- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.789
Yedek kulübesiNe kulubesi
Bende sevmem:)Ben sarılıp opmem böyle uzaktan severimbizde korku saygı arası bişey vardı babama eskiden bekarken bayramdan bayrama sarılırdim ben birde kandil günleri elini operdik
Ben de kelini öpüyorum sürekliBen sarılıp opmem böyle uzaktan severimbizde korku saygı arası bişey vardı babama eskiden bekarken bayramdan bayrama sarılırdim ben birde kandil günleri elini operdik
İhtiyacınız olursa oralarda olurum tamamYedek kulübesi
Benim kız kardeşimde öyle çok öperdi:)Öpmeyi çok sever:)Ben de kelini öpüyorum süreklikızıyo eeeh diyo biz de de büyükler öyle de ben en küçüğüm şanslılardanıö. Onlarda babamı öyle öpemezler bayramdan bayrama.
Çocuklarım hariçBende sevmem:)
Telefon düzeltmiş annemler değil, ablamlar istemediBende evlenene kadar yap dedim yapmadı bakacaktim halbuki en küçük kardeşime ben baktım mesela hep
Aynen çocuklar öyle:)Çocuklarım hariçen büyük oğlum bir Metra etrafima uaklasmiyor yakın geçtiği an her yerini mincikliyorum en çok da kollarını
Öyle çok open oldu mu coculalrin yüzünü silerim benBenim kız kardeşimde öyle çok öperdi:)Öpmeyi çok sever:)
Seninkiler küçük:)Öyle çok open oldu mu coculalrin yüzünü silerim ben
Sadece annem ve babam valla. Bide kocamBenim kız kardeşimde öyle çok öperdi:)Öpmeyi çok sever:)
Benim kız kardesim senin gibi bazen babama diyor hadi kalk iki göbek atalımBen de kelini öpüyorum süreklikızıyo eeeh diyo biz de de büyükler öyle de ben en küçüğüm şanslılardanıö. Onlarda babamı öyle öpemezler bayramdan bayrama.
Oda babamı çok öperdi:)Sadece annem ve babam valla. Bide kocam
Evet özellikle kızı çok seven oluyor ortanca da hiç opulmek istemezSeninkiler küçük:)
Babama öyle diyim de bahçe katındaki camdan aşağı atsın beniBenim kız kardesim senin gibi bazen babama diyor hadi kalk iki göbek atalım..ben para versen gene yapmam ..o şımarık olduğundan öyle işte
Hayırlı gecelerGece olmuş nerdeyse 2 buçuk, ben yatmaya gidiyorum iyi geceler ❤❤
Iyi geceler ablacım Allah rahatlık versinGece olmuş nerdeyse 2 buçuk, ben yatmaya gidiyorum iyi geceler ❤❤
Valla daha neler neler yapıyor biz olsak sopayı yerdik ama babam ona deli işte diyip gülüyorBabama öyle diyim de bahçe katındaki camdan aşağı atsın beni
Aynı ben, babam kaçardı benden hepBen de kelini öpüyorum süreklikızıyo eeeh diyo biz de de büyükler öyle de ben en küçüğüm şanslılardanıö. Onlarda babamı öyle öpemezler bayramdan bayrama.