Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aynen. Ben patatese una nisastaya dokunamiyorum çıplak elle. Herseyi yapmaya calisyorum ama acmayi bi denemedim. En fazla lavas boyutunca acabilirim heralde. Bide nisastali aciliyo ya bi kere huylansam tamam birakirim heralde
Dokusundan, tirnaklarima dolup tum vucudumu o hissettigim hissin sarmasindan. Ne bilim garip takıntı. Sonradan oldu, hamurla oynamayi sekillendiremeyi cok severim ama o asamaya kadar eldiven kullanirim genelde
Çok üşendim ya bide sponsor olarak gösterecek bişey bile kullanmıcaktım blrekte ev yapımı yoğurt, en fazla sponsor olarak annemin fotosunu çekerdim heralde
Dokusundan, tirnaklarima dolup tum vucudumu o hissettigim hissin sarmasindan. Ne bilim garip takıntı. Sonradan oldu, hamurla oynamayi sekillendiremeyi cok severim ama o asamaya kadar eldiven kullanirim genelde
Çok üşendim ya bide sponsor olarak gösterecek bişey bile kullanmıcaktım blrekte ev yapımı yoğurt, en fazla sponsor olarak annemin fotosunu çekerdim heralde