• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemin eziyetleri hayat sıkıntılarım tükendim artık

3 katlı evimiz var kendimize ait alt katlarda kiracı var babamın emekli maaşı var. Ayriyetten otobüsümuz duragimiz var şoför çalışıyor ondan iyi gelirimiz var ben geri ödemeli kredi alıyorum devletten uni öğrencilerine verilen çünkü almak zorundaydim annem bana bilgisayar bile almıyor eylülde ing kursuna baslicam onun parasini da kyk bursumdan vericem yoksa annem asla vermez

Kira geliri nekadar? otobüsten negeliyo?
Evler babadan kaldıysa sizinde hakkınız var önce enyakın notere gidip veraset ilamı alman lazım burada babanın mirasçıları ve oranları yazar
Sonrada o belgeyle tapuya gidersin babanın üzerine nevarmış daha doğrusu senin neyin varmış payıyla öğrenirsin
Kykya gerek kalmaz kendi paranla gidersin kursa

Annen gözün açılmasın diyede böyle yapıyo olabilir

Kira geliri nekadar? otobüsten negeliyo?
Evler babadan kaldıysa sizinde hakkınız var önce enyakın notere gidip veraset ilamı alman lazım burada babanın mirasçıları ve oranları yazar
Sonrada o belgeyle tapuya gidersin babanın üzerine nevarmış daha doğrusu senin neyin varmış payıyla öğrenirsin
Kykya gerek kalmaz kendi paranla gidersin kursa

Annen gözün açılmasın diyede böyle yapıyo olabilir
Otobüs ve durak ve ev zaten kardeşlerim annem ve benim üzerime yani o konuları biliyorum zaten benim payimin olması umrumda değil alsın gözleri doysunlar ben mutluluk istiyorum ayda 2 bin TL maaşım olsa kendim kirada başka şehirde olsam yeter

Kardeslerinede böylemi davraniyor. Hakkın olani al derim ben. Annenin değil babanın mali nasıl olsa. bunca cektiklerine değsin. Taşınmaya yeni biyere gitmende çok faydası olur sana. Kardeslerinede böyle davranıyorsa onlarida al götür birlikte çalışır okur gecinirsiniz

Kardeslerinede böylemi davraniyor. Hakkın olani al derim ben. Annenin değil babanın mali nasıl olsa. bunca cektiklerine değsin. Taşınmaya yeni biyere gitmende çok faydası olur sana. Kardeslerinede böyle davranıyorsa onlarida al götür birlikte çalışır okur gecinirsiniz
Kardesim annemin psikolojisinin bozuk olduğunu düşünüyor bende öyle düşünüyorum mesela birazdan dayım gelecek dün gece izmirden geldiler suan sabahtan beri hazırlık yapıyor ben 2. Öğretimim ve derslerim çok ağır 4 yıllık okuyorum senede toplam 24 bir dönemde 12 ders alıyorum eve geç geliyorum okuldan Karnım çok aç oluyor geliyorum eve ne yemek var ne birsey zaten bana bitek dolmuş parasini veriyor bende mutfakta zeytin peynir yiyorum millet geliyor eve bu kız niye böyle zayıf diyorlar bir şey yemiyor ki diyor offf offf bıktım artik

Otobüs ve durak ve ev zaten kardeşlerim annem ve benim üzerime yani o konuları biliyorum zaten benim payimin olması umrumda değil alsın gözleri doysunlar ben mutluluk istiyorum ayda 2 bin TL maaşım olsa kendim kirada başka şehirde olsam yeter

Eee sizin üzerinezede para ? Şuan hepsi hisseli bi şekilde kişibaşı bölün derim hepinize yeticek kadar varmış satar mısın kiraya mı verirsin o da sana kalır .

Peki sence annem öyle bir şey yapar mi

Annen kadar seninde hakkın var kardeşlerinle senin hakkın annenden fazladırda
Annen mırın kırın höt zöt ederse gidersin bi avukata anlatırsın durumu ortaklığın giderilmesi davası açar kazandığın müktardan alır parasını

Annen mırın kırın höt zöt ederse gidersin bi avukata anlatırsın durumu ortaklığın giderilmesi davası açar kazandığın müktardan alır parasını
yanlış bilmiyorsam emekli maaşından kızların payına düşen ayrı yatırılıyor, feragatname imzalamadıysa

