Annemin dedigi sey?

• Konu Sahibi Konu Sahibi rainyy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kayserili teyzelerden beklenilen bir şey şaşırmadım🙄 ah birde atanmış öğretmen kız aradıkları oğlanları bir baltaya sap olabilmiş olsa çoğu ortaokul mezunu oğluna okumuş çalışan kız arar 🙄
Ahahahah ya aynen arkadaşımın ablası bire bir bunu yaşadı ya😂 annesi kovmak zorunda kalmış kadınları😂

Ahahahah ya aynen arkadaşımın ablası bire bir bunu yaşadı ya😂 annesi kovmak zorunda kalmış kadınları😂
İyi yapmış 😃 bir iki sefer oğlunu besleyecek kapı arayan kadınlara annemde aynısını yapmıştı bence bu görücü denilen olayın iyice suyunu çıkardılar diğer şehirlerde bir parça daha medeni sanırım bizim buraya bakarak

Evet kayseri de hiç tanımadığınız biri kapınızı çalıp bekar kız var mı diye sorabilir 🙄kulağa çok garip geliyor ama onlar için bu çok normal kapı kapı bekar çalışan kız var mı diye arayan mı dersin bakkala oraya buraya soran mı dersin bir an çat diye sabah akşam fark etmez yabancı teyzeler kapını çalıp kızınıza bakmaya geldik deyiverir🙄 evli birine bile görücü gidildiğini biliyorum ben bekar zannedilip 😏
Erzurum'da da var bu gelenek... oradayken kapım çalınıp açtığımda burda mühendis bekar kız varmış diyeni gördüm 😉 yok yanlış adres diyip gönderdim sonradan dank etti. Üst katımda mimarlık 1.sınıf okuyan bir kızcağız vardı. Erzurumun köklü ailelerinden birinin kızıydı. Herhalde 1.sınıfta başını bağlayalım kaçırmayalım diye düşündüler... Kızda nasıl kibar nasıl tatlı bir kızdı böyle dingolara evlenseydi çok üzülürdüm. Allahtan okulunu bitirip severek evlendi.

İyi yapmış 😃 bir iki sefer oğlunu besleyecek kapı arayan kadınlara annemde aynısını yapmıştı bence bu görücü denilen olayın iyice suyunu çıkardılar diğer şehirlerde bir parça daha medeni sanırım bizim buraya bakarak
Yani bizde mesela arada bir tanışıklık olur ya da bir aracı olur. En azından öncesinde kızın ailesine sorulur😂 hoş artık benim çevremde görücü ile evlenen de kalmadı ya. İnsanlar iyi olur allahtan kötü olur benden bilirler diye hiç girmiyor o topa😂

annen evlenemiyorsun diyene kadar esine dostuna yaysa gelinlik kızım var diye sana aday getirse ya
milletin anasi gün gün geziyor damadin iyisini bulayim diye 😂
Sende az değilsin yenGEnC :dondurma: nabza göre şerbet veriyorsun devam ahahah

Bu işler değişik işler. Lise mezunu bir arkadaşım o cafe senin bu cafe benim gezdi. Süslendi püslendi iş etti güç etti bir doktor buldu. 6.ayda evlendi. 5 yıldır evli. Çocuk da yaptı. Zaten çalışmıyordu da. Tüm gün gezer tozar, trendyol'dan kargo bekler, akşama da ya makarna ya çorba. Konuşuyoruz bazen. Bana işin sırrını anlatıyor. Güzellik fit vücut ve bol seksmiş onun sırrı 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Bu işler değişik işler. Lise mezunu bir arkadaşım o cafe senin bu cafe benim gezdi. Süslendi püslendi iş etti güç etti bir doktor buldu. 6.ayda evlendi. 5 yıldır evli. Çocuk da yaptı. Zaten çalışmıyordu da. Tüm gün gezer tozar, trendyol'dan kargo bekler, akşama da ya makarna ya çorba. Konuşuyoruz bazen. Bana işin sırrını anlatıyor. Güzellik fit vücut ve bol seksmiş onun sırrı 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Kız kafe kafe gezerek mi buldu doktor kocayı anlamadım

Yani bizde mesela arada bir tanışıklık olur ya da bir aracı olur. En azından öncesinde kızın ailesine sorulur😂 hoş artık benim çevremde görücü ile evlenen de kalmadı ya. İnsanlar iyi olur allahtan kötü olur benden bilirler diye hiç girmiyor o topa😂
Yani mantıklısı o çat kapıya geliyor 2 3 teyze ee noldu bu evde kız varmış ona geldik tamam da teyze sen kimsin necisin önce araya bir aracı koy kendini onunla tanıt çat kapı gelmek nedir hayır birde akşam 8 9 gibi bile geldikleri olurdu sanki komşudan tuz istemeye gelmiş gibi

Erzurum'da da var bu gelenek... oradayken kapım çalınıp açtığımda burda mühendis bekar kız varmış diyeni gördüm 😉 yok yanlış adres diyip gönderdim sonradan dank etti. Üst katımda mimarlık 1.sınıf okuyan bir kızcağız vardı. Erzurumun köklü ailelerinden birinin kızıydı. Herhalde 1.sınıfta başını bağlayalım kaçırmayalım diye düşündüler... Kızda nasıl kibar nasıl tatlı bir kızdı böyle dingolara evlenseydi çok üzülürdüm. Allahtan okulunu bitirip severek evlendi.
En güzelini yapmışsınız hem kız hem de siz
Ne demek yahu bekar mühendis kız varmış 🙄 taze bitti vardı da deseydiniz
Hiç unutmam bir arada bir kadın çat diye geldi kızına talibiz diye annem yok kızım okuyor diyor kadın da utanmadan demesin mi okulundan al gel okumasın diye 🙄 ne manyaklarla uğraştık puff

Annenin de suçu yok ki..

