Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yumurta yemeyen çocuğum çıkmış tezgahta kahvaltıdan Kalan haşlanmış yumurtayı soymus soyduğu kisimdan ısırıp yiyor elma gibi:)demekki ben soyuyorum diye yemiyormus Dahliadivin bunlara hazır ol:)
Yumurta yemeyen çocuğum çıkmış tezgahta kahvaltıdan Kalan haşlanmış yumurtayı soymus soyduğu kisimdan ısırıp yiyor elma gibi:)demekki ben soyuyorum diye yemiyormus Dahliadivin bunlara hazır ol:)
Benimkide hiç yemez sucuklu yumurta falan yaparsam alir üstündeki yumurtalari temizler sucuğu yer normalde öyle görünce şaşırdım:) kalanı soydum tamamını yedi ilk defa
Benimkide hiç yemez sucuklu yumurta falan yaparsam alir üstündeki yumurtalari temizler sucuğu yer normalde öyle görünce şaşırdım:) kalanı soydum tamamını yedi ilk defa
yöresel kategorisinde kazanmak içim değil de eğlenmek için yarışalım.hiç bilinmedik duyulmadık tariflerle katılalım.hem öğrenmiş hem denemiş oluruz.güzel oluyor mu diye fikir ediniriz.mutfağımıza yeni lezzetler katılır hep burdayız nasılsa öbür kategoride favori kapmaya çalışırız,bir sefer değişiklik olsun :) bu madalyasızlar yarışması renk kattı mesela bölüme