Börekler Annemin Hazır Yufka Börek tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Börek Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    785
  • Anket Kapalı .
Aynen. Ben patatese una nisastaya dokunamiyorum çıplak elle. Herseyi yapmaya calisyorum ama acmayi bi denemedim. En fazla lavas boyutunca acabilirim heralde. Bide nisastali aciliyo ya bi kere huylansam tamam birakirim heralde😂😂
Aaa cidden mi hiç duymamıştım dokunamayanı dokusu mu garip geliyor size yoksa alerjik bi durum mu

Korkup kaçtı diye adını çıkartıyoruz:63:Canım yapmayacaksan bildirmen lazım tarif bulamaynalar var başkasına vereyim:)
Tamam o zaman ben hakkımı başkasına devrediyorum ama korktuğumdan değil sırf içimde ki insan sevgisinden 😂😂

Aaa cidden mi hiç duymamıştım dokunamayanı dokusu mu garip geliyor size yoksa alerjik bi durum mu
Dokusundan, tirnaklarima dolup tum vucudumu o hissettigim hissin sarmasindan. Ne bilim garip takıntı. Sonradan oldu, hamurla oynamayi sekillendiremeyi cok severim ama o asamaya kadar eldiven kullanirim genelde😂

Dokusundan, tirnaklarima dolup tum vucudumu o hissettigim hissin sarmasindan. Ne bilim garip takıntı. Sonradan oldu, hamurla oynamayi sekillendiremeyi cok severim ama o asamaya kadar eldiven kullanirim genelde😂
Nişasta nın garip bi dokusu var ama evet. Sonuçta eldivenle alternatifi de var çok zora sokmuyordur sizi.🤗🤗

Kasikla yeniyo deyince daha yumusak kivam diye hayal ettim😂
Sen tarif ver hele, keske kışın yazsaydin hemen denerdim😁
Yazdim sana karisik biraz ama anlarsin sen :) of canim cekti yokmus burda hamsi :/ neyse girselini ekliyim ayni boyle olucak
CEFD3FC8-6268-4C87-A522-68C56854F636.jpeg

X