• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ANNEMİN DİYETİ

hatcik007

Başlangıç kilo:75 mevcut kilo:67.5 hedef:54
Kayıtlı Üye
Kahvaltı/08:00
*1 kibrit kutusu peynir
*6 zeytin
*Haftada 1 kere haşlanmış
yumurta
*1 dilim kepek ekmek
*Çay

Ara Öğün/08:30
*1 bardak limon suyu

Öğlen Yemeği/12:00

*1 kepçe çorba
*Bol salata (Marul,domates,salatalık)
*1 dilim kepek ekmek
*1 bardak limon suyu

Ara Öğün/15:00
*3 yemek kaşığı yoğurt (İçine pul biber)

Akşam/18:00
*Susuz 6 kaşık sebze yemeği
*Gün aşırı köfte
*Bol salata (Marul,domates,salatalık)
*1 bardak ayran
*1 bardak limon suyu

KURALLAR

1-)Haftada 1 gün tartılıcak.
2-)Günde 3 dilim ekmekten fazla yenmiyecek.
3-)Pilav, makarna,kızartma yenmiyecek.
4-)Hamurişi yenmiyecek.

Arkadaşlar katılmak isteyenleri bekliyorum destek olalım birbirimize şuan ki kilom 74 inmek istediğim kilo 47 inşallah olur katılmak isteyenleri bekliyorum.

Slm cnm,öncelikle inşallah istediğin kiloya ulaşırsın.Şimdi 27 kilo vermek istiyosun uzun bir süreç olacak.Bence menunu başta biraz guclendir sonra azalt kilo vermen durmasin.Bazal metabolizma altinda duruo kalorin.Metabolizman yavaslamasin.bide 1 bardak limon suyumu,limonlu sumu.limonlu su iyi de diğeri midene zarar vermesin

CANIM ben beğendim menünü...ama fikrim yumurta her sabah olmalı...diyetisyen arkadasım yumurtada yaklaşik 70 kalori civari olduğunu fakat vücudun onu harcamak için neredeyse 100 kalori yaktiğini söyledi...kisacasi enerji vermesi ve tok tutması önemli

Teşekkür ederim aslında hepsini yazmadım et olmadığı zamanlar kurubaklagil yiyecem birde ben yumurta pek sevmiyom devamlı yiyemem ondan haftada bir

Sabah kahvaltısı
6 zeytin
1 kibrit kutusu peynir
1 dilim ekmek
Çay
1 bardak limonlu su

Ben de 68 civarıyım .55 olmak istiyorum. 20170413_171352.png 20170413_171420.jpg

Güzel menün canım ben yeşil çay içemiyorum o yüzden limon suyu içiyorum inşallah istediğin kiloya düşersin bugün tartıldım 73 çıktım

Öğlen yemeğin
1 küçük kase çorba
Bol salata
1 dilim ekmek
1 bardak limon suyu

Menün çok az geldi bana bende 46 kiloya düşmek istiyorum ve bu sabah yediklerimi yazayim

08.00 1 adet büyük çilek

10.00 100 gram et kavurma
1 yumurta tereyağından
Domates 1
Salatalik 1
Beyaz peynir 15 gram
5 adet yeşil zeytin

Ve bu en az yediğim kahvaltım çünkü dün serbest günümdü gece 11 e kadar bir çok şey yedim

İnşallah istedigimiz kilolara kavusuruz ama kilo verme tecrubemden kaynaklanarak şunu söyleyebilirim bu listeyle 5 kilo verirsin sonrası du ru r gibi

Yanlış anlama lütfen iyiligin için söylüyorum :KK19:

Back
X