılıp ağlamam

Bak ben temas kuramam fazla insanlarla aglayani dinlerim derdine ortak olurum ama sarılma falan o tuhaf geliyor bana anamdan başkasına sarılıp ağlamam
Ben de çok tensel dokunsak bi insanım. Ama annem babam ve bi yeğenim hariç kimseyi öpmem

Ben de çok tensel dokunsak bi insanım. Ama annem babam ve bi yeğenim hariç kimseyi öpmem
Ben sarılıp opmem böyle uzaktan severim bizde korku saygı arası bişey vardı babama eskiden bekarken bayramdan bayrama sarılırdim ben birde kandil günleri elini operdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…