Şimdi sıra su böreğindeSizden alkış aldıysam ne mutlu bana benim için bir ölçüsünüz bu konuda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi sıra su böreğindeSizden alkış aldıysam ne mutlu bana benim için bir ölçüsünüz bu konuda
Hmm o zaman uygun bi zamanda şansımı deneyim. Hatta hazır annemleyken burada deneyimBen de nirvana diyordum yapamam diye kalkışmadım bile yapmaya daha önce .
Halbuki baklavadan kolay geldi yapması
Tamamdır canımAaa tabiki vazgeçmedik ablaaa
Bişeyi bekliyorum sana özelden yazcam
Aaa cidden mi hiç duymamıştım dokunamayanı dokusu mu garip geliyor size yoksa alerjik bi durum muAynen. Ben patatese una nisastaya dokunamiyorum çıplak elle. Herseyi yapmaya calisyorum ama acmayi bi denemedim. En fazla lavas boyutunca acabilirim heralde. Bide nisastali aciliyo ya bi kere huylansam tamam birakirim heralde
Tamam inşaallahAblacm iş başlaynca biraz öyle oldu ama tabiki yapacam
Tamam o zaman ben hakkımı başkasına devrediyorum ama korktuğumdan değil sırf içimde ki insan sevgisindenKorkup kaçtı diye adını çıkartıyoruzCanım yapmayacaksan bildirmen lazım tarif bulamaynalar var başkasına vereyim:)
Hadi ya neden vazgeçtin:)Yoksa biiz beğenmiyor musunTamam o zaman ben hakkımı başkasına devrediyorum ama korktuğumdan değil sırf içimde ki insan sevgisinden
Dokusundan, tirnaklarima dolup tum vucudumu o hissettigim hissin sarmasindan. Ne bilim garip takıntı. Sonradan oldu, hamurla oynamayi sekillendiremeyi cok severim ama o asamaya kadar eldiven kullanirim geneldeAaa cidden mi hiç duymamıştım dokunamayanı dokusu mu garip geliyor size yoksa alerjik bi durum mu
Güzel miydi aldığı tarifHadi ya neden vazgeçtin:)Yoksa biiz beğenmiyor musun
Mesajlar çoğaldı senin mesajın kayboldu arıyorum buldum sonundaIyiyim şükür ablacim, bi dolanayim buralarda dedim
Seni sormali
Çok üşendim ya bide sponsor olarak gösterecek bişey bile kullanmıcaktım blrekte ev yapımı yoğurt, en fazla sponsor olarak annemin fotosunu çekerdim heraldeHadi ya neden vazgeçtin:)Yoksa biiz beğenmiyor musun
Unuttum bakmam lazım ama taliplisi mutlaka olur:)Güzel miydi aldığı tarif
Nişasta nın garip bi dokusu var ama evet. Sonuçta eldivenle alternatifi de var çok zora sokmuyordur sizi.Dokusundan, tirnaklarima dolup tum vucudumu o hissettigim hissin sarmasindan. Ne bilim garip takıntı. Sonradan oldu, hamurla oynamayi sekillendiremeyi cok severim ama o asamaya kadar eldiven kullanirim genelde
Yazdim sana karisik biraz ama anlarsin sen :) of canim cekti yokmus burda hamsi :/ neyse girselini ekliyim ayni boyle olucakKasikla yeniyo deyince daha yumusak kivam diye hayal ettim
Sen tarif ver hele, keske kışın yazsaydin hemen denerdim
Sponsor şart değil ki ben kafama göre eklerim sen böreği yap yeterÇok üşendim ya bide sponsor olarak gösterecek bişey bile kullanmıcaktım blrekte ev yapımı yoğurt, en fazla sponsor olarak annemin fotosunu çekerdim heralde
Benimkinden güzelse değişim yapalımUnuttum bakmam lazım ama taliplisi mutlaka olur:)
E hani fotoda sanki sponsor gibi bişeyin fotosunu göstercektikSponsor şart değil ki ben kafama göre eklerim sen böreği yap yeter
açıkta tarif mi var hemen alayımUnuttum bakmam lazım ama taliplisi mutlaka olur:)
Yok canım bu yarışma sponsorlu değil :)Pınar yaptığımızda öyle oldu:)Şu an sanal sponsor yapıyoruz:)E hani fotoda sanki sponsor gibi bişeyin fotosunu göstercektik