Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
aynen ya keşke biraz akrabam olsaymış oralarda:)
bi kız verdik urfaya bakalım umudum onda :)
doğu yemekleri gerçekten efsane ama bi de yapabilmek marifet ister yani.bak sana ve nevoşa o konuda hep gıpta ediyorum
aynen ya keşke biraz akrabam olsaymış oralarda:)
bi kız verdik urfaya bakalım umudum onda :)
doğu yemekleri gerçekten efsane ama bi de yapabilmek marifet ister yani.bak sana ve nevoşa o konuda hep gıpta ediyorum
Yaa bende yemeklerde has zeytinyağı kullanırım.. zeytin ağaçlarımız var.. senede 1 zeytin toplayıp taze taze çektirirz şükür.. ama tereyağlı etli yemekler vaz geçilmez.. eşimde aynı.. ama değişikliğe açık . Ben değişik yemek çok yaparım.. o konuda cesaretliyim.. ama bak bu ara başımın etini yiyor etli yemek yapmıyorsun ne zmndır.. ki yapıyorum ama ramazandan çıktık ya.. alıştı kaç çeşit sofralara beğenmiyor haspam
Zaten bende öyle diyorum canım:)Ben dedim o mu acaba:)
Hiç bilinmeyen demiyorum:)
Mesela örnek vereyim bizim buranın en meşhur yemeği Analı kızlı köftedir ama bu başka yerlerdede yapılıyor bileni ve seveni çok bu olmaz:)
Kömbe(hatay kömbesi gibi değil börek) ve kiraz yaprağı sarması yaparız bizde çok meşhurdur.Ama eminim burası hariç bilen yoktur bunu yapmakta sakınca göremiyorum:)
Yani o ilde çok ama çok meşhur olabilir ama her yerde yapılan ,her restorantta bulunan veya evlerde yapılan bir tarif olmaz ama o bölgede meşhur olabilir:)