Öyle anlattınız ki hiç yapmadım ve yemedim mutlaka yapacağımBizde et tereyağ bugday iyice haslaniyor eze eze uzerine tereyağ servis:)
ÖlüyorummmmmÖyle anlattınız ki hiç yapmadım ve yemedim mutlaka yapacağım
Daha önce yememiş biri olarak bir yedim bayıldım evde de yaptım defalarca. Dene benceÖyle anlattınız ki hiç yapmadım ve yemedim mutlaka yapacağım
Bekle şu ısveç bitsin ben yapim konu açim o şekline de bir bak.. garantiliÖyle anlattınız ki hiç yapmadım ve yemedim mutlaka yapacağım
Tamam bekliyorum :)Bekleyin ben size yapınca fotolu konu açıcam .. aslında var videolu ama inst kapattım.. Birde biz mesela bütün malzemeleri pişirip 2 saat kdr özel tokmağı ile dövüyoruz sakız givi olana kdr..
Tamam o zaman yapayım:)Daha önce yememiş biri olarak bir yedim bayıldım evde de yaptım defalarca. Dene bence
Güzel oluyor ya ben zaten aşurelik buğdayı da severim:)Öyle anlattınız ki hiç yapmadım ve yemedim mutlaka yapacağım
Aynen yaparım değişiklik olur:)Bekle şu ısveç bitsin ben yapim konu açim o şekline de bir bak.. garantiliistersen sitene de koyarsın
Yaa biliyorum da 80 olmak üzereydim ve bu beni çok üzdü... o yüzden kısa vadeli bir çözüm gerekti..O kadar kilolu değilsin hatta hiç değilsin bu kadar kendine zulüm etme ve şu dönemde bağışıklık sistemimiz çok önemli
Çocuklarını düşün
Bende çok severim:)Güzel oluyor ya ben zaten aşurelik buğdayı da severim:)
Peki etkili mi:)Neler yapıyorsun:)Yaa biliyorum da 80 olmak üzereydim ve bu beni çok üzdü... o yüzden kısa vadeli bir çözüm gerekti..
Resmen gaza getiriyor, ben de gaza gelmeye zaten müsait bi insanım@Elalis madalyalı o yarışmaya katılamıyor ama tariif isteyenler özele yığıldıYapmaktan kesin vazgeçersen özelden mutlaka bildir canım:)Ama yaparsan seviniriz.Börek yapabildiğini öğrenmiş oluruz:)
Etkili sana özelden menünü atarım..Peki etkili mi:)Neler yapıyorsun:)
Bunuda severler ozaman:)Bende çok severim:)
Nohutlu,buğdaylı,kıyma ve salçalı bir çorba yapıyorum çocuklar bayılıyor:)
Senin katılmayacağını biliyordumResmen gaza getiriyor, ben de gaza gelmeye zaten müsait bi insanımtamma bildiririm inşallah :) ama neden benim böreğimin ismi yok etikette
İşte benim bünye hassas acaba kaldırabilir miiym:)Etkili sana özelden menünü atarım..
Üç beş çeşit çorba yapıyorum dövme ile bir bu eksik kalmış:)Bunuda severler ozaman:)
Bilemiyorum.. özel doktorlar hazırlamış diye duydum isveçte.. Mesela acil ameliyat olman lazım ama kilon mani oluyor . Hızlı kilo vermek için..İşte benim bünye hassas acaba kaldırabilir miiym:)