• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ANNEMİN DİYETİ

Öğlen yemeğim
1 tabak kuru fasulye
2 kalın dilim ekmek fazla oldu ama akşam ekmek yemicem
Yanında limon yedim
1 kocaman bardak su içtim akşama kadar birşey hemen artık öğleni bu şekilde kapatıyorum

1-)Tartı günü=21.04.2017
2-)Tartı günü=24.04.2017
3-)Tartı günü=26.04.2017
4-)Tartı günü=28.04.2017
Nisanda toplam kaç kilo verdiğini yazıcam

Sabah kahvaltısı
*1 haşlanmış yumurta sarısı
*1 dilim ekmek
*Çay

Dün akşam 20 dk bisiklet sürdüm bugün akşam daha fazlasını yaparım öğlen yemekten sonra da limonlu suyumu içicem öğleden sonra leslie 3 mil yapıcam birde yürüyüş yaptım mı tamam :KK9::KK200:

Bu arada tartı günleri
Pazartesi:KK9:
Çarşamba :KK9:
Cuma :KK9:

Ve 1 ayda toplam kaç kilo verdiğimi yazıcam tarihleri yazmıştım günlerinde yazdım tam oldu süper gece yemek yeme alışkanlığınıda attım üzerimden şimdilik herşey yolunda:KK71::nazar::KK200:

Arkadaşlar katılmak isteyen yok mu destek olalım birbirimize katılmak isteyenleri bekliyorum :KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::KK9::KK9:

Öğlen yemeğim
1 tabak kuru fasulye
1 dilim ekmek
Pul biberli limon
1 bardak kocaman su

Diyet şimdi olmaya başladı.
Birincisi kurallarda rayına oturmaya başladı.

KURALLAR;
1-)Haftanın 3 günü hariç tartılmak yok.
2-)Yağlı yiyeceklerden uzak durulacak.
3-)Ekmek günde 3 dilimi geçmiyecek.
4-)Abur cubur yemek yasak.
5-)Pilav ve makarna gibi yiyecekler ölçülü yenilerek kilo almamımızı engellemiş olucaz.
6-)Çerez yemek yasak.
7-)Açıktığım zaman su içilecek bu katı bir kuraldır.
8)Günde 2 saati geçik spor aktivesi yapılıcak.Hergün yapılamasada gün aşırı yapılacak.
9-)Limonlu suyu ihmal etmek yok.
10-)Ve en son olarak diyette değilde yaşam tarzı olarak sürecek. Sağlık yaşam için yapmamız gerekiyor.
:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
Leslie mill 3 yaptım 10 dk başlangıçta böyle yarın artırıcam

Bu sefer diyeti tutturdum daha acıkmadım süperrr akşam yemeğini bugün erken yiyecem daha iyi olur diye düşünüyorum 6'dan önce yemeğimi yiyip akşamda 1 bardak çay içip günü kapatırım

Bir kural daha koyuyorum akşam yemeğini 6'dan önce bitirmek ne kadar erken yersen o kadar iyi olur bence inşallah dediğim gibi olur yarın tartı günü İNŞALLAH 71 olduğumu görürüm

Akşam yemeğini de yedim
1 tabağa yakın kuru fasulye
1 kase salata
1 dilim ekmek
1 bardak kocaman su

Gerçekten katılmak istemiyor musunuz bana desteğe ihtiyacım var kızlar hadi gelin sonunda mutluluk var:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

Mutluyum diyetimin güzel gitmesinden herşey yolunda :KK200::nazar:kimsede katılmıyor niye anlamıyorum

Şimdi eve geldim 45 dk yürüyüş yaptım pilavı yiyince eritmek gerek dedim vurdum kendimi yollara:kızgın::KK43:İnşallah kilo aldırmaz akşam parka gidip parktaki aletlere binicem 1.5 saat binmeyi düşünüyorum

Yarın sabah tartı günü heyecanlı bir şekilde sabahın olmasını bekliyorum

Back
X