Evde bekar genci olan ailelere çevre tarafından çok büyük bir baskı ve zorbalık var.

Akrabalar bile bayram ziyaretlerinde bekarları sıkboğaz ediyorlar.

Annen belki kendi kulaklarını tıkayıp hadlerini bildirse üzerine bu kadar gelmez.

Son düzenleme:
Yani mantıklısı o çat kapıya geliyor 2 3 teyze ee noldu bu evde kız varmış ona geldik tamam da teyze sen kimsin necisin önce araya bir aracı koy kendini onunla tanıt çat kapı gelmek nedir hayır birde akşam 8 9 gibi bile geldikleri olurdu sanki komşudan tuz istemeye gelmiş gibi
Afyondur bir arkadaşım vardı o anlatmıştı Aynen böyle teyzeler varmış evlenecek kız arıyorlarmış kapı kapı gezerek 😂😂 bu adet çok garip gelmişti bana.

İsteyen erkek yazar, nasip seni bulur deniyor burda ama alakası yok. cidden kovalamak lazım yoksa seni seçen herhangi biriyle evlenirsin gibi geliyor bana

Afyondur bir arkadaşım vardı o anlatmıştı Aynen böyle teyzeler varmış evlenecek kız arıyorlarmış kapı kapı gezerek 😂😂 bu adet çok garip gelmişti bana.
Aklıma geldi, yıllar önce iş yerime bir teyze gelmişti. Beni gördü, teyze evliyim ben dedim. Oğluna kız arıyormuş, elinde fotoğraf… bana inanmamış müdürün yanına geçmiş. Kıza dedim istemedi, yalandan yüzük gösterdi. Bi konuşun demiş. Benim müdür gülmekten yerlere yatarak odaya girip anlattı. Kadına evli o demiş 🤪

Çok istiyorsanız görücüleri reddetmeyin. Deneyin. Çevre yoksa olabilir… istemeseniz anlardım da istek var içinizde sizin

Aklıma geldi, yıllar önce iş yerime bir teyze gelmişti. Beni gördü, teyze evliyim ben dedim. Oğluna kız arıyormuş, elinde fotoğraf… bana inanmamış müdürün yanına geçmiş. Kıza dedim istemedi, yalandan yüzük gösterdi. Bi konuşun demiş. Benim müdür gülmekten yerlere yatarak odaya girip anlattı. Kadına evli o demiş 🤪

Çok istiyorsanız görücüleri reddetmeyin. Deneyin. Çevre yoksa olabilir… istemeseniz anlardım da istek var içinizde sizin
Bencede görücüleri değerlendirin konu sahibi

Aynı tiplerden bizde de var.Evlenmek ve çocuk yapmak büyük bir başarı öyküsü gibi görülüyor malesef toplumda.Ki benim akrabalarımın içinde de var düşünceye sahip olanlar.Öğretmenim.Okulda çocuğu olan öğretmenler in tek muhabbetleri çocuklar ı.Benim çocuğum yok ve yaşımdan dolayı artık olmayacağını düşünüyorlar..Halbuki rabbim nasip etmişse kimin ne düşündüğünün önemi var mı?Gülerek izliyorum insanları.
Peki siz gidip başka konular açtınız mı? Evlilerin hayatları ev, iş, çocuklar konularında rutinlerle dolu. Aynı durumda olanlar yanyana geldiğinde bu konuların açılması kaçınılmaz oluyor. Ama bekar biri başka konular açsa muhabbet ordan ilerler. Onlar da evlilere sanki parmaklarında yüzükle doğmuşlar, hiç hayat yaşamamışlar muamelesi yapıyorlar.

Peki siz gidip başka konular açtınız mı? Evlilerin hayatları ev, iş, çocuklar konularında rutinlerle dolu. Aynı durumda olanlar yanyana geldiğinde bu konuların açılması kaçınılmaz oluyor. Ama bekar biri başka konular açsa muhabbet ordan ilerler. Onlar da evlilere sanki parmaklarında yüzükle doğmuşlar, hiç hayat yaşamamışlar muamelesi yapıyorlar.
Ben de evliyim.Siz beni yanlış anlamışsınız.Ben farklı bir şey den bahsetmiştim.

fitim bol bol da seks yaparım
ama süslenip püslenip kafe kafe gezmemekten kaybediyorsam demek, bi hayırlı kısmet (!) bulamadım

o neyse de doktor bari azcık doktor olsun sırf çorbayla makarnayla çocuk mu büyür, şu devirde, yazık çocuğa, yokluk yok bişey yok.

maalesef bu muameleyi yapan evliler oluyor genelde
hayatlarında sadece eşleri, eş ailesi, çocukları var gibi yaşayan onlar. ha bir de illa herkes eninde sonunda bir gün evlenir ve de çocuk yapar çünkü hayat budur, şeklinde yaşayan da hep evli arkadaşlar.

evli olup öyle olmayan yok mu, var. ama sanırım öğretmenler arasında pek yok.

ben bi kayseri biliyordum
Sivas varmış Erzurum diyen oldu Afyon geldi

konu sahibi bu şehirlerden birine taşınıyorsun. Sonra da "atanmış öğretmen bekar kız" diye bir kapı süsü yaptırıyorsun girişe...sonra gelsin görücüler, gitsin dünürler.

Back
X