Ahahahah ya aynen arkadaşımın ablası bire bir bunu yaşadı yaKayserili teyzelerden beklenilen bir şey şaşırmadımah birde atanmış öğretmen kız aradıkları oğlanları bir baltaya sap olabilmiş olsa çoğu ortaokul mezunu oğluna okumuş çalışan kız arar
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahahahah ya aynen arkadaşımın ablası bire bir bunu yaşadı yaKayserili teyzelerden beklenilen bir şey şaşırmadımah birde atanmış öğretmen kız aradıkları oğlanları bir baltaya sap olabilmiş olsa çoğu ortaokul mezunu oğluna okumuş çalışan kız arar
![]()
İyi yapmışAhahahah ya aynen arkadaşımın ablası bire bir bunu yaşadı yaannesi kovmak zorunda kalmış kadınları
![]()
Erzurum'da da var bu gelenek... oradayken kapım çalınıp açtığımda burda mühendis bekar kız varmış diyeni gördümEvet kayseri de hiç tanımadığınız biri kapınızı çalıp bekar kız var mı diye sorabilirkulağa çok garip geliyor ama onlar için bu çok normal kapı kapı bekar çalışan kız var mı diye arayan mı dersin bakkala oraya buraya soran mı dersin bir an çat diye sabah akşam fark etmez yabancı teyzeler kapını çalıp kızınıza bakmaya geldik deyiverir
evli birine bile görücü gidildiğini biliyorum ben bekar zannedilip
![]()
Yani bizde mesela arada bir tanışıklık olur ya da bir aracı olur. En azından öncesinde kızın ailesine sorulurİyi yapmışbir iki sefer oğlunu besleyecek kapı arayan kadınlara annemde aynısını yapmıştı bence bu görücü denilen olayın iyice suyunu çıkardılar diğer şehirlerde bir parça daha medeni sanırım bizim buraya bakarak
Sende az değilsin yenGEnCannen evlenemiyorsun diyene kadar esine dostuna yaysa gelinlik kızım var diye sana aday getirse ya
milletin anasi gün gün geziyor damadin iyisini bulayim diye![]()
Milletin anası çalışıyorannen evlenemiyorsun diyene kadar esine dostuna yaysa gelinlik kızım var diye sana aday getirse ya
milletin anasi gün gün geziyor damadin iyisini bulayim diye![]()
Kız kafe kafe gezerek mi buldu doktor kocayı anlamadımBu işler değişik işler. Lise mezunu bir arkadaşım o cafe senin bu cafe benim gezdi. Süslendi püslendi iş etti güç etti bir doktor buldu. 6.ayda evlendi. 5 yıldır evli. Çocuk da yaptı. Zaten çalışmıyordu da. Tüm gün gezer tozar, trendyol'dan kargo bekler, akşama da ya makarna ya çorba. Konuşuyoruz bazen. Bana işin sırrını anlatıyor. Güzellik fit vücut ve bol seksmiş onun sırrı![]()
Yani mantıklısı o çat kapıya geliyor 2 3 teyze ee noldu bu evde kız varmış ona geldik tamam da teyze sen kimsin necisin önce araya bir aracı koy kendini onunla tanıt çat kapı gelmek nedir hayır birde akşam 8 9 gibi bile geldikleri olurdu sanki komşudan tuz istemeye gelmiş gibiYani bizde mesela arada bir tanışıklık olur ya da bir aracı olur. En azından öncesinde kızın ailesine sorulurhoş artık benim çevremde görücü ile evlenen de kalmadı ya. İnsanlar iyi olur allahtan kötü olur benden bilirler diye hiç girmiyor o topa
![]()
En güzelini yapmışsınız hem kız hem de sizErzurum'da da var bu gelenek... oradayken kapım çalınıp açtığımda burda mühendis bekar kız varmış diyeni gördümyok yanlış adres diyip gönderdim sonradan dank etti. Üst katımda mimarlık 1.sınıf okuyan bir kızcağız vardı. Erzurumun köklü ailelerinden birinin kızıydı. Herhalde 1.sınıfta başını bağlayalım kaçırmayalım diye düşündüler... Kızda nasıl kibar nasıl tatlı bir kızdı böyle dingolara evlenseydi çok üzülürdüm. Allahtan okulunu bitirip severek evlendi.
