Sabaha inşallah unuturum yoksa yapicamÜç beş çeşit çorba yapıyorum dövme ile bir bu eksik kalmış:)
Geçmiş olsun canım ne ameliyatıBilemiyorum.. özel doktorlar hazırlamış diye duydum isveçte.. Mesela acil ameliyat olman lazım ama kilon mani oluyor . Hızlı kilo vermek için..
Banada atabilir misin merak ettim yada google da araştırdam var mıdır?Bilemiyorum.. özel doktorlar hazırlamış diye duydum isveçte.. Mesela acil ameliyat olman lazım ama kilon mani oluyor . Hızlı kilo vermek için..
İnşaallah ama o diyete uygun olur sadece yağı az olsun:)Gerçi hafta içi şişlik yapar:)Sabaha inşallah unuturum yoksa yapicam
Yook artık, sen beni baştan elemişsin zaten, o zaman ben de alır başımı giderim buralardanSenin katılmayacağını biliyordumDedim zaten yapamaz boşa eklemeyeyim
Ekledim ekledimYook artık, sen beni baştan elemişsin zaten, o zaman ben de alır başımı giderim buralardan
Tadi yağındaİnşaalalh ama o diyete uygun olur sadece yağı az olsun:)Gerçi hafta içi şişlik yapar:)
Hangisi acabaEkledim ekledim
Zıpzıp 'ı çağırırım uslu durTadi yağında
TammZıpzıp 'ı çağırırım uslu dur
Aha keisn bişe varAglakk senin börek var ya biizm yarışma için çok özel mutlaka yapman lazım
Konuyu açınca gelen yorumlardan anlarsın
Tmama o zaman gitmiyorumEkledim ekledim
Bulun bakalımHangisi acaba
Ben buldum sebzeli bir. Börek
O mu o mu o mu
Ben değil isveç diyetinin çıkışı böyleGeçmiş olsun canım ne ameliyatı
Biz tüm bölüm heyecanla böreğini bekliyoruz değil mi kızlarTmama o zaman gitmiyorum