Börekler Annemin Hazır Yufka Börek tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Börek Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    785
  • Anket Kapalı .
Normalde bekletmeyi hiç sevmem hiçbir konuda
Ama gününe çok var e sende sunuma dikkat et diyince gününü sonuna kadar değerlendirmeye karar verdim 22sinde kadar ben tarifi 5 kere yaparım

Simdilik direniyorum bakalim bugun onbin adimi tamamladim ama öldum yani evde otura otura hamlamisiz iyice
Bende 5400 adim atmışım ama bugün pazara gittim tel yanimda değildi bir yarım saatte orda dolandim mekik plank ziplama falan da yaptım spor hesapliycam biraze daha yapip

Herşeyi herşeye bağlarım ben. Şaka bir yana sürekli bu yarışmaya katılanlar daha becerikli. Sunumu bile bir başka oluyor
Cnm sana ilk yarışmaya katılım fotomu atsam şok olursun.. birden bire gelişmedik bizde.. belki 30 belki 40 kere katıldım.. bi zahmet geliştirim kendimi

Normalde bekletmeyi hiç sevmem hiçbir konuda
Ama gününe çok var e sende sunuma dikkat et diyince gününü sonuna kadar değerlendirmeye karar verdim 22sinde kadar ben tarifi 5 kere yaparım
Ama şöyle bir şey var.. eğer Nevreste tarifleri yapılış sırasına göre düzenlerse tarifinin fotosu altlarda kalır..

Bende 5400 adim atmışım ama bugün pazara gittim tel yanimda değildi bir yarım saatte orda dolandim mekik plank ziplama falan da yaptım spor hesapliycam biraze daha yapip
Bende her gun karin ve basen calisiyodum ama bugun gucum kalmadi :) ama sen hepsini her gun yapiyosan kilo vermemen imkansiz çünkü cok iyi

Bende her gun karin ve basen calisiyodum ama bugun gucum kalmadi :) ama sen hepsini her gun yapiyosan kilo vermemen imkansiz çünkü cok iyi
Ah nerde ,yani her gün biseyler yapmaya calisiyorum ama bugün hepsinden yaptım dün daha çok ziplama yaptım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…