Elalis 75.5 🐘-73.4🐳 Kayıtlı Üye 20 Mart 2017 15.709 57.946 598 3 Haziran 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.541 Nevreste .!.: Kusuru size bulurum sorun çıkarsa Genişletmek için tıkla... kimse gık diyemez suç bizde olur
Nevreste .!.: Kusuru size bulurum sorun çıkarsa Genişletmek için tıkla... kimse gık diyemez suç bizde olur
Blue_Peri Durum Çok Ciddi Herkes Bir🤏 Miktar KafayıYedi👀💃 Pro Üye Anneler Kulübü 29 Nisan 2015 31.435 105.682 598 3 Haziran 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.542 Nevreste .!.: Hayırlı akşamlar nasılsınız Börek yapmaktan vazgeçmedik değil mi biz merakla bekliyoruz @Krmzblk @alimiyon @Blue0Pink @Dediyy @befer @-Alinda- C A N O @KaramelDelisi @Bittercoffee @Elhan @2019 mutluluk @Ozlemesra @Dahliadivin @Youlost16 @Gonul45 @SemAydan @Bal0ncuk @Lilimam @_Gulnihal_ @pinkpantera @HayatSevinceGuzel Aglakk @Sur-es @gizemole @Judy_K @Jenna16 @Kirmizi pabuc @Kmsl Hnd @Rakika @kukrim27 @vespasever Selam şekerler deynepnaz retro_hippo Elalis @Nana Blue_Peri Canfeb @Minik Meleklerim @evlaefe @gurtmingotam @Sabr-Sukur-Dua Genişletmek için tıkla... Yapacaklar düşünsün artikiiiin
Nevreste .!.: Hayırlı akşamlar nasılsınız Börek yapmaktan vazgeçmedik değil mi biz merakla bekliyoruz @Krmzblk @alimiyon @Blue0Pink @Dediyy @befer @-Alinda- C A N O @KaramelDelisi @Bittercoffee @Elhan @2019 mutluluk @Ozlemesra @Dahliadivin @Youlost16 @Gonul45 @SemAydan @Bal0ncuk @Lilimam @_Gulnihal_ @pinkpantera @HayatSevinceGuzel Aglakk @Sur-es @gizemole @Judy_K @Jenna16 @Kirmizi pabuc @Kmsl Hnd @Rakika @kukrim27 @vespasever Selam şekerler deynepnaz retro_hippo Elalis @Nana Blue_Peri Canfeb @Minik Meleklerim @evlaefe @gurtmingotam @Sabr-Sukur-Dua Genişletmek için tıkla... Yapacaklar düşünsün artikiiiin
retro_hippo 🏅🏅 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 12 Nisan 2018 9.937 37.180 498 3 Haziran 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.543 Elalis .!.: benim seçimlerim şunlar :) çöç nokul kerebiç kaldirik meftune doğaba imçerket gebola aside pırtike çok ciddiyim böyle bişey yapıcam :) Genişletmek için tıkla... Meftuneyi nerden biliyorsun diyarbakır yemeği o..
Elalis .!.: benim seçimlerim şunlar :) çöç nokul kerebiç kaldirik meftune doğaba imçerket gebola aside pırtike çok ciddiyim böyle bişey yapıcam :) Genişletmek için tıkla... Meftuneyi nerden biliyorsun diyarbakır yemeği o..
retro_hippo 🏅🏅 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 12 Nisan 2018 9.937 37.180 498 3 Haziran 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.544 Elalis .!.: benim seçimlerim şunlar :) çöç nokul kerebiç kaldirik meftune doğaba imçerket gebola aside pırtike çok ciddiyim böyle bişey yapıcam :) Genişletmek için tıkla... Kerebiç bilindik değil mi? Mersin in meşhur kurabiye gibi bir pastası.. yanına da köpük..
Elalis .!.: benim seçimlerim şunlar :) çöç nokul kerebiç kaldirik meftune doğaba imçerket gebola aside pırtike çok ciddiyim böyle bişey yapıcam :) Genişletmek için tıkla... Kerebiç bilindik değil mi? Mersin in meşhur kurabiye gibi bir pastası.. yanına da köpük..
