- 22 Aralık 2021
- 2.040
- 2.713
- 83
- Konu Sahibi Merkur deniz
-
Ellerini yıkamasını isteyin. Doktorun - bebeğin bağışıklığınin düşük olduğunu - söylediğini söyleyin.Sigara konusunda da sıkıntım var sigara içtikten sonra ellerini yıkamıyor koca adama da ellerini yıka öyle dokun diyemem ki eşim ellerini yıkar dişlerini fırçalar öyle sever
Uzman desteği alın. Sizin için hayat böyle çok zor olurTeşekkür ederim hastalık anksiyetesi var bende hemen bebeğim hasta olacak gibi geliyor elimde değil
Abartmayin ya hepimi cocuk buyuttuk doktorlarin abartisi kimse bukadar dikkat etmiyor 8 aylik olmus ve elini opuyormus bukadar kontrolcu buyutmeyin cocugunuzuDoktorlar aşılar tamamlana denk öpülmemeli diyor bizim ayakta atlattığımız hastalıkları onlar ağır atlatıyor bağışıklığı yok o yüzden dikkat ediyorum ondan başka kimse öpmüyor babası dahil
Merhaba. Tabiki bebeginize sizin istemediginiz hic bir sey yapilmamali. Fakat bizler erken donemde bebeklerimize karsi fazla hassas olabiliyoruz. Yeni dogan degil bebeginiz 8 aylik olmus. 8 aylik bir bebek opuldu diye mikrop kapmaz bence. Ben 8 aylikken topraga da birakiyordum oglumu kuma da. Parkta her yerde geziyordu ki biliyorsunuz elleri surekli agizlarinda oluyor. Surekli islak mendil elimde pesinden gezerdim ama tamamen mikroplardan korumak mumkun degil tabiki, elimden geldigince. Cok sukur bagisikligi da ona gore gelisti. 5 yasinda oldum dogru duzgun hastalanmadi bile bugune kadar. Yani niyetleri iyiyse siz biraz sakinlesin derim.Merhaba 8 ay önce doğum yaptım sorunum annemin eşiyle ilgili annem ikinciye evlendi doğumdan önce aramız iyiydi bende onu bir baba olarak görüyordum ama bebek doğunca işler değişti kocakarı gibi kucağa alıştırma şöyle yap böyle yap diye sürekli söylendi ama daha da kötüsü öpmeyin sakın dediğim halde öpmesi sürekli öpüyor kaç kere söyledim aynı artık takıntı oldu bende gelmelerini Bile istemiyorum öpecek diye ne eşim ne kardeşim kimse öpmüyor her geldiklerinde bez alıyorlar para veriyorlar Mevlüt’ü bile onlar yaptı ama yardım ediyorlar diye de sineye mi çekeyim açık açık konuşmayı düşünüyorum öpecekseniz gelmeyin diyeceğim ama vicdan yapıyorum bebeği seviyorlar kötü niyetli değilller diye napmalıyım bebeğimin sağlığı daha önemli tabi onlardan.
Çook abarti yani kendi çocuklarimi büyüttüm ayrica daha ailemde bebek. Var ve kimse asla öpmeyin demedi .Kaç kere söyledim eşinin yüzüne de söyledim öpmeyin diye dinlemiyor
Kimsenin gelip gelmemesi umrumda bile değil benim bebeğime bizim sevdiğimiz yere kimsenin sevgisine muhtaç değil
Eşiniz bu konuda bilir kişi değil. Zaten ondan etkilenerek böyle bir şey yaptığınizi dusunuyorum. O soğuk sevgisini göstermeyen bir adam diye herkes öyle olacak degill. Önceki konulariniza baktım da bence esiniz annenize ve eşine karşı negatif duygular besliyor. Yanlış yapıyorsunuz. Bu kadar sakinmayin insan gibi konuşun gerekirse defalarca söyleyin sigara kokusundan rahatsız olduğunuzu ama bırakın insanlar torunlarini doya doya sevsinSadece ben bu konuda böyle düşünmüyorum babası kendisi böyle davranıyor ben zorlamıyorum ayrıca o da öpülmesini istemiyor
Kimsenin gelip gelmemesi umrumda bile değil benim bebeğime bizim sevdiğimiz yere kimsenin sevgisine muhtaç değil
Eşimden başka kimsenin yardımı olmadı başından beri çocuğuma zarar veren her şeyden uzak dururum asosyal olacak diye zarar görmesine göz yumamam
Merhabalar.
Önceki konularımı okuyanlar bilir ya çok derdim var ya ben büyütüyorum.
Annem babam dışında kimsem yok. Onlar da ölünce yapayalnızım. Evlendim boşandım olmadı. Boşluktan ufacık ilgi gösterene kanıyorum sonra bırakıp gidiyorlar. Annem babam sağlık sorunlarını geçiştiriyorlar o konuda bile sorumluluk bende. Aslında zaten çocukluktan çok sorumluluk sahibi yetiştirildim annem babamla bir problemi olsa ya günlerce bağırır çağırır ya da beni öne atardı sen konuş diye felan neyse.
Ben artık düşünmemek, düşünmeden yaşamak istiyorum. Biraz rahat olup tamam ya hayat da bu demek istiyorum ama yapamıyorum. Rahat insan nasıl olunur Allah aşkına vereceğiniz bir örnek akıl vs var mıdır ?
