- 8 Nisan 2017
- 56.802
- 297.542
GünaydınGünaydın
Bu konuda yorum yok siz yazın fikirlere açığım:)
Ben onu da bilmiyorumValla ben kapama yi dibine et konan pilav tarzı bişey diye biliyordum Manisa kapama deyince mantı gibi bişey çıkıyor mesela şok oldm
Günaydın tGünaydın
Bu konuda yorum yok siz yazın fikirlere açığım:)
Benim yoreminde bilinmeyen yemekleri cok bende oyle yapicam insallah:)Ben dünkü yazılanları okumadım haklısın :)
Ben öyle bişey yaparsak sanırım kendi memleketimden bişey yaparım
Güvecin dibine yağlı kaburga yi diziyorsun üstüne bulguru tuz ve suyu ekleyipBen onu da bilmiyorum
Ortada konusulacagi icin karar vermek kolay olur diye düşünmüştüm:)Canım bu nevroş için çok yorucu olur.. her tarif için art niyetli biri mutlaka bişi der.. o yüzden benNevreste ye güveniyorum o ayarlar mutlaka
Evet oda olabilir ama ozaman nevreste kafasina yatmayanlari belki paylasir bilemedim :)Bende konu açılırken alinabilecek tarifler listesi yapalim herkes ordan ne kaparsa dedim ama nevoş sona kalan istemeyebilir dedi ,sorun çıkabilir gene hakli:)
Önemlilere etiket yapın kaçmasın:)Günaydın t❤ tartışıyoruz
Karışık işlerEvet oda olabilir ama ozaman nevreste kafasina yatmayanlari belki paylasir bilemedim :)
Bence oyle bir sinirlama koymayalim her yorenin etli yemekleri vardir illaki isteyen istedigini secsin:) ben eger kara üzüm bulursam onunla pepecura diye bir tatli yapiyoruz onu yapmak cok isterim çünkü gercekten hic bilinmeyen bisey :)Etsiz olsun o zaman eti gören herkes kayabiliyor oraya doğru
Sen benim ilk dedigime ne diyorsun herkes tarif alinca alinan tarifleri bizle paylassan sonra hepimiz bakip kafamiza yatmayan bisey varsa belirtsek :)Karışık işler
Tabi çocuklarla gezicen dimiÖnemlilere etiket yapın kaçmasın:)
Bugün mühim işlerim var kaçabilir
Oda karışık:)Sen benim ilk dedigime ne diyorsun herkes tarif alinca alinan tarifleri bizle paylassan sonra hepimiz bakip kafamiza yatmayan bisey varsa belirtsek :)
Yok daha özel tabi oda varTabi çocuklarla gezicen dimi
Ozaman çözümü sen bulacaksin :)Oda karışık:)
Olay çıkar:)
Siz konuşun ben toparlarım:)Ozaman çözümü sen bulacaksin :)
Benim aklima su anda baska bisey gelmedi yazanlar cikar illaki :)Siz konuşun ben toparlarım:)