Elalis 75.5 🐘-73.4🐳 Kayıtlı Üye 20 Mart 2017 15.709 57.946 598 3 Haziran 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.545 retro_hippo .!.: Meftuneyi nerden biliyorsun diyarbakır yemeği o.. Genişletmek için tıkla... retro_hippo .!.: Kerebiç bilindik değil mi? Mersin in meşhur kurabiye gibi bir pastası.. yanına da köpük.. Genişletmek için tıkla... ikisini de bildiğim duyduğum yok netten buldum
retro_hippo .!.: Meftuneyi nerden biliyorsun diyarbakır yemeği o.. Genişletmek için tıkla... retro_hippo .!.: Kerebiç bilindik değil mi? Mersin in meşhur kurabiye gibi bir pastası.. yanına da köpük.. Genişletmek için tıkla... ikisini de bildiğim duyduğum yok netten buldum
Elalis 75.5 🐘-73.4🐳 Kayıtlı Üye 20 Mart 2017 15.709 57.946 598 3 Haziran 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.546 Nevreste fikrim geldi :) daha önce kk da yarışmamış tarifler olabilir.böylece kimse sonucu kestiremez
Nevreste fikrim geldi :) daha önce kk da yarışmamış tarifler olabilir.böylece kimse sonucu kestiremez
retro_hippo 🏅🏅 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 12 Nisan 2018 9.937 37.180 498 3 Haziran 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.547 Elalis .!.: Nevreste fikrim geldi :) daha önce kk da yarışmamış tarifler olabilir.böylece kimse sonucu kestiremez Genişletmek için tıkla... Benim küçük oğlanda aynı şeyi söylüyor fikrim geldi diye
Elalis .!.: Nevreste fikrim geldi :) daha önce kk da yarışmamış tarifler olabilir.böylece kimse sonucu kestiremez Genişletmek için tıkla... Benim küçük oğlanda aynı şeyi söylüyor fikrim geldi diye
retro_hippo 🏅🏅 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 12 Nisan 2018 9.937 37.180 498 3 Haziran 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.548 Elalis .!.: ikisini de bildiğim duyduğum yok netten buldum Genişletmek için tıkla... Ben ikisini de biliyorum ve yaptım desem ne dersin
Elalis .!.: ikisini de bildiğim duyduğum yok netten buldum Genişletmek için tıkla... Ben ikisini de biliyorum ve yaptım desem ne dersin
deynepnaz Nirvana Pro Üye 2 Aralık 2015 32.132 106.986 598 3 Haziran 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.549 Benim de fikrim geldi. Herkes kendisi veya eşinin memleketinin yemeğini yapsın,
Aglakk Güzel günler göreceğiz, güneşli günler tek ayak cezası Kayıtlı Üye 26 Mayıs 2019 1.497 3.882 53 3 Haziran 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.550 Niye hiç kimse bana bu mevsimde pırasa bulamazsın demedi napcam ben şimdi? Hı Nevreste sorarım sana napcam
Niye hiç kimse bana bu mevsimde pırasa bulamazsın demedi napcam ben şimdi? Hı Nevreste sorarım sana napcam
deynepnaz Nirvana Pro Üye 2 Aralık 2015 32.132 106.986 598 3 Haziran 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.551 Aglakk .!.: Niye hiç kimse bana bu mevsimde pırasa bulamazsın demedi napcam ben şimdi? Hı Nevreste sorarım sana napcam Genişletmek için tıkla... Bizim pazarda vardı,yaz da gelse kış sebzeleri var hala pazarda.Kaçmak yok,o pırasalı börek bu topiğe gelecek,o kadar
Aglakk .!.: Niye hiç kimse bana bu mevsimde pırasa bulamazsın demedi napcam ben şimdi? Hı Nevreste sorarım sana napcam Genişletmek için tıkla... Bizim pazarda vardı,yaz da gelse kış sebzeleri var hala pazarda.Kaçmak yok,o pırasalı börek bu topiğe gelecek,o kadar
Aglakk Güzel günler göreceğiz, güneşli günler tek ayak cezası Kayıtlı Üye 26 Mayıs 2019 1.497 3.882 53 3 Haziran 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.552 deynepnaz .!.: Bizim pazarda vardı,yaz da gelse kış sebzeleri var hala pazarda.Kaçmak yok,o pırasalı börek bu topiğe gelecek,o kadar Genişletmek için tıkla... Koskoca pazar, bütün çarşı baktım her yere yok resmen pırasa yok. Bi ara dedim taze soğanla yapsam anlarlar mı acaba
deynepnaz .!.: Bizim pazarda vardı,yaz da gelse kış sebzeleri var hala pazarda.Kaçmak yok,o pırasalı börek bu topiğe gelecek,o kadar Genişletmek için tıkla... Koskoca pazar, bütün çarşı baktım her yere yok resmen pırasa yok. Bi ara dedim taze soğanla yapsam anlarlar mı acaba
retro_hippo 🏅🏅 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 12 Nisan 2018 9.937 37.180 498 3 Haziran 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.553 Aglakk .!.: Koskoca pazar, bütün çarşı baktım her yere yok resmen pırasa yok. Bi ara dedim taze soğanla yapsam anlarlar mı acaba Genişletmek için tıkla... Bunu yazmasaydın anlamazdık şimdi özellikle bakıcam..
