- 24 Ocak 2016
- 174
- 75
- 48
- 28
- Konu Sahibi Eylulyagmuruuu
Nerden nasıl başlayacagimi bile bilmiyorum o kadar çok doldum ki. Sorun annem ve onun hareketleri yaşattiklari. En basiti bugünden baslayayim suan bile gözümden yaşlar dökülüyor o kadar doldum ki. Az önce hazirlandim evden cikicam banyoda saç kremi bitmiş annemden para istedim 10 tl onun bile lafını yaptı vermedi kullandığım saç kremi 10 tl istemem bile onun gözüne batıyor bir sürü laflar söyledi sonra parayi suratima atti. Bende almadim hiç bir şey demeyip gözlerinin içine bakıp gittim acile iğnemi olmaya gidicektim fakat olmadım çünkü B12 eksikliği var ve o kadar çok moralim bozuktu ki otobüsün hastanenin önünden geçtiğini bile fark etmedim zaten bana 5 tl vermişti evden çıkarken kalan para ancak eve dönüs otobüs parasına yetiyordu. Bende eve giden otobüse bindim mal gibi iğne olamadan eve geldim. Anneme gelince herseye karışır hiç bir şeyden anlamayan bir insan çünkü ne bekar ken nede evlenince hiç birşey görmemiş hayatı boyunca geri kafalı bir insan bense üniversitede okuyorum 21 yaşındayim malesef aynı yerde okuyorum çünkü annem tercih zamanı şehir dışı yazarsam asla şehir dışına cikamayacagimi asla beni okutmayacagini söyledi bense deliler gibi okumak istediğim için böyle bir riski göze alamazdim. Çünkü hayatım boyunca üniversite kazanıp bu evden gitme hayalini kurdum geçen sene bizim okuldan diş hekimligi okuyan bir sevgilim olmuştu kardeşim buna onu yumurtlamis ve evden benim cikmama asla izin vermedi çocukla zaten yeni sevgiliydik o zamanlar ve çocuk bu durumdan bikarak benden ayrıldı. Çocukluğum çok kötü geçti önce annem ben 11 yaşındayken göğüs kanseri oldu onun hincini sinirlenince beni döverek çıkardı çoğu kez. Üstümde ki kıyafetler dilenciden farksizdi arkadaslarimin yanında babamda ben 15 yaşındayken vefat etti. Maddi sıkıntımız yok çok şükür ama annem bana 5 kuruş vermez. Aynı şehirde okuduğum halde kredi burs aldım devletten kyk düşünün. Çünkü almak zorundaydim param yok kimse vermeyince. Annemin ailesine gelince hepsi okumuş insanlar hepsi kendi keyfinde hep aileleriyle tatile çıkarlar ege Akdeniz çocuklarının yaşam standartlari çok iyi. Hayatım boyunca onlara o kadar çok özendimki. Annem okumamış. Evlenmeyi düşünmüyorum çünkü benim daha kendi hayatım yok nasıl hayatıma birini alayım. Kaç senedir yasadıgim şehirden dışarı cikamadim yaşadığımız yer zaten çok küçük aynı kasaba gibi. Bütün herseyi ağlayarak yazdım ve tükendim