Kızlar merhaba,yaklaşık 1 ay önce boşanma başlığıyla konu açmıştım. Hatırlayanlar olabilir,olmayanlar için özet geçeyim. Nişanlılık sürecinde ilgisiz,sevgisiz,umursamaz olan,evimize eşya almak istemeyen,düğün yapmak istemeyen "yanlış biriyle" sonrasında da hiçbir cinsel ve duygusal birlikteliğin yaşanmadığı,tek kelime etmeden günlerin geçtiği bir evliliğim vardı ve ayrılık kararı almıştım.
dügün altınlarının hepsini ona vermiştim dugunden sonra, ayrılırken ondan hicbir sey istemememi söyledi. Bu yüzden çekişmeli açmak için bekliyorum. 2 aya yakındir ayrıyız davayı agustosta açıyorum çünkü şuan tatildeyim memleketimdeyim.
Annemin yanındayım ama her defasında yaşadıklarıma karşı duyarsız davranıyor en başından beri. O kişiyi haklı bulma çabasında,sürekli yuvayı kurtarmam için beni zorluyor(karşı tarafın asla böyle bir isteği olmamasına rağmen). Zaten zorlu bir süreçteyim annemin davranişlarından bunaldım. Bana hakarete kadar vardırıyor işi. Üstüme yürüdü en son adamı sen mi kaçırttın evden diye çocuk gibi dövmeye kalktı. Benim çalıştığım şehirde herşeyini kendim dizdigım evim var ama hak verirsiniz ki bu süreçte tek kalmak acıya tuz basıyor evde yaşadıklarım ruhumu sıkıyor.Annemden bir destek beklerken beni böyle ezmesi canımı yakıyor. Sadece sizinle dertleşmek istedim bu durum üzüyor hem aileden hem de kendi kurmak istedigim aileden yana yara almak çok zor