İyi akşamlar canım nasılsınYakşamlar
Çok şükür canım, iyiyim . Sen nasılsın?İyi akşamlar canım nasılsın
Bu kadar yoğunlukta gözünüzden kaçması gayet normalCanım kusura bakma gözümden kaçmış:)
Hatta arkadaşlar saydı, dedim kaçırdıklarım olmuş dedim ama kim acaba
İyiyim canım çok şükürÇok şükür canım, iyiyim . Sen nasılsın?
Gözümden yaçmışBu kadar yoğunlukta gözünüzden kaçması gayet normalben de tesadüfen denk geldim mesaja, adim olmayınca yazayım dedim ☺
Allah iyilik versin canımİyiyim canım çok şükürDışarı çıktın mı:)
En azından yalnız değilmişsinAllah iyilik versin canımYok,yeğenlerime baktım bugün, kardeşimin işi vardı:) Yarın çıkacağım inşallah,ağrın geçti mi tamamen ?
Değildim şükür, bana da iyi geldiEn azından yalnız değilmişsinEvet canım daha iyiyim:)
Sağolasın
Benimde yeğenler geldi.Kardeşimin bankada işi vardı:)Sitede oturduk çocuklar oynadı:)Enerjilerini boşalttılar:)Değildim şükür, bana da iyi geldi
Benimkilerin biri ufak,sürekli bir şeyler istedi,yoruldum tabii ama aşığım da,ne yapsa eyvallah dedimBenimde yeğenler geldi.Kardeşimin bankada işi vardı:)Sitede oturduk çocuklar oynadı:)Enerjilerini boşalttılar:)
Evet yeğenle başka oluyor:)Benimkilerin biri ufak,sürekli bir şeyler istedi,yoruldum tabii ama aşığım da,ne yapsa eyvallah dedimYeğenler de evlat gibi oluyor
Benin ufaklık 3 yaşında, yarim yarim konuşuyor alan ,tam aşk. Diğeri 2ye gidiyor işte, Allah sağlık versin tüm evlatlara,yegenlere❤Evet yeğenle başka oluyor:)
Biri 2. sınıf diğer 4. sınıf olacak:)
Kendi başlarına oynadılar.Oğlum içinde iyi oluyor:)Aynen yeğenler başka oluyor:)
Maşaalalh en tatlı dönemleriBenin ufaklık 3 yaşında, yarim yarim konuşuyor alan ,tam aşk. Diğeri 2ye gidiyor işte, Allah sağlık versin tüm evlatlara,yegenlere❤♥
Hatayda da börek kömbesi varZaten bende öyle diyorum canım:)Ben dedim o mu acaba:)
Hiç bilinmeyen demiyorum:)
Mesela örnek vereyim bizim buranın en meşhur yemeği Analı kızlı köftedir ama bu başka yerlerdede yapılıyor bileni ve seveni çok bu olmaz:)
Kömbe(hatay kömbesi gibi değil börek) ve kiraz yaprağı sarması yaparız bizde çok meşhurdur.Ama eminim burası hariç bilen yoktur bunu yapmakta sakınca göremiyorum:)
Yani o ilde çok ama çok meşhur olabilir ama her yerde yapılan ,her restorantta bulunan veya evlerde yapılan bir tarif olmaz ama o bölgede meşhur olabilir:)
Yok bu farklı canım içine un kavruluyor cevizli,kuşbaşılı,patatesli yapılır ve hamuru genelde tam buğday ve mayasız:)Un,su,tuz:)Hatayda da börek kömbesi varel açması kocaman.. içi genelde ıspanaklı oluyor