Yok sen nevrosun , çok garip geliyor ablayım deyinceO zaman onunda ablasıyım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok sen nevrosun , çok garip geliyor ablayım deyinceO zaman onunda ablasıyım
Ahh aynı ben. En sevmediğim insandan ayrılıkrn bile ağlıyorum valla.Ben anne olmadan önce kolay kolay aglamazdim şimdi asla ve kata vedalara dayanamıyorum veda eden kim olursa olsun
Bir insan Ehliyet kursuna gidip son derste duygulanıp ağlar mı ben ağladım valla
Oğlanın öğretmenini hiç sevmezdim dayanamadım ona da ağladım
Tuhaf bir yapım var veda ya asla dayanamıyorum artık
Onunda ablasıyımBenimki benden 7 yaş küçük
Canım senden 10 yaş büyüğüm:)Yok sen nevrosun , çok garip geliyor ablayım deyince
Bak ben temas kuramam fazla insanlarla aglayani dinlerim derdine ortak olurum ama sarılma falan o tuhaf geliyor bana anamdan başkasına sarılıp ağlamamAhh aynı ben. En sevmediğim insandan ayrılıkrn bile ağlıyorum valla.
Kurstayken bi arkadaş vardı.pek anlaşamazdık. Yengeme sürekli dert yansrdım kızdan. O arkadaş bizden önce çıkmak zorunda kaldı kurstan. Helallik almaya yanıma geldi yengemde var. Bi sarıldım ağlıyorum ki gören 40 yıllık dostum sanar
Inşallah dediğiniz giib olur heyecanla bekliyoruz biz deYok canım gayet başarılı bu kadarını beklemiyordum:)Hatta bu ay çok şaşkınız:)
Çok iyi yapmışsın hayırlısı artık:)
Abim ile aramızda 6 yaş var:)
Kardeşler arası 7 yaş mı olurmuş
Arada bir tane daha var merak etme 34-30-27-23
Kardeşler arası 7 yaş mı olurmuş
İlk yarışma hemen pes edilmez:)Inşallah dediğiniz giib olur heyecanla bekliyoruz biz de
bendeOnunda ablasıyım
Ben de çok tensel dokunsak bi insanım. Ama annem babam ve bi yeğenim hariç kimseyi öpmemBak ben temas kuramam fazla insanlarla aglayani dinlerim derdine ortak olurum ama sarılma falan o tuhaf geliyor bana anamdan başkasına sarılıp ağlamam
Tmama burdayım bundan sonra ama zor şeyler şaapmayınİlk yarışma hemen pes edilmez:)
Sonuç ne olursa olsun kaçmak yok:)
Tamam zor olursa seni kulübede bekletirizTmama burdayım bundan sonra ama zor şeyler şaapmayın
Ben sarılıp opmem böyle uzaktan severim bizde korku saygı arası bişey vardı babama eskiden bekarken bayramdan bayrama sarılırdim ben birde kandil günleri elini operdikBen de çok tensel dokunsak bi insanım. Ama annem babam ve bi yeğenim hariç kimseyi öpmem
Ben 12 yaşındayken kardeş istedim de ablamlar kabul etmedi, hâlâ içimde yaradirAbim ile aramızda 6 yaş var:)
Olmamış ne yapsınlar:)
Eşimin kardeşinin biri ile arasında 9 yaş diğeri ile 13 yaş var:)
Ne kulubesiTamam zor olursa seni kulübede bekletiriz
Çok zor çocuklar büyüyünce:)Ben 12 yaşındayken kardeş istedim de anlamadım kabul etmedi, hâlâ içimde yaradir
Bende evlenene kadar yap dedim yapmadı bakacaktim halbuki en küçük kardeşime ben baktım mesela hepBen 12 yaşındayken kardeş istedim de anlamadım kabul etmedi, hâlâ içimde yaradir
Bekleme kulübesiNe kulubesi