Annemin eşiyle ilgili sorunum

Sigara konusunda da sıkıntım var sigara içtikten sonra ellerini yıkamıyor koca adama da ellerini yıka öyle dokun diyemem ki eşim ellerini yıkar dişlerini fırçalar öyle sever
Diyebilirsiniz. Benim eşimin babası ilk zamanlar sigara içtikten sonra kucağına almaya çalışıyordu. Baba ellerini yıkamadan alma dedim güzelce. Her seferinde uyardım. Şimdi kendisi direkt gidip elini yüzünü yıkıyo. Böylece bebeği vermek istemiyor diye değil de sigaradan dolayı laf ettiğimi de anladı kalbi kırılmadı.

Teşekkürler önerinizi dikkate alacağım

Hasta değilse öpsün yaaaaa, adam belli ki torun gibi hissediyor. Ben olsam kırmam ama gelecekleri zaman hasta değilsiniz değil mi? Diye bi sorarım.

Düşünsenize evladınız var ve oprmiyorsunuz niye annesi cingar yapıyor hanım efendi iyi misiniz ?

Düşünsenize evladınız var ve oprmiyorsunuz niye annesi cingar yapıyor hanım efendi iyi misiniz ?
Ben iyiyim siz iyi misiniz? Babasına öpme diye baskı yapmıyorum eşimde bende küçük öpücükler kondurduğumuzu söyledim başkalarına nazikçe uyarıyorum cıngar çıkarmıyorum

Abartın abartın, sonra da kimse gelmiyor, gidecek yerimiz yok, dede anneanne hala vs sevgisi görsün yaşasın isterdim diye konu açarsınız

Ben benim bebeğim sizinkilerden değerli demedim yukarıdaki hanımefendiye yanıt verdim ben bebeğimin öyle şap şup diye sigaralı ağızlarla öpülmesini istemiyorum
Başkasını istemeyebilirsiniz ona bi şey demem ama babası öpmüyorsa orda bir durmak lazım. Siz de minik minik değil doya doya öpün, yemin ediyorum bebek büyüdüğünde çok pişman olursunuz yazık olur. Valla öyle bir öpüyorum ki muaaah ya kat içine beee.

Abartın abartın, sonra da kimse gelmiyor, gidecek yerimiz yok, dede anneanne hala vs sevgisi görsün yaşasın isterdim diye konu açarsınız
Kimsenin gelip gelmemesi umrumda bile değil benim bebeğime bizim sevdiğimiz yere kimsenin sevgisine muhtaç değil

Bi de bebekler mikropla tanışmalı, mesela ben hiç oyuncaklarını yıkamam. Büyük oğlumdan beri o oyuncaklar var neden mikropla tanışsınlar. Mesela yere yemeğini düşürdü ay yıkayayım demem, alır yerler. Mikrop da almaları gerek. O yüzden sakınan göze çöp batar inanın

Kimsenin gelip gelmemesi umrumda bile değil benim bebeğime bizim sevdiğimiz yere kimsenin sevgisine muhtaç değil
Aynen eminim, saçi basım karıstı duş bile alamıyorum dediğiniz günler gelecek, birisi az dursa da dısarıda bir kahve içebilsem, kendi basıma kalsam günleri gelecek. Sizin gibi anneler yüzünden cocuklar asosyal oldu, iki lafı ir araya getiremiyorlar, birini arayıp 2 satır konuşamıyorlar. Hani insan sosyal bir varlık ya hatırlatayım

Eşimden başka kimsenin yardımı olmadı başından beri çocuğuma zarar veren her şeyden uzak dururum asosyal olacak diye zarar görmesine göz yumamam

Tabi ki mikropla tanışmalı burda asıl sorun ben bile sigara kokusundan rahatsız oluyorken minicik bebeğin öpülüp dokunulması zaten hassas ciltli her yeri çabucak kızarıyor

Çocuk gelişimiyle ilgili doğru kaynaklardan çok okumalısınız. Çok yanlış yoldasınız. Henüz yolun başındayken hatalarınızdan dönmelisiniz yoksa çok geç olacak. Dediğim gibi ilk 2 yıl çok önemli ve geri dönüşü yok.

Canım bencede senın evıne bu süreçte kımse gelmesın. Sanırım hormonlar dan

Canım bencede senın evıne bu süreçte kımse gelmesın. Sanırım hormonlar dan
8 aylık sanırım bebek hormon kalmamıştır o normale dönmüştür de hanımefendi kendisi pimpirikli. Her annenin kendi kararı elbette bu aşamada kendisi bilir. Yorum yapmayacağım ama çevremde bu kadar yoran bir insan istemezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…