annemin evlat ayırt etmesi

ne ogul ne kız ya bi denge kursalar yeter aslında ama yok

Annen berbat bir anne ama harika bir kaynanabaksana hep gelini düsünúyor.

Neden òz cocuguna bunu yapiyor hic sordunmu, normal degil bu

artık o şekilde tepki göstericem zaten içimden de gelmiyor burada kalmayı bu tavırları görünce
Benim dedem bayramda harçlık verirken bana ve kardeşime şey demişti alın şunu dayının oğluna söylemeyin, çünkü kızıyormuş bize de harçlık vermesine, dayıma ev verdiler dayımının oğlunun tüm kıyafet ayakkabı okul masrafını karşılarlardı ama bize gizli harçlık verirdi, ben 13 yaşındayken falan bidaha bana harçlık vermeyin almıyorum demiştim anneannemle dedeme çok bozuldular, sonra dedem bana hediye almış ayakkabı ve paten, istemiyorum verme dayımın oğlundan izin aldın mu dedim, kızım sen yanlış anlaıdn onu ilgilendirmez demişti ama ben unutmadım yapılanları

Seni çok iyi anlıyorum ayrımcılık çok kötü bir durum Kayınpederim 4 ay sonra evine gittiğimizde ayrımcılık yaptı Kızımı biri sevdi mi hemen kızının kızını anlattı, kızımın yaptığı hareketlere her çocuk aynı dedi ,kızının kızı ile evde hayaller kurdu Yanına gelen torununu sev onu görünce onu da seversin .Kızımın içtiği suda bile kızının çocuklarını anlatıyor Yeter dedim Eşime konuş babanla, babamı etiketlemeyelim ablama söyler iş büyür dedi En son eşimin teyzesine görümcemin 5 aylık bebeği için evin ısısını arttırdığını onun için ayrı davrandığını söyleyince söyleyince eşimde bende kayınvalidem de çok tepki gösterdik (benim kızım 19 aylık evde adım atmadık yer bırakmıyor) o zaman anladı hatasını konuşmayı bıraktı
Senin annen de aynı benim kayınpederim gibi dengeyi sağlayamıyor.Annenle özel konuş Bunu kızın için yap kızın bugün nasıl davrandıklarını anlamıyor anlayınca kızın çok üzülecek

haklısın konuşmadım daha ama tepkimden anlıyor ama işte konuşunca da kıskançlık olarak algılanmasını istemiyorum bi tutturmuşlar ben gelini ona yapılan muameleyi kıskanıyomuşum bu yönde teselli ediyolar

Hem oğlullarının çocuğu hem erkek bebek olduğu için . Daha değerli oluyor gözlerinde . Sizi de bebeğinizi de seviyorlar tabi ama onlar başka hep öyleydi siz yeni yeni fark ediyorsunuz . Bunu yaşayan o kadar çok kişi var ki . Forum meselesi değil sadece her yerden o kadar çok duyuyorum ki bu durumu .
Şimdi örnekleri yazsam uzun sürer . Çok yakınımda ki kişiler benzerlerini yaşıyor .

Eşimde aynı ailen gibi kıskançlık olarak düşünülür diye düşündü ama konusmayıncada hiçbir şey çözülmüyor için içini yiyor Görümcemin suçu yok ondan soğuyordum Sende gelininizden soğursun görmek bile istemezsin .Ailen dengeyi kurmak zorunda .Konuş onlarla net ol onlara gelininiz net olduğu için onu nasıl incitmekten korkuyorlarsa sana da öyle davransınlar seni de incitmesinler
Benim annemin ailesi bize hep 2.sınıf insan muamelesi yaptı annem tepki göstermedi o yüzden çok hassasım bu konuda

eşimin okuttuğu iş bulduğu kız kardeşi tüm yeğenlerine harçlık verip benim çocuklarıma vermeyince ipler koptu . Hepsini sildim asla evime gelemezler , esim istiyorsa gitsin gorussun .

İnsan kendine yapılan haksızlığı görmezden geliyor ama söz konusu çocuk olunca kimseyi gözü görmüyor ,

inşalla düzelir bişeyler zira insan ailesiyle yaşadığı huzursuzluk daha başka

Evlenip çocuk yapmak yerine abim bana bakmaya devam etseydi diye düşünüyordu heralde

aynen benim de hassas oldugum konu evladım

maddiyat değil ki burada ki mesele maneviyat
Ebeveynler böyle düşünmüyor ama. Maddi destek vermediklerinde zaten manevi destek de vermezler. Ama birini veriyorlarsa anlayın ki önemsiyorlar sizi.

Ben anlattıklarınızdan bunu çıkardım.

Düzeltme: ayrıca arkamda dururlar yazmışsınız. Bu maddiyat da değil,maneviyat işte.

Son düzenleme:
Maddi destek derken eşit destek veriyorlar mı? Bazı cahiller sadece erkek çocuğundan olan çocuğa torun gözü ile bakıyor. Sizin çocuğun soyadı farklı diye.

ya aslında konuda bahsettiğim gibi benim rahatsız oldugum durum torun ayrımı yapmaları kızıma yapılan muamele

Maddi destek derken eşit destek veriyorlar mı? Bazı cahiller sadece erkek çocuğundan olan çocuğa torun gözü ile bakıyor. Sizin çocuğun soyadı farklı diye.
hayır eşit değil tabiki. mesela abime ev yapıldı içine de mobilyalar vs herşey babam sayesinde alındı. şimdi de maddi destek saglanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…