Afyondur bir arkadaşım vardı o anlatmıştı Aynen böyle teyzeler varmış evlenecek kız arıyorlarmış kapı kapı gezerekYani mantıklısı o çat kapıya geliyor 2 3 teyze ee noldu bu evde kız varmış ona geldik tamam da teyze sen kimsin necisin önce araya bir aracı koy kendini onunla tanıt çat kapı gelmek nedir hayır birde akşam 8 9 gibi bile geldikleri olurdu sanki komşudan tuz istemeye gelmiş gibi
İsteyen erkek yazar, nasip seni bulur deniyor burda ama alakası yok. cidden kovalamak lazım yoksa seni seçen herhangi biriyle evlenirsin gibi geliyor banaBu işler değişik işler. Lise mezunu bir arkadaşım o cafe senin bu cafe benim gezdi. Süslendi püslendi iş etti güç etti bir doktor buldu. 6.ayda evlendi. 5 yıldır evli. Çocuk da yaptı. Zaten çalışmıyordu da. Tüm gün gezer tozar, trendyol'dan kargo bekler, akşama da ya makarna ya çorba. Konuşuyoruz bazen. Bana işin sırrını anlatıyor. Güzellik fit vücut ve bol seksmiş onun sırrı![]()
Aklıma geldi, yıllar önce iş yerime bir teyze gelmişti. Beni gördü, teyze evliyim ben dedim. Oğluna kız arıyormuş, elinde fotoğraf… bana inanmamış müdürün yanına geçmiş. Kıza dedim istemedi, yalandan yüzük gösterdi. Bi konuşun demiş. Benim müdür gülmekten yerlere yatarak odaya girip anlattı. Kadına evli o demişAfyondur bir arkadaşım vardı o anlatmıştı Aynen böyle teyzeler varmış evlenecek kız arıyorlarmış kapı kapı gezerekbu adet çok garip gelmişti bana.
Bencede görücüleri değerlendirin konu sahibiAklıma geldi, yıllar önce iş yerime bir teyze gelmişti. Beni gördü, teyze evliyim ben dedim. Oğluna kız arıyormuş, elinde fotoğraf… bana inanmamış müdürün yanına geçmiş. Kıza dedim istemedi, yalandan yüzük gösterdi. Bi konuşun demiş. Benim müdür gülmekten yerlere yatarak odaya girip anlattı. Kadına evli o demiş
Çok istiyorsanız görücüleri reddetmeyin. Deneyin. Çevre yoksa olabilir… istemeseniz anlardım da istek var içinizde sizin
Peki siz gidip başka konular açtınız mı? Evlilerin hayatları ev, iş, çocuklar konularında rutinlerle dolu. Aynı durumda olanlar yanyana geldiğinde bu konuların açılması kaçınılmaz oluyor. Ama bekar biri başka konular açsa muhabbet ordan ilerler. Onlar da evlilere sanki parmaklarında yüzükle doğmuşlar, hiç hayat yaşamamışlar muamelesi yapıyorlar.Aynı tiplerden bizde de var.Evlenmek ve çocuk yapmak büyük bir başarı öyküsü gibi görülüyor malesef toplumda.Ki benim akrabalarımın içinde de var düşünceye sahip olanlar.Öğretmenim.Okulda çocuğu olan öğretmenler in tek muhabbetleri çocuklar ı.Benim çocuğum yok ve yaşımdan dolayı artık olmayacağını düşünüyorlar..Halbuki rabbim nasip etmişse kimin ne düşündüğünün önemi var mı?Gülerek izliyorum insanları.
Ben de evliyim.Siz beni yanlış anlamışsınız.Ben farklı bir şey den bahsetmiştim.Peki siz gidip başka konular açtınız mı? Evlilerin hayatları ev, iş, çocuklar konularında rutinlerle dolu. Aynı durumda olanlar yanyana geldiğinde bu konuların açılması kaçınılmaz oluyor. Ama bekar biri başka konular açsa muhabbet ordan ilerler. Onlar da evlilere sanki parmaklarında yüzükle doğmuşlar, hiç hayat yaşamamışlar muamelesi yapıyorlar.
fitim bol bol da seks yaparımBu işler değişik işler. Lise mezunu bir arkadaşım o cafe senin bu cafe benim gezdi. Süslendi püslendi iş etti güç etti bir doktor buldu. 6.ayda evlendi. 5 yıldır evli. Çocuk da yaptı. Zaten çalışmıyordu da. Tüm gün gezer tozar, trendyol'dan kargo bekler, akşama da ya makarna ya çorba. Konuşuyoruz bazen. Bana işin sırrını anlatıyor. Güzellik fit vücut ve bol seksmiş onun sırrı![]()
maalesef bu muameleyi yapan evliler oluyor geneldePeki siz gidip başka konular açtınız mı? Evlilerin hayatları ev, iş, çocuklar konularında rutinlerle dolu. Aynı durumda olanlar yanyana geldiğinde bu konuların açılması kaçınılmaz oluyor. Ama bekar biri başka konular açsa muhabbet ordan ilerler. Onlar da evlilere sanki parmaklarında yüzükle doğmuşlar, hiç hayat yaşamamışlar muamelesi yapıyorlar.
ben bi kayseri biliyordumAfyondur bir arkadaşım vardı o anlatmıştı Aynen böyle teyzeler varmış evlenecek kız arıyorlarmış kapı kapı gezerekbu adet çok garip gelmişti bana.