Aynen korkup kaçanlar olabilirAman yarabbim suraya bayilayim 36 borek arasindan secim yapilirmi neyse 5 6 kisi yapmaz zaten borekleri aksilik filan olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen korkup kaçanlar olabilirAman yarabbim suraya bayilayim 36 borek arasindan secim yapilirmi neyse 5 6 kisi yapmaz zaten borekleri aksilik filan olur
Gaza geldim valla sönmesem iyidir.Öylemi diyosun iyi bakalim göster böreğinin gücünü
Yaa abla sorma canım bu ara acayip börek çekiyor ama bir türlü fırsat olmuyor sahi benim yarışmada ne kategorisi ise o yemeği canım çekiyorHayırlı akşamlar nasılsınız Börek yapmaktan vazgeçmedik değil mi biz merakla bekliyoruz
Mcz09
@alimiyon
@Blue0Pink
@Dediyy
@befer
@-Alinda-
@-cantanem-
@KaramelDelisi
@Bittercoffee
@Elhan
2019 mutluluk
@Ozlemesra
Dahliadivin
@Youlost16
@Gonul45
@SemAydan
@Bal0ncuk
@Lilimam
@_Gulnihal_
@pinkpantera
@HayatSevinceGuzel
@Aglakk
@Sur-es
@gizemole
@Judy_K
@Jenna16
@Kirmizi pabuc
@Kmsl Hnd
@Rakika
@kukrim27
@vespasever
Selam şekerler
@deynepnaz
@retro_hippo
@Elalis
N Nana
@Blue_Perii
@Canfeb
@Minik Meleklerim
@evlaefe
gurtmingotam
@Sabr-Sukur-Dua
O zaman bir börek yap ama yarışmaya değilYaa abla sorma canım bu ara acayip börek çekiyor ama bir türlü fırsat olmuyor sahi benim yarışmada ne kategorisi ise o yemeği canım çekiyor
Aynı ben yöresel yemeklerde çıldırdım burda valla.Yaa abla sorma canım bu ara acayip börek çekiyor ama bir türlü fırsat olmuyor sahi benim yarışmada ne kategorisi ise o yemeği canım çekiyor
Yakınlarda yine yöresel yapabiliriz ama öyle mantı,sarma,içli köfte,dolma değil antin kuntin tarif isteyeceğimAynı ben yöresel yemeklerde çıldırdım burda valla.
En azindan tadina bakmiycaz goruntu guzel olsun yeterli :) yanik yerlerini koymazsinGaza geldim valla sönmesem iyidir.
Birine bir yemek yapsam asla istediğim şekilde olmaz, defalarca yapmışımdır. Ya yanar ya çiğ kalır. Bu börekte öyle bir risk taşıyor basit olduğu için... hayırlısı olsun inşaallah
Antin kuntin derken?Yakınlarda yine yöresel yapabiliriz ama öyle mantı,sarma,içli köfte,dolma değil antin kuntin tarif isteyeceğim
Bilinmeyen yöresel yemekler bizde cok var yaparim ama herkesin cok sevdiği yoresel yemegimiz bence yok rize icin konusuyirumYakınlarda yine yöresel yapabiliriz ama öyle mantı,sarma,içli köfte,dolma değil antin kuntin tarif isteyeceğim
Tadına bakılsa şansımız daha yüksek olurdu bence (kendine güvenen becereksiz ama çaktırmıyordu)En azindan tadina bakmiycaz goruntu guzel olsun yeterli :) yanik yerlerini koymazsin
Pek bilinmeyen değerler canımAntin kuntin derken?
Zamanla hersey oluyo burda ya sorun yokTadına bakılsa şansımız daha yüksek olurdu bence (kendine güvenen becereksiz ama çaktırmıyordu)
HımmmPek bilinmeyen değerler canım
Çok bilinmeyen:)Antin kuntin derken?
Kalsın canım sıkıntı yok keyfine katılıyoruz zatenAma şöyle bir şey var.. eğer Nevreste tarifleri yapılış sırasına göre düzenlerse tarifinin fotosu altlarda kalır..
Yani tamam birinci olmak güzel olur ama yöreleri tanıtmak farklı lezzetler öğrenmek biizm için güzel olabilir:)Bilinmeyen yöresel yemekler bizde cok var yaparim ama herkesin cok sevdiği yoresel yemegimiz bence yok rize icin konusuyirum
Çorbalarda en alttaydım 1. oldum cidden farketmiyor:)Ama şöyle bir şey var.. eğer Nevreste tarifleri yapılış sırasına göre düzenlerse tarifinin fotosu altlarda kalır..
Aynen. Burada mesela herkes ot yemekleri yapıyor,yiyor. İlk geldiğimde anlamamıştım ama sonra baktım bende yapmaya başladım ve çokta lezzetli oluyor.Yani tamam birinci olmak güzel olur ama yöreleri tanıtmak farklı lezzetler öğrenmek biizm için güzel olabilir:)
Yani genel kültürümüz gelişir
Eger tum tatifler esdeger olursa birinci olan gene hakeder yani ama tabi hepsi az bilinen yada cok sevilmeyen olmasi lazim :) Ben pepecura yaptigimda birisi gidip hingel filan yaparsa itiraz ederimYani tamam birinci olmak güzel olur ama yöreleri tanıtmak farklı lezzetler öğrenmek biizm için güzel olabilir:)
Yani genel kültürümüz gelişir