Aglakk .!.: Koskoca pazar, bütün çarşı baktım her yere yok resmen pırasa yok. Bi ara dedim taze soğanla yapsam anlarlar mı acaba Genişletmek için tıkla... Bunu yazmasaydın anlamazdık şimdi özellikle bakıcam..
deynepnaz Nirvana Pro Üye 2 Aralık 2015 32.132 106.986 598 3 Haziran 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.554 Aglakk .!.: Koskoca pazar, bütün çarşı baktım her yere yok resmen pırasa yok. Bi ara dedim taze soğanla yapsam anlarlar mı acaba Genişletmek için tıkla... Büyük marketlerde Migros falan vardır belki Çiriş te çıkmış,tadı nasıl blmiyorum ama onunla yaparsan anlamayız
Aglakk .!.: Koskoca pazar, bütün çarşı baktım her yere yok resmen pırasa yok. Bi ara dedim taze soğanla yapsam anlarlar mı acaba Genişletmek için tıkla... Büyük marketlerde Migros falan vardır belki Çiriş te çıkmış,tadı nasıl blmiyorum ama onunla yaparsan anlamayız
Canfeb Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 16 Aralık 2018 18.424 55.167 548 3 Haziran 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.555 deynepnaz .!.: Büyük marketlerde Migros falan vardır belki Çiriş te çıkmış,tadı nasıl blmiyorum ama onunla yaparsan anlamayız Genişletmek için tıkla... O ıspanak gibi biraz, kavurrmasıni yeriz sarımsaklı yoğurtla
deynepnaz .!.: Büyük marketlerde Migros falan vardır belki Çiriş te çıkmış,tadı nasıl blmiyorum ama onunla yaparsan anlamayız Genişletmek için tıkla... O ıspanak gibi biraz, kavurrmasıni yeriz sarımsaklı yoğurtla
Aglakk Güzel günler göreceğiz, güneşli günler tek ayak cezası Kayıtlı Üye 26 Mayıs 2019 1.497 3.882 53 3 Haziran 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.556 retro_hippo .!.: Bunu yazmasaydın anlamazdık şimdi özellikle bakıcam.. Genişletmek için tıkla... Şakaydı tabiki
retro_hippo .!.: Bunu yazmasaydın anlamazdık şimdi özellikle bakıcam.. Genişletmek için tıkla... Şakaydı tabiki
Aglakk Güzel günler göreceğiz, güneşli günler tek ayak cezası Kayıtlı Üye 26 Mayıs 2019 1.497 3.882 53 3 Haziran 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.557 deynepnaz .!.: Büyük marketlerde Migros falan vardır belki Çiriş te çıkmış,tadı nasıl blmiyorum ama onunla yaparsan anlamayız Genişletmek için tıkla... Valla ben küçük şehirdeyim burda migros bile yok
deynepnaz .!.: Büyük marketlerde Migros falan vardır belki Çiriş te çıkmış,tadı nasıl blmiyorum ama onunla yaparsan anlamayız Genişletmek için tıkla... Valla ben küçük şehirdeyim burda migros bile yok
deynepnaz Nirvana Pro Üye 2 Aralık 2015 32.132 106.986 598 3 Haziran 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.558 Aglakk .!.: Valla ben küçük şehirdeyim burda migros bile yok Genişletmek için tıkla... Bahçeye ekseydin o zaman bizene ,olmayan sebzeyi almayacaktın o zaman ,Kazen tarifi alıp ta yapmayanın üyeliğini iptal ediyor
Aglakk .!.: Valla ben küçük şehirdeyim burda migros bile yok Genişletmek için tıkla... Bahçeye ekseydin o zaman bizene ,olmayan sebzeyi almayacaktın o zaman ,Kazen tarifi alıp ta yapmayanın üyeliğini iptal ediyor
deynepnaz Nirvana Pro Üye 2 Aralık 2015 32.132 106.986 598 3 Haziran 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.559 Niahahahahahahahahahahahaha
C A N O Nirvana Pro Üye 8 Haziran 2013 57.844 153.703 898 3 Haziran 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.560