Börekler Annemin Hazır Yufka Börek tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Börek Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    785
  • Anket Kapalı .
ne diyorsun sen üstat.. senin eline su döksem daha ne isterim sen doğudan uzaksın ya o yüzden şaşırdım bilmene
aynen ya keşke biraz akrabam olsaymış oralarda:)
bi kız verdik urfaya bakalım umudum onda :)
doğu yemekleri gerçekten efsane ama bi de yapabilmek marifet ister yani.bak sana ve nevoşa o konuda hep gıpta ediyorum

aynen ya keşke biraz akrabam olsaymış oralarda:)
bi kız verdik urfaya bakalım umudum onda :)
doğu yemekleri gerçekten efsane ama bi de yapabilmek marifet ister yani.bak sana ve nevoşa o konuda hep gıpta ediyorum
Aa şaşırdım valla.. bu yöreselde yapılan her yemeği denersin sende cnm

şaşırma gerçek hislerim
denerim tabi de biz herşeyi zeytinyağlı yaptığımız için bazıları ağır geliyor:)
burası gerçekten otla çimenle besleniyo
Yaa bende yemeklerde has zeytinyağı kullanırım.. zeytin ağaçlarımız var.. senede 1 zeytin toplayıp taze taze çektirirz şükür.. ama tereyağlı etli yemekler vaz geçilmez.. eşimde aynı.. ama değişikliğe açık . Ben değişik yemek çok yaparım.. o konuda cesaretliyim.. ama bak bu ara başımın etini yiyor etli yemek yapmıyorsun ne zmndır.. ki yapıyorum ama ramazandan çıktık ya.. alıştı kaç çeşit sofralara beğenmiyor haspam

Ne listesi.. beyin fırtınası var sadece ama bence şu mantıklıydı kim söyledi unuttum.. daha önce yapılan yöresel yemekler kabul edilmesin..
Zaten bende öyle diyorum canım:)Ben dedim o mu acaba:)
Hiç bilinmeyen demiyorum:)
Mesela örnek vereyim bizim buranın en meşhur yemeği Analı kızlı köftedir ama bu başka yerlerdede yapılıyor bileni ve seveni çok bu olmaz:)
Kömbe(hatay kömbesi gibi değil börek) ve kiraz yaprağı sarması yaparız bizde çok meşhurdur.Ama eminim burası hariç bilen yoktur bunu yapmakta sakınca göremiyorum:)
Yani o ilde çok ama çok meşhur olabilir ama her yerde yapılan ,her restorantta bulunan veya evlerde yapılan bir tarif olmaz ama o bölgede meşhur olabilir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…