Börekler Annemin Hazır Yufka Börek tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Börek Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    785
  • Anket Kapalı .
Yaaa Nevreste Nevreste Ben bugün baklava yaptım yaaa bırak böreği falan :KK49: :21::hamarat:annemlere geldik şimdi memlekete kendi evime geçince yaparım böreği diye düşündüm ama burada da yaparım belki belli de olmaz :KK15:
Ama bugün baklava yaptım annemin rehberliğinde aklıma da sen geldin hatta yaparken.

Simdi google baktimda benim merak ettigim tarifmis. Hic yapmadim ama hep merak ederim, bi ara cocuklar duymasinda karadenizli dunurler surekli yapiodu. Tee ordan aklimda 😁
tarif alabilirim :hamarat:
İstiyosan tarifini yazarim sana burda kv demden ogrenirim ben tek bsima hic yapmadim biz onu topluluk oldugunda koca bir tepsi yapip ortaya koyup kasikla girisiriz 😃 annem babannem yapar cok izledim yapmadim ama gerekirse yaparız:))

Yaaa Nevreste Nevreste Ben bugün baklava yaptım yaaa bırak böreği falan :KK49: :21::hamarat:annemlere geldik şimdi memlekete kendi evime geçince yaparım böreği diye düşündüm ama burada da yaparım belki belli de olmaz :KK15:
Ama bugün baklava yaptım annemin rehberliğinde aklıma da sen geldin hatta yaparken.
Harikasın canım tebrik ediyorum:KK9::KK9::KK9:Ellerine emeğine sağlık çok sevindim:KK60:
Ama etkimiz olmuştur kendine güvenin gelmiştir:rolleyes:
Elalis Elalis Eloş sıra sende:rolleyes:

Evet o yüzden aklıma geldiniz zaten yaparken. Foruma gireyim de gururla göstereyim fotomu diye geçirdim icimden. Bakınız :21:
IMG_20200602_170120_231.jpg

İstiyosan tarifini yazarim sana burda kv demden ogrenirim ben tek bsima hic yapmadim biz onu topluluk oldugunda koca bir tepsi yapip ortaya koyup kasikla girisiriz 😃 annem babannem yapar cok izledim yapmadim ama gerekirse yaparız:))
Borek kivaminda olup dilimlenmiyo mu yani, isterim canim. Kasik kasik yenildigini bilmiodum

X