Kardesim annemin psikolojisinin bozuk olduğunu düşünüyor bende öyle düşünüyorum mesela birazdan dayım gelecek dün gece izmirden geldiler suan sabahtan beri hazırlık yapıyor ben 2. Öğretimim ve derslerim çok ağır 4 yıllık okuyorum senede toplam 24 bir dönemde 12 ders alıyorum eve geç geliyorum okuldan Karnım çok aç oluyor geliyorum eve ne yemek var ne birsey zaten bana bitek dolmuş parasini veriyor bende mutfakta zeytin peynir yiyorum millet geliyor eve bu kız niye böyle zayıf diyorlar bir şey yemiyor ki diyor offf offf bıktım artik
Canım ya icim parcalandi :( inanki cok uzuldum senin adina. Allah yardimcin olsun. Anneni psikolojisi falan bozuk değil yoksa dayiyada aynı daveanirdi. Dayının özelliği ne hazırlık yapiyo kızına kendi çocuğuna yapamıyo :((

Aa burda bi avukat vardı o belki bilir

volkicansu volkicansu canım bi bakarmisin sana zahmet

yanlış bilmiyorsam emekli maaşından kızların payına düşen ayrı yatırılıyor, feragatname imzalamadıysa

Ben taşınmaz mallar için avukata gitsin dedim
Emekli maaşı için bi dilekçe yeterli
Babası öleli anladığım kadarıyla çok olmuş 18den küçük olduğu için otomatik annesine bağlanmıştır

Kendi hesabima yatıyor zaten ama annem kimliğimi alıp gidip alıyor o parayi ptt den yatıyor babamın emekli maaşı asla da onu vermez

Hayda sen deli misin ? İlk yapacağın şey aldığın yeri değiştir pttden değilde başka bankadan iste
Hem bankalar çeyrek altın falanda veriyo emekli maaşını onlardan alanlara
Sonrada kimliğimi kaybettim ve çıkarmıycam de gitsin dursun pttye annen

Canım ya icim parcalandi :KK43: inanki cok uzuldum senin adina. Allah yardimcin olsun. Anneni psikolojisi falan bozuk değil yoksa dayiyada aynı daveanirdi. Dayının özelliği ne hazırlık yapiyo kızına kendi çocuğuna yapamıyo :KK43:(
Geçen dahiliye doktoruna gittim bütün değerlerim çok düşük çıkmış. Kanım 7 çıkmış demir düşük B12 çok düşük igneler verdi doktor o yüzden oluyorum onlari

babandan yatan maasin vardir bekarsin cünkü onu annen aliyorsa hesap bilgilerinj degistir basvuru yaparak annen diger karta yatacak diye beklesin dursun sendeki karta yatsin ve babandan kalan mallar icin basit bi veraset ilami ile ayirma imkanin var ayir payini al egitimine harca

babandan yatan maasin vardir bekarsin cünkü onu annen aliyorsa hesap bilgilerinj degistir basvuru yaparak annen diger karta yatacak diye beklesin dursun sendeki karta yatsin ve babandan kalan mallar icin basit bi veraset ilami ile ayirma imkanin var ayir payini al egitimine harca
Ya arkadaşlar böyle bir şey yapsam annem kıyamet koparir benim aldigim kyk devlet bursunu bile benden istiyor bazen geçen de dedi paranı harcama okula harç paranı sen yatircaksin dedi.

Ben taşınmaz mallar için avukata gitsin dedim
Emekli maaşı için bi dilekçe yeterli
Babası öleli anladığım kadarıyla çok olmuş 18den küçük olduğu için otomatik annesine bağlanmıştır
kız çocukları evlenene kadar payı ayrı yatırılıyor. ancak imza atarsa tamamını anne alabilir.
yani 15 yıl önce öyleydi. biz imza atmıştık babamın maaşının tamamı annemin hesaba yatsın diye

simdi ne yapsam bilemedim annenizi sevgilinizle bulusmanıza izin vermwdiği için yargılamam kendi tercihi ve kzıınıda öyle olmasını istiyor . sevgilinde zatn seni sevmemiş bulusmuyor diye ayrılmak bahane

bekarken ebeweynlersem para isterken yada herhangi bir esya illaki bir alınıyorsa bir erteleniyor yada bazısı alınmıyordu ki bu cok normal .

ben calısıyorum esim calısıyor sac kremi alırken bazen en ucuzunu alıyorum yani geceinmek zor para var diyebilirsin ama .

su geciren ayakkabıda giydim bir ara cünkü kalitsrli ayakkabılar cok pahalıydı simdi bunlar için kimi suclayacagm

burada annesinin babasını aldattıgını okuyoruz yada annenelrinin kapıya koydugunu.

kendinle barıs ailenle barıs .

Back