Börekler Annemin Hazır Yufka Börek tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Börek Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    785
  • Anket Kapalı .
Öylemi diyosun iyi bakalim göster böreğinin gücünü😂
Gaza geldim valla sönmesem iyidir.
Birine bir yemek yapsam asla istediğim şekilde olmaz, defalarca yapmışımdır. Ya yanar ya çiğ kalır. Bu börekte öyle bir risk taşıyor basit olduğu için... hayırlısı olsun inşaallah

Yaa abla sorma canım bu ara acayip börek çekiyor ama bir türlü fırsat olmuyor 🤦🏼‍♀️sahi benim yarışmada ne kategorisi ise o yemeği canım çekiyor:KK22::KK70:

Gaza geldim valla sönmesem iyidir.
Birine bir yemek yapsam asla istediğim şekilde olmaz, defalarca yapmışımdır. Ya yanar ya çiğ kalır. Bu börekte öyle bir risk taşıyor basit olduğu için... hayırlısı olsun inşaallah
En azindan tadina bakmiycaz goruntu guzel olsun yeterli :) yanik yerlerini koymazsin 😆

Bilinmeyen yöresel yemekler bizde cok var yaparim 😃 ama herkesin cok sevdiği yoresel yemegimiz bence yok 😃 rize icin konusuyirum
Yani tamam birinci olmak güzel olur ama yöreleri tanıtmak farklı lezzetler öğrenmek biizm için güzel olabilir:)
Yani genel kültürümüz gelişir :-)

Yani tamam birinci olmak güzel olur ama yöreleri tanıtmak farklı lezzetler öğrenmek biizm için güzel olabilir:)
Aynen. Burada mesela herkes ot yemekleri yapıyor,yiyor. İlk geldiğimde anlamamıştım ama sonra baktım bende yapmaya başladım ve çokta lezzetli oluyor.

Eger tum tatifler esdeger olursa birinci olan gene hakeder yani ama tabi hepsi az bilinen yada cok sevilmeyen olmasi lazim :) Ben pepecura yaptigimda birisi gidip hingel filan yaparsa itiraz ederim 😂

X