Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yolun bahtın şansın açık olsun iş kurmaya mi gidiyorsunŞans dileyin işim rast gitsin:)
Yok ya o aşamaya gelmedikİş falan yokYolun bahtın şansın açık olsun iş kurmaya mi gidiyorsun
Bende fırın açmaya gidiyorsun sandımYok ya o aşamaya gelmedikİş falan yok
Ya benimkide yemiyor alsin kendisi soysun yesin yeterkiYumurta yemeyen çocuğum çıkmış tezgahta kahvaltıdan Kalan haşlanmış yumurtayı soymus soyduğu kisimdan ısırıp yiyor elma gibi:)demekki ben soyuyorum diye yemiyormus Dahliadivin bunlara hazır ol:)
Ne oldugunu bilmedigim biseye sans dileyememŞans dileyin işim rast gitsin:)
Benimkide hiç yemez sucuklu yumurta falan yaparsam alir üstündeki yumurtalari temizler sucuğu yer normalde öyle görünce şaşırdım:) kalanı soydum tamamını yedi ilk defaYa benimkide yemiyor alsin kendisi soysun yesin yeterki
bol şanslar ablaŞans dileyin işim rast gitsin:)
Model nasıl bende yapıyorum da:)Her yerde hizliyiz biz
Nazar degmese bari yazmanin yarısına geldim :))
Ne guzel gelisme var boyle boyle yemediklerini yer insallah :) tabi benimkideBenimkide hiç yemez sucuklu yumurta falan yaparsam alir üstündeki yumurtalari temizler sucuğu yer normalde öyle görünce şaşırdım:) kalanı soydum tamamını yedi ilk defa
İnşallah canımNe guzel gelisme var boyle boyle yemediklerini yer insallah :) tabi benimkide
ilk fırsatta yapacağım Ablacım az kilo almıştım zaten iyice dokbilik olacağımO zaman bir börek yap ama yarışmaya değil
Aynı ben yöresel yemeklerde çıldırdım burda valla.
benim seçimlerim şunlar :)Günaydın
Bu konuda yorum yok siz yazın fikirlere açığım:)
rabbim gönlüne göresini nasip etsinŞans dileyin işim rast gitsin:)
Mantikli bence:) acik birakmayalim amafikrim geldi :)
yöresellerde favorileri biz yazalım,liste yapalım.sen konuyu açarken bunlar hariç diye yazsan olmaz mı ?
Nevreste
hep beraber yaparsak kalmaz merak etme :)Mantikli bence:) acik birakmayalim ama
Kusuru size bulurum sorun çıkarsafikrim geldi :)
yöresellerde favorileri biz yazalım,liste yapalım.sen konuyu açarken bunlar hariç diye yazsan olmaz mı ?
Nevreste