Annemin bizle yaşaması ve anlaşamıyor oluşumuz😞

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konunun en sonlarına doğru annemin bir geliri yok diye yazılmamış mi? Zavallı bir anne imajını kendi çizmişti oysa ki 🙄
Hayır annemle anlaşamıyorum diye bir konu açmışım neredeyse annemin seceresini çıkaracaksınız daha nelerini anlatayım?ne merak ediyorsunuz?yeter ki siz çelişmeyin

Ben olayi simdi çözdüm.siz annenizi kocanizdan kiskaniyorsunuz.kocanizin annenizle iyi gecinmesini,annenize sizin annenize davrandiginizdan daha iyi davranmasini,ikisinin iyi iliskilerini kiskaniyorsunuz.
Tebrik ederim doğru tespit. Utanmasa daha neler diyecekte linç yiyeceğinin farkında . Kadın muhtemelen durumun farkında. O yüzden damat gelince odaya kapanıyor

Annemin geliri yok evet ama birikmiş parası var sayın meraklı hanımlar.Annem muhtaç bir insan değil.Kendi ayakları üzerinde isterse durabiliyor 45 yaşında zaten.Kendi ailesi var anneannemler var evleri var.Sadece yalnız boşandı ve tek çocuğu benim.
İnşallah mutlu bir evlilik ve üstüne de bir çocuk yapar ve kendi çocuğuna bakar☺️.

Diğer söylediklerinize hak verdim zaten.Olayı böyle tartışma vari konuşmalarınızdan sıkıldım artık.Allah da senin kalbine göre versin o zaman sinir bozmadan insan gibi yorum yapamıyorsunuz illa sinir bozuyorsunuz ne biçim insanlarsınız size hak vermeme rağmen saçma sapan konuşup başka yerlerden vurup üzüyosunuz sabırlı olmak mümkün değil bu kadar iğneleyici bu kadar saçma konuşmak niye hoşunuza gidiyor bilmiyorum
Teