Ben KV yi tutuyorum:)Ayy sendemiya benim kvnin bi huyu var on cesit yemek yapar ve asiri ısrar eder. Ondan yakami kurtarisam utanmama gerek kalmicak
Bilemedim ki. Başka yerde sıkıntı yok burası kasıyor. Neyse boynun nasıl oldu ?Netinle alakalı olabilir bende imdi sorun yok:)Bazen oluyor:)
Simdilik direniyorum bakalimBen KV yi tutuyorum:)
Yanliz nekadar cok kisiyi etiketlemissin tam 29 tane 3 tarif gelmis yani her gune en az bir tarif dusuyor lutfen yigilma yapmayalimAynen öyle
İyiyim canım çok şükür:)Geçti umarım başka olmaz:)Bilemedim ki. Başka yerde sıkıntı yok burası kasıyor. Neyse boynun nasıl oldu ?
Tamam o zaman bekliyorumNormalde bekletmeyi hiç sevmem hiçbir konuda
Ama gününe çok var e sende sunuma dikkat et diyince gününü sonuna kadar değerlendirmeye karar verdim 22sinde kadar ben tarifi 5 kere yaparım
Bende 5400 adim atmışım ama bugün pazara gittim tel yanimda değildi bir yarım saatte orda dolandim mekik plank ziplama falan da yaptım spor hesapliycam biraze daha yapipSimdilik direniyorum bakalimbugun onbin adimi tamamladim ama öldum yani evde otura otura hamlamisiz iyice
Cnm sana ilk yarışmaya katılım fotomu atsam şok olursun.. birden bire gelişmedik bizde.. belki 30 belki 40 kere katıldım.. bi zahmet geliştirim kendimiHerşeyi herşeye bağlarım ben. Şaka bir yana sürekli bu yarışmaya katılanlar daha becerikli. Sunumu bile bir başka oluyor
36 olması lazım eksiklerim mi var acabaYanliz nekadar cok kisiyi etiketlemissin tam 29 tane 3 tarif gelmis yani her gune en az bir tarif dusuyor lutfen yigilma yapmayalim
Sunumumuza, ışığa ve sosyal mesafeye dikkat ederek bu yarışmayı kazanacağız.Yanliz nekadar cok kisiyi etiketlemissin tam 29 tane 3 tarif gelmis yani her gune en az bir tarif dusuyor lutfen yigilma yapmayalim
Gelişmeyenler kaçıyor zatenCnm sana ilk yarışmaya katılım fotomu atsam şok olursun.. birden bire gelişmedik bizde.. belki 30 belki 40 kere katıldım.. bi zahmet geliştirim kendimi
İnşallah dikkat et kendine sen bize lazımsın.İyiyim canım çok şükür:)Geçti umarım başka olmaz:)
Darısı başıma o zamanCnm sana ilk yarışmaya katılım fotomu atsam şok olursun.. birden bire gelişmedik bizde.. belki 30 belki 40 kere katıldım.. bi zahmet geliştirim kendimi
Ama şöyle bir şey var.. eğerNormalde bekletmeyi hiç sevmem hiçbir konuda
Ama gününe çok var e sende sunuma dikkat et diyince gününü sonuna kadar değerlendirmeye karar verdim 22sinde kadar ben tarifi 5 kere yaparım
Bende her gun karin ve basen calisiyodum ama bugun gucum kalmadi :) ama sen hepsini her gun yapiyosan kilo vermemen imkansiz çünkü cok iyiBende 5400 adim atmışım ama bugün pazara gittim tel yanimda değildi bir yarım saatte orda dolandim mekik plank ziplama falan da yaptım spor hesapliycam biraze daha yapip
Öylemi diyosun iyi bakalim göster böreğinin gücünüSunumumuza, ışığa ve sosyal mesafeye dikkat ederek bu yarışmayı kazanacağız.
Aman yarabbim suraya bayilayim 36 borek arasindan secim yapilirmi36 olması lazım eksiklerim mi var acaba
Ah nerde ,yani her gün biseyler yapmaya calisiyorum ama bugün hepsinden yaptım dün daha çok ziplama yaptım:)Bende her gun karin ve basen calisiyodum ama bugun gucum kalmadi :) ama sen hepsini her gun yapiyosan kilo vermemen imkansiz çünkü cok iyi
Sağol canımsınİnşallah dikkat et kendine sen bize lazımsın.