- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
hiç şaşırmam,senin elinin üstüne su dökemem benBen ikisini de biliyorum ve yaptım desem ne dersin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hiç şaşırmam,senin elinin üstüne su dökemem benBen ikisini de biliyorum ve yaptım desem ne dersin
o zaman ben hemen bursaya aldırırım kütüğüBenim de fikrim geldi.
Herkes kendisi veya eşinin memleketinin yemeğini yapsın,
var yaa olmaz mı :)Niye hiç kimse bana bu mevsimde pırasa bulamazsın demedi napcam ben şimdi? Hı Nevreste sorarım sana napcam
ahahahahahha aynı şeyi yazacaktım.soğanı pırasa diye kakalaKoskoca pazar, bütün çarşı baktım her yere yok resmen pırasa yok. Bi ara dedim taze soğanla yapsam anlarlar mı acaba
Ama sonra o böreği nasıl yicezahahahahahha aynı şeyi yazacaktım.soğanı pırasa diye kakala
aaaa soğanlı böreği bifteğe değişmemAma sonra o böreği nasıl yicez
Etsin napayım, kendisi bilir, benim gibi kıymetli bi üyeyi kaybetmiş olurBahçeye ekseydin o zaman bizene ,olmayan sebzeyi almayacaktın o zaman ,Kazen tarifi alıp ta yapmayanın üyeliğini iptal ediyor
Ama sonra o böreği nasıl yicez
O zaman soğanlı börek alan yoktur soğanlı börek mi yapılsa acaba?aaaa soğanlı böreği bifteğe değişmem
ne diyorsun sen üstat.. senin eline su döksem daha ne isterim sen doğudan uzaksın ya o yüzden şaşırdım bilmenehiç şaşırmam,senin elinin üstüne su dökemem ben
aynen ya keşke biraz akrabam olsaymış oralarda:)ne diyorsun sen üstat.. senin eline su döksem daha ne isterim sen doğudan uzaksın ya o yüzden şaşırdım bilmene
Aa şaşırdım valla.. bu yöreselde yapılan her yemeği denersin sende cnmaynen ya keşke biraz akrabam olsaymış oralarda:)
bi kız verdik urfaya bakalım umudum onda :)
doğu yemekleri gerçekten efsane ama bi de yapabilmek marifet ister yani.bak sana ve nevoşa o konuda hep gıpta ediyorum
Beni yazmamışsınız, ben de hafta sonu yapacağım inşallahHayırlı akşamlar nasılsınız Börek yapmaktan vazgeçmedik değil mi biz merakla bekliyoruz
@Krmzblk
@alimiyon
@Blue0Pink
@Dediyy
@befer
@-Alinda-
@-cantanem-
@KaramelDelisi
@Bittercoffee
@Elhan
@2019 mutluluk
@Ozlemesra
@Dahliadivin
@Youlost16
@Gonul45
@SemAydan
@Bal0ncuk
@Lilimam
@_Gulnihal_
@pinkpantera
@HayatSevinceGuzel
Aglakk
@Sur-es
gizemole
@Judy_K
@Jenna16
@Kirmizi pabuc
@Kmsl Hnd
@Rakika
@kukrim27
@vespasever
Selam şekerler
deynepnaz
retro_hippo
Elalis
@Nana
@Blue_Perii
@Canfeb
@Minik Meleklerim
@evlaefe
@gurtmingotam
@Sabr-Sukur-Dua
şaşırma gerçek hislerimAa şaşırdım valla.. bu yöreselde yapılan her yemeği denersin sende cnm
Yaa bende yemeklerde has zeytinyağı kullanırım.. zeytin ağaçlarımız var.. senede 1 zeytin toplayıp taze taze çektirirz şükür.. ama tereyağlı etli yemekler vaz geçilmez.. eşimde aynı.. ama değişikliğe açık . Ben değişik yemek çok yaparım.. o konuda cesaretliyim.. ama bak bu ara başımın etini yiyor etli yemek yapmıyorsun ne zmndır.. ki yapıyorum ama ramazandan çıktık ya.. alıştı kaç çeşit sofralara beğenmiyor haspamşaşırma gerçek hislerim
denerim tabi de biz herşeyi zeytinyağlı yaptığımız için bazıları ağır geliyor:)
burası gerçekten otla çimenle besleniyo
Canım kusura bakma gözümden kaçmış:)Beni yazmamışsınız, ben de hafta sonu yapacağım inşallah
Gitti prolukNiye hiç kimse bana bu mevsimde pırasa bulamazsın demedi napcam ben şimdi? Hı Nevreste sorarım sana napcam
Ne listesi.. beyin fırtınası var sadece ama bence şu mantıklıydı kim söyledi unuttum.. daha önce yapılan yöresel yemekler kabul edilmesin..Hani listenizi göremedim:)
Zaten bende öyle diyorum canım:)Ben dedim o mu acaba:)Ne listesi.. beyin fırtınası var sadece ama bence şu mantıklıydı kim söyledi unuttum.. daha önce yapılan yöresel yemekler kabul edilmesin..