kimse gık diyemez suç bizde olurKusuru size bulurum sorun çıkarsa
Yapacaklar düşünsün artikiiiinHayırlı akşamlar nasılsınızBörek yapmaktan vazgeçmedik değil mi biz merakla bekliyoruz
@Krmzblk
@alimiyon
@Blue0Pink
@Dediyy
@befer
@-Alinda-
C A N O
@KaramelDelisi
@Bittercoffee
@Elhan
@2019 mutluluk
@Ozlemesra
@Dahliadivin
@Youlost16
@Gonul45
@SemAydan
@Bal0ncuk
@Lilimam
@_Gulnihal_
@pinkpantera
@HayatSevinceGuzel
Aglakk
@Sur-es
@gizemole
@Judy_K
@Jenna16
@Kirmizi pabuc
@Kmsl Hnd
@Rakika
@kukrim27
@vespasever
Selam şekerler
deynepnaz
retro_hippo
Elalis
@Nana
Blue_Peri
Canfeb
@Minik Meleklerim
@evlaefe
@gurtmingotam
@Sabr-Sukur-Dua
Meftuneyi nerden biliyorsunbenim seçimlerim şunlar :)
çöç
nokul
kerebiç
kaldirik
meftune
doğaba
imçerket
gebola
aside
pırtike
çok ciddiyim böyle bişey yapıcam :)
Kerebiç bilindik değil mi? Mersin in meşhur kurabiye gibi bir pastası.. yanına da köpük..benim seçimlerim şunlar :)
çöç
nokul
kerebiç
kaldirik
meftune
doğaba
imçerket
gebola
aside
pırtike
çok ciddiyim böyle bişey yapıcam :)
Meftuneyi nerden biliyorsundiyarbakır yemeği o..
ikisini de bildiğim duyduğum yok netten buldumKerebiç bilindik değil mi? Mersin in meşhur kurabiye gibi bir pastası.. yanına da köpük..
Benim küçük oğlanda aynı şeyi söylüyorNevreste fikrim geldi :)
daha önce kk da yarışmamış tarifler olabilir.böylece kimse sonucu kestiremez
Ben ikisini de biliyorum ve yaptım desem ne dersinikisini de bildiğim duyduğum yok netten buldum
Bizim pazarda vardı,yaz da gelse kış sebzeleri var hala pazarda.Kaçmak yok,o pırasalı börek bu topiğe gelecek,o kadarNiye hiç kimse bana bu mevsimde pırasa bulamazsın demedinapcam ben şimdi? Hı Nevreste sorarım sana napcam
Koskoca pazar, bütün çarşı baktım her yere yok resmen pırasa yok. Bi ara dedim taze soğanla yapsam anlarlar mı acabaBizim pazarda vardı,yaz da gelse kış sebzeleri var hala pazarda.Kaçmak yok,o pırasalı börek bu topiğe gelecek,o kadar
Bunu yazmasaydın anlamazdıkKoskoca pazar, bütün çarşı baktım her yere yok resmen pırasa yok. Bi ara dedim taze soğanla yapsam anlarlar mı acaba
Büyük marketlerde Migros falan vardır belkiKoskoca pazar, bütün çarşı baktım her yere yok resmen pırasa yok. Bi ara dedim taze soğanla yapsam anlarlar mı acaba
O ıspanak gibi biraz, kavurrmasıni yeriz sarımsaklı yoğurtlaBüyük marketlerde Migros falan vardır belki
Çiriş te çıkmış,tadı nasıl blmiyorum ama onunla yaparsan anlamayız
Şakaydı tabikiBunu yazmasaydın anlamazdıkşimdi özellikle bakıcam..
Valla ben küçük şehirdeyim burda migros bile yokBüyük marketlerde Migros falan vardır belki
Çiriş te çıkmış,tadı nasıl blmiyorum ama onunla yaparsan anlamayız
Bahçeye ekseydin o zaman bizene ,olmayan sebzeyi almayacaktın o zaman ,Kazen tarifi alıp ta yapmayanın üyeliğini iptal ediyorValla ben küçük şehirdeyim burda migros bile yok