Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Öğlen yemeğim 1 tabak kuru fasulye 2 kalın dilim ekmek fazla oldu ama akşam ekmek yemicem Yanında limon yedim 1 kocaman bardak su içtim akşama kadar birşey hemen artık öğleni bu şekilde kapatıyorum
Dün akşam 20 dk bisiklet sürdüm bugün akşam daha fazlasını yaparım öğlen yemekten sonra da limonlu suyumu içicem öğleden sonra leslie 3 mil yapıcam birde yürüyüş yaptım mı tamam
Ve 1 ayda toplam kaç kilo verdiğimi yazıcam tarihleri yazmıştım günlerinde yazdım tam oldu süper gece yemek yeme alışkanlığınıda attım üzerimden şimdilik herşey yolunda
Diyet şimdi olmaya başladı. Birincisi kurallarda rayına oturmaya başladı. KURALLAR; 1-)Haftanın 3 günü hariç tartılmak yok. 2-)Yağlı yiyeceklerden uzak durulacak. 3-)Ekmek günde 3 dilimi geçmiyecek. 4-)Abur cubur yemek yasak. 5-)Pilav ve makarna gibi yiyecekler ölçülü yenilerek kilo almamımızı engellemiş olucaz. 6-)Çerez yemek yasak. 7-)Açıktığım zaman su içilecek bu katı bir kuraldır. 8)Günde 2 saati geçik spor aktivesi yapılıcak.Hergün yapılamasada gün aşırı yapılacak. 9-)Limonlu suyu ihmal etmek yok. 10-)Ve en son olarak diyette değilde yaşam tarzı olarak sürecek. Sağlık yaşam için yapmamız gerekiyor.
Bu sefer diyeti tutturdum daha acıkmadım süperrr akşam yemeğini bugün erken yiyecem daha iyi olur diye düşünüyorum 6'dan önce yemeğimi yiyip akşamda 1 bardak çay içip günü kapatırım
Bir kural daha koyuyorum akşam yemeğini 6'dan önce bitirmek ne kadar erken yersen o kadar iyi olur bence inşallah dediğim gibi olur yarın tartı günü İNŞALLAH 71 olduğumu görürüm
Şimdi eve geldim 45 dk yürüyüş yaptım pilavı yiyince eritmek gerek dedim vurdum kendimi yollaraİnşallah kilo aldırmaz akşam parka gidip parktaki aletlere binicem 1.5 saat binmeyi düşünüyorum