aranızdaki problem bence çözülebilr boyutta ve sizi anlıyorum bir başkasının size emir kipiyle konuşmasından hoşlanmıyorsunuz bunu öz babanızda yapabilrdi değilmi o zamn tepkiniz ne boyutta olabilr di? mesela çocuklar telefonumu getirsin demesi tabiki hoş değil ama aile içerisinde bu konuşmalar hep olağan karşılanır mesela demişsiniz misafirliğe giderken zorla gidiyorum bizdede var aynı durum hala gel gel gel sürekli geleceksin ısrar ederler ben yok gelmem deyince orda kalırmı kalmaz tabiki

bunun içinya evde büyük bir tartışma çıkar yada ben anneme söylerim o da babamla konuşur problem ortadan kalkar yada babamla birebir konuşurum kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum annenizin eşinin fazla sahiplenmiş olabilr belkide sizi olaya iyi tarafından bakın mutlu olmaya çalışın bazen bazı huzursuzluklar üst üste gelir ve insan çaresiz kalır erkek arkadaşınızdan ayrılmanız da bu drumu tetiklemiş olabilr karşılıklı konuşun onun sizin için saygıdeğer olduğunu ona hissettirin ve küçük yaştada olsanız aynı saygıyı beklediğinizi paylaşmaya çalışın ve bi ömür mutlu olun

güzel günler geçirmeniz dileğiyle