• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemin eziyetleri hayat sıkıntılarım tükendim artık

Az önce dayimla yengem geldi dayimda yeni bmw almış 2016 model 250 bin liraya ben odamda hep aglamistim çıktım odadan elimi yüzümü yikadim hosgeldin dedim dayıma dayimda öptü beni moralin nasıl dedi moralin bozuk gibi dedi bende bir şey yok dedim bir şey olursa bana anlat dedi ne anlatabilirimki Kimseye de anlatmak istemiyorum sorunlu çocuk olmak istemiyorum. Kendi hayatımı kurup kurtulacagim burdann

simdi ne yapsam bilemedim annenizi sevgilinizle bulusmanıza izin vermwdiği için yargılamam kendi tercihi ve kzıınıda öyle olmasını istiyor . sevgilinde zatn seni sevmemiş bulusmuyor diye ayrılmak bahane

bekarken ebeweynlersem para isterken yada herhangi bir esya illaki bir alınıyorsa bir erteleniyor yada bazısı alınmıyordu ki bu cok normal .

ben calısıyorum esim calısıyor sac kremi alırken bazen en ucuzunu alıyorum yani geceinmek zor para var diyebilirsin ama .

su geciren ayakkabıda giydim bir ara cünkü kalitsrli ayakkabılar cok pahalıydı simdi bunlar için kimi suclayacagm

burada annesinin babasını aldattıgını okuyoruz yada annenelrinin kapıya koydugunu.

kendinle barıs ailenle barıs .

Para yokta oyüzden 10liralık saç kremini alamıyo su geçiren ayakkabı giyiyo değil
Emekli maaşı kızımıza yatıyomuş annesi gidip alıyo kirada evler otobüsler var
Okuldan geldiğinde yiyecek yemek yok evde

Anladığım kadarıyla babası mal mülk yapmak için kısmış apartman kendilerinin babası kendisi yapmıştır annede alışkanlık öyle devam ettiriyo

Varlıkta yokluk çektiriliyo kısacası

simdi ne yapsam bilemedim annenizi sevgilinizle bulusmanıza izin vermwdiği için yargılamam kendi tercihi ve kzıınıda öyle olmasını istiyor . sevgilinde zatn seni sevmemiş bulusmuyor diye ayrılmak bahane

bekarken ebeweynlersem para isterken yada herhangi bir esya illaki bir alınıyorsa bir erteleniyor yada bazısı alınmıyordu ki bu cok normal .

ben calısıyorum esim calısıyor sac kremi alırken bazen en ucuzunu alıyorum yani geceinmek zor para var diyebilirsin ama .

su geciren ayakkabıda giydim bir ara cünkü kalitsrli ayakkabılar cok pahalıydı simdi bunlar için kimi suclayacagm

burada annesinin babasını aldattıgını okuyoruz yada annenelrinin kapıya koydugunu.

Farkindaysaniz benim burda anlattiklarim sizinkiler gibi normal değil

Az önce dayimla yengem geldi dayimda yeni bmw almış 2016 model 250 bin liraya ben odamda hep aglamistim çıktım odadan elimi yüzümü yikadim hosgeldin dedim dayıma dayimda öptü beni moralin nasıl dedi moralin bozuk gibi dedi bende bir şey yok dedim bir şey olursa bana anlat dedi ne anlatabilirimki Kimseye de anlatmak istemiyorum sorunlu çocuk olmak istemiyorum. Kendi hayatımı kurup kurtulacagim burdann

Elinde fırsat var konuş dayınla para var ama annem bir kuruş göstermiyo de burs alıyorum mecburen onu bile istiyo de
Biraz kulağını çeksin annenin bu saatten sonra değişir mi bilmem

Bu kız yetersiz beslenmekten dolayı iğne vuruluyormus ve annesininde imkanları var farkındamısın:S keyfii istemiyor

Seni ayni kuzenime benzettim, onun anne babası da para delisi, kız çok başarılı, lisede sayılı okullardan birini kazandı ama anne baba zir cahil, para delisi. Bizler kizcagiza destek olmaya çalışıyoruz ama hayatı çok zor. Malesef herkes aynı şansla doğmuyor.

Eee bu kadin sana bakmamis ki...
Hadi diyelim ki su an resitsin bakmak istemiyor (ki cok sacma...hem kisiyla hem verme) e bu cocukken de sana bakmamış
Bir ekmekle gecti dedigine gore! Hemde yokluk da yoktu parasi vardi...
E bu kadin ney simdi anne mi!
Sevgi de vermedi (dovuyormus paso)
Para da...seni sadece evinde barindirdi...
Ve bu hatun simdi anne oyle mi! Yasliliginda ilgi falan bekler de simdi:işsiz:

kirada evler babadan kalan maaslar var anne varyemez belliki okuyacak kizin bursuna bile göz dikmiş ilaclarını da karşilamiyor yoklukta tabi saç kremi vs dert degil ama varken alınmazsa sıkıntı

Elinde fırsat var konuş dayınla para var ama annem bir kuruş göstermiyo de burs alıyorum mecburen onu bile istiyo de
Biraz kulağını çeksin annenin bu saatten sonra değişir mi bilmem
Yengem bile moralimin bozuk olduğunu anladı moralin mi bozuk senin dedi. Ki normalde dünya yansa yengemin umrunda olmaz öyle bir kadın demekki o bile fark etmis