Tebrikler yapayalnız anne babasını kaybettiğinde bir başına kalacak bir çocuk yetiştiriyorsunuz. Çocuğun şanssızlığı ki anne babası gerçekten seven dedeyi bile uzaklaştırıyor. Tabi fiziksel bir zarar görmeden çocuğunuzu büyütürsünüz ama psikolojik olarak nasıl biri olur biz bilemeyiz.Bi konu yüzünden eşim soğuk bense pimrikli oldum merak etmeyin biz çocuğumuza gayet sıcak ve ilgiliyiz çocuğumda asosyal felan olmayacak sadece ona zarar verecek şeylerden uzak duruyorum ki kendi hayatımda da böyleyim
Çok çok iyi denk geliş gerçekten. Bakın yıllardır bu duygularla baş etmeye çalışıyorum. Kimsesiz hissetmek zor işler. Lütfen böyle yetiştirmeyin. Şuan her şey güllük gülistanlık olabilir ama ilerisi tam bir kaos. Lütfen yapmayın.Şunları okuyunca aklıma reedd gelmişti de arayıp bulmaya üşenmiştim böyle devam ederseniz çocuğunuzun yetişkinlikte yaşayacakları bunlar demek için. Denk geldi konu açmış. Girin bakın eski konularına da asosyal, sadece çekirdek aile ile büyüyen, ailesi kimseyle görüşmeyen bir çocuğun yetişkinlikte hissettikleri ve yaptığı hataları okuyun. Çocuğunuza en büyük zararı siz vereceksiniz gibi görünüyor yanlış ebeveyn tutumlarınızla.
Saçmalıyorsunuz ve abartıyorsunuz. Taciz vb gibi birşeymi düşünüyorsunuz?Merhaba 8 ay önce doğum yaptım sorunum annemin eşiyle ilgili annem ikinciye evlendi doğumdan önce aramız iyiydi bende onu bir baba olarak görüyordum ama bebek doğunca işler değişti kocakarı gibi kucağa alıştırma şöyle yap böyle yap diye sürekli söylendi ama daha da kötüsü öpmeyin sakın dediğim halde öpmesi sürekli öpüyor kaç kere söyledim aynı artık takıntı oldu bende gelmelerini Bile istemiyorum öpecek diye ne eşim ne kardeşim kimse öpmüyor her geldiklerinde bez alıyorlar para veriyorlar Mevlüt’ü bile onlar yaptı ama yardım ediyorlar diye de sineye mi çekeyim açık açık konuşmayı düşünüyorum öpecekseniz gelmeyin diyeceğim ama vicdan yapıyorum bebeği seviyorlar kötü niyetli değilller diye napmalıyım bebeğimin sağlığı daha önemli tabi onlardan.
Ne kadar kibirli bir düşünce. Ve çok büyük konuşuyorsunuz. Dünyanın binbir türlü hali var.Kimsenin gelip gelmemesi umrumda bile değil benim bebeğime bizim sevdiğimiz yere kimsenin sevgisine muhtaç değil
Sen geçen boşanmayı düşünen üyesin değil miBi konu yüzünden eşim soğuk bense pimrikli oldum merak etmeyin biz çocuğumuza gayet sıcak ve ilgiliyiz çocuğumda asosyal felan olmayacak sadece ona zarar verecek şeylerden uzak duruyorum ki kendi hayatımda da böyleyim
Bunun bu konuyla ilgisi nedirSen geçen boşanmayı düşünen üyesin değil mi
Bunlar hep lohusalık hormonlarından hiç gerek yok böyle bir tepkiye. Adamda öldürücü bir hastalık yoksa bulaşıcı öpmesinden ne sakınca olur. Zaten 7-8 ay sonra yeni analık sendromu geçince sen de salarsınMerhaba 8 ay önce doğum yaptım sorunum annemin eşiyle ilgili annem ikinciye evlendi doğumdan önce aramız iyiydi bende onu bir baba olarak görüyordum ama bebek doğunca işler değişti kocakarı gibi kucağa alıştırma şöyle yap böyle yap diye sürekli söylendi ama daha da kötüsü öpmeyin sakın dediğim halde öpmesi sürekli öpüyor kaç kere söyledim aynı artık takıntı oldu bende gelmelerini Bile istemiyorum öpecek diye ne eşim ne kardeşim kimse öpmüyor her geldiklerinde bez alıyorlar para veriyorlar Mevlüt’ü bile onlar yaptı ama yardım ediyorlar diye de sineye mi çekeyim açık açık konuşmayı düşünüyorum öpecekseniz gelmeyin diyeceğim ama vicdan yapıyorum bebeği seviyorlar kötü niyetli değilller diye napmalıyım bebeğimin sağlığı daha önemli tabi onlardan.
Belki de öyle ilk doğduğu gün öptü hem de defalarca öpmeyin dediğim de ise sen karışma öperim diye tersledi lohusalığım berbat geçti zaten hala öyle sürekli ağlıyordum benim sorunum ısrarla yapılmasıBunlar hep lohusalık hormonlarından hiç gerek yok böyle bir tepkiye. Adamda öldürücü bir hastalık yoksa bulaşıcı öpmesinden ne sakınca olur. Zaten 7-8 ay sonra yeni analık sendromu geçince sen de salarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?