- 3 Ağustos 2024
- 499
- 1.336
- 28
- 31
- Konu Sahibi Merkur deniz
-
Diyebilirsiniz. Benim eşimin babası ilk zamanlar sigara içtikten sonra kucağına almaya çalışıyordu. Baba ellerini yıkamadan alma dedim güzelce. Her seferinde uyardım. Şimdi kendisi direkt gidip elini yüzünü yıkıyo. Böylece bebeği vermek istemiyor diye değil de sigaradan dolayı laf ettiğimi de anladı kalbi kırılmadı.Sigara konusunda da sıkıntım var sigara içtikten sonra ellerini yıkamıyor koca adama da ellerini yıka öyle dokun diyemem ki eşim ellerini yıkar dişlerini fırçalar öyle sever
Teşekkürler önerinizi dikkate alacağımDiyebilirsiniz. Benim eşimin babası ilk zamanlar sigara içtikten sonra kucağına almaya çalışıyordu. Baba ellerini yıkamadan alma dedim güzelce. Her seferinde uyardım. Şimdi kendisi direkt gidip elini yüzünü yıkıyo. Böylece bebeği vermek istemiyor diye değil de sigaradan dolayı laf ettiğimi de anladı kalbi kırılmadı.
Israrla öpmeyin dememe rağmen öpülmesi beni sinir ediyor ilk doğduğu gün öptü öpmeyin dedim sen sus karışma dedi o andan beri taktım lohusalığım berbat geçtiAnne öpülmesini istemiyorsa bebek öpülmemeli. Tepkinizde haklısınız.
Hasta değilse öpsün yaaaaa, adam belli ki torun gibi hissediyor. Ben olsam kırmam ama gelecekleri zaman hasta değilsiniz değil mi? Diye bi sorarım.Merhaba 8 ay önce doğum yaptım sorunum annemin eşiyle ilgili annem ikinciye evlendi doğumdan önce aramız iyiydi bende onu bir baba olarak görüyordum ama bebek doğunca işler değişti kocakarı gibi kucağa alıştırma şöyle yap böyle yap diye sürekli söylendi ama daha da kötüsü öpmeyin sakın dediğim halde öpmesi sürekli öpüyor kaç kere söyledim aynı artık takıntı oldu bende gelmelerini Bile istemiyorum öpecek diye ne eşim ne kardeşim kimse öpmüyor her geldiklerinde bez alıyorlar para veriyorlar Mevlüt’ü bile onlar yaptı ama yardım ediyorlar diye de sineye mi çekeyim açık açık konuşmayı düşünüyorum öpecekseniz gelmeyin diyeceğim ama vicdan yapıyorum bebeği seviyorlar kötü niyetli değilller diye napmalıyım bebeğimin sağlığı daha önemli tabi onlardan.
Düşünsenize evladınız var ve oprmiyorsunuz niye annesi cingar yapıyorDoktorlar aşılar tamamlana denk öpülmemeli diyor bizim ayakta atlattığımız hastalıkları onlar ağır atlatıyor bağışıklığı yok o yüzden dikkat ediyorum ondan başka kimse öpmüyor babası dahil
Ben iyiyim siz iyi misiniz? Babasına öpme diye baskı yapmıyorum eşimde bende küçük öpücükler kondurduğumuzu söyledim başkalarına nazikçe uyarıyorum cıngar çıkarmıyorumDüşünsenize evladınız var ve oprmiyorsunuz niye annesi cingar yapıyorhanım efendi iyi misiniz ?
Abartın abartın, sonra da kimse gelmiyor, gidecek yerimiz yok, dede anneanne hala vs sevgisi görsün yaşasın isterdim diye konu açarsınızMerhaba 8 ay önce doğum yaptım sorunum annemin eşiyle ilgili annem ikinciye evlendi doğumdan önce aramız iyiydi bende onu bir baba olarak görüyordum ama bebek doğunca işler değişti kocakarı gibi kucağa alıştırma şöyle yap böyle yap diye sürekli söylendi ama daha da kötüsü öpmeyin sakın dediğim halde öpmesi sürekli öpüyor kaç kere söyledim aynı artık takıntı oldu bende gelmelerini Bile istemiyorum öpecek diye ne eşim ne kardeşim kimse öpmüyor her geldiklerinde bez alıyorlar para veriyorlar Mevlüt’ü bile onlar yaptı ama yardım ediyorlar diye de sineye mi çekeyim açık açık konuşmayı düşünüyorum öpecekseniz gelmeyin diyeceğim ama vicdan yapıyorum bebeği seviyorlar kötü niyetli değilller diye napmalıyım bebeğimin sağlığı daha önemli tabi onlardan.
Başkasını istemeyebilirsiniz ona bi şey demem ama babası öpmüyorsa orda bir durmak lazım. Siz de minik minik değil doya doya öpün, yemin ediyorum bebek büyüdüğünde çok pişman olursunuz yazık olur. Valla öyle bir öpüyorum ki muaaah ya kat içine beee.Ben benim bebeğim sizinkilerden değerli demedim yukarıdaki hanımefendiye yanıt verdim ben bebeğimin öyle şap şup diye sigaralı ağızlarla öpülmesini istemiyorum
Kimsenin gelip gelmemesi umrumda bile değil benim bebeğime bizim sevdiğimiz yere kimsenin sevgisine muhtaç değilAbartın abartın, sonra da kimse gelmiyor, gidecek yerimiz yok, dede anneanne hala vs sevgisi görsün yaşasın isterdim diye konu açarsınız
Aynen eminim, saçi basım karıstı duş bile alamıyorum dediğiniz günler gelecek, birisi az dursa da dısarıda bir kahve içebilsem, kendi basıma kalsam günleri gelecek. Sizin gibi anneler yüzünden cocuklar asosyal oldu, iki lafı ir araya getiremiyorlar, birini arayıp 2 satır konuşamıyorlar. Hani insan sosyal bir varlık ya hatırlatayımKimsenin gelip gelmemesi umrumda bile değil benim bebeğime bizim sevdiğimiz yere kimsenin sevgisine muhtaç değil
Eşimden başka kimsenin yardımı olmadı başından beri çocuğuma zarar veren her şeyden uzak dururum asosyal olacak diye zarar görmesine göz yumamamAynen eminim, saçi basım karıstı duş bile alamıyorum dediğiniz günler gelecek, birisi az dursa da dısarıda bir kahve içebilsem, kendi basıma kalsam günleri gelecek. Sizin gibi anneler yüzünden cocuklar asosyal oldu, iki lafı ir araya getiremiyorlar, birini arayıp 2 satır konuşamıyorlar. Hani insan sosyal bir varlık ya hatırlatayım
Tabi ki mikropla tanışmalı burda asıl sorun ben bile sigara kokusundan rahatsız oluyorken minicik bebeğin öpülüp dokunulması zaten hassas ciltli her yeri çabucak kızarıyorBi de bebekler mikropla tanışmalı, mesela ben hiç oyuncaklarını yıkamam. Büyük oğlumdan beri o oyuncaklar var neden mikropla tanışsınlar. Mesela yere yemeğini düşürdü ay yıkayayım demem, alır yerler. Mikrop da almaları gerek. O yüzden sakınan göze çöp batar inanın
Çocuk gelişimiyle ilgili doğru kaynaklardan çok okumalısınız. Çok yanlış yoldasınız. Henüz yolun başındayken hatalarınızdan dönmelisiniz yoksa çok geç olacak. Dediğim gibi ilk 2 yıl çok önemli ve geri dönüşü yok.Kimsenin gelip gelmemesi umrumda bile değil benim bebeğime bizim sevdiğimiz yere kimsenin sevgisine muhtaç değil
Canım bencede senın evıne bu süreçte kımse gelmesın. Sanırım hormonlar danMerhaba 8 ay önce doğum yaptım sorunum annemin eşiyle ilgili annem ikinciye evlendi doğumdan önce aramız iyiydi bende onu bir baba olarak görüyordum ama bebek doğunca işler değişti kocakarı gibi kucağa alıştırma şöyle yap böyle yap diye sürekli söylendi ama daha da kötüsü öpmeyin sakın dediğim halde öpmesi sürekli öpüyor kaç kere söyledim aynı artık takıntı oldu bende gelmelerini Bile istemiyorum öpecek diye ne eşim ne kardeşim kimse öpmüyor her geldiklerinde bez alıyorlar para veriyorlar Mevlüt’ü bile onlar yaptı ama yardım ediyorlar diye de sineye mi çekeyim açık açık konuşmayı düşünüyorum öpecekseniz gelmeyin diyeceğim ama vicdan yapıyorum bebeği seviyorlar kötü niyetli değilller diye napmalıyım bebeğimin sağlığı daha önemli tabi onlardan.
8 aylık sanırım bebek hormon kalmamıştır o normale dönmüştür de hanımefendi kendisi pimpirikli. Her annenin kendi kararı elbette bu aşamada kendisi bilir. Yorum yapmayacağım ama çevremde bu kadar yoran bir insan istemezdim.Canım bencede senın evıne bu süreçte kımse gelmesın. Sanırım hormonlar dan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?