Eee bu kadin sana bakmamis ki...
Hadi diyelim ki su an resitsin bakmak istemiyor (ki cok sacma...hem kisiyla hem verme) e bu cocukken de sana bakmamış
Bir ekmekle gecti dedigine gore! Hemde yokluk da yoktu parasi vardi...
E bu kadin ney simdi anne mi!
Sevgi de vermedi (dovuyormus paso)
Para da...seni sadece evinde barindirdi...
Ve bu hatun simdi anne oyle mi! Yasliliginda ilgi falan bekler de simdi:işsiz:
Ben mezun olup sadece burdan kurtulmak istiyorum kendi parami kendim kazanıp kendime yeni bir hayat kurucam bu yasadiklarimida ınsallah unutucam Allah büyük

Ya arkadaşlar böyle bir şey yapsam annem kıyamet koparir benim aldigim kyk devlet bursunu bile benden istiyor bazen geçen de dedi paranı harcama okula harç paranı sen yatircaksin dedi.
pardonda neyin kıyameti elinden birşey gelmez devlet sana hak vermiş bi dilekce bi davaya bakar hakkini alirsin bi sıkıntı dayın yada başkası manevi destek çıkar mı bi başina yaş kücük senin paran yeter o şart değil okurken ve ilerde korur kollarsa sattır malı al maaşı bursu rahatça oku

Adını feriha koydum
Dayımın bemevesi yolu

Yumurtadan çıkmış, kabuğu beğenmiyor

Nasıl pişman olacaksın, tanımadığın bir sürü insana, anneni böyle eleştirdiğin için
Keşke görebilsen o pişmanlığı

Git dayına "annemi beğenmiyorum, zengin olduğunuz için sizin kızınız olmak istiyorum" de bari.

Ben mezun olup sadece burdan kurtulmak istiyorum kendi parami kendim kazanıp kendime yeni bir hayat kurucam bu yasadiklarimida ınsallah unutucam Allah büyük
Şimdi ben butun konuyu okudum
Ve fikrim degisti...sen haakkini almazsan daha cok surunursun hic bosa sikayet etme
Hadi mallari ellemiyorsun (ki ben inadima dava acardim...cocukulugumun intikamini soke soke alirdim) yahu bari emekli maasini al babandan...ama dedigim gibi ben olsam hakkima dusen butun mal ici ugrasirdim...cunku annen hak ediyor ve sen bir daha ne cocuk nede bu yasta genc olacaksin...ac gozunu

Adını feriha koydum
Dayımın bemevesi yolu

Nasıl pişman olacaksın, tanımadığın bir sürü insana, anneni böyle eleştirdiğin için

Git dayına "annemi beğenmiyorum, zengin olduğunuz için sizin kızınız olmak istiyorum" de bari.
Farkindaysan ben kimsenin kızı olmak istemiyorum yazdıklarımı başından oku mezun olup kendi hayatımı kurmak istiyorum yukarda bir çorba bile icsem yeter huzur istiyorum dedim. Ayrıca anlattiklarima bakarsan babamdan kalan mal mülk çoğu insanda yok konu para sıkıntısı değil konu annemin hareketleri

Şuan hem parasız hem kavga gürültü içinde yaşıyorsun. Diğerlerinin dediği gibi üstüne düşen payları maaşı vs. alıp sen yönet, kıyamette kopsa en azından kendi paran olsun. En kötü yurda geçer orada bitirirsin okulu. Böyle varlık içinde yokluk çekilmez.

Şimdi ben butun konuyu okudum
Ve fikrim degisti...sen haakkini almazsan daha cok surunursun hic bosa sikayet etme
Hadi mallari ellemiyorsun (ki ben inadima dava acardim...cocukulugumun intikamini soke soke alirdim) yahu bari emekli maasini al babandan...ama dedigim gibi ben olsam hakkima dusen butun mal ici ugrasirdim...cunku annen hak ediyor ve sen bir daha ne cocuk nede bu yasta genc olacaksin...ac gozunu[/QUOTE
Kendi üzerime düşen babamdan kalan mallar tabiki benim ama fazlasında gözüm yok.

Şuan hem parasız hem kavga gürültü içinde yaşıyorsun. Diğerlerinin dediği gibi üstüne düşen payları maaşı vs. alıp sen yönet, kıyamette kopsa en azından kendi paran olsun. En kötü yurda geçer orada bitirirsin okulu. Böyle varlık içinde yokluk çekilmez.

2 ay önce bizim okula gidip tip fakultesine psikiyatri ye gitmeyi düşündüm en azından içimdekileri anlatirdim rahatlardim çünkü bunları ilk defa buraya anlatiyorum belki bir yön verirdi ne biliyim doktor sonuçta

Adını feriha koydum
Dayımın bemevesi yolu

Sen buna anne diyorsan...anne anlayisini sorgularim...birak bunlari herkes anne degil 9 ay karninda tasisa dogumda olumden donse bile....butun hayatin hincini kizdan cikarmis...

Farkindaysan ben kimsenin kızı olmak istemiyorum yazdıklarımı başından oku mezun olup kendi hayatımı kurmak istiyorum yukarda bir çorba bile icsem yeter huzur istiyorum dedim. Ayrıca anlattiklarima bakarsan babamdan kalan mal mülk çoğu insanda yok konu para sıkıntısı değil konu annemin hareketleri
Kahpe kader

Bana dedirtiyor işte;

Annen o senin, çok özleyeceksin.

O küçük beynin, cahil bakış açınla
Bir süre daha sağa sola, çömküsürürsün

Elbet burnun sürter.

Madem çalışıp karnını doyurma planın var
Ne diye konu açtın? Vay cadı anam diye yırtınıyorsun?

Bir şeye hevesin var
Ama
Çok uzak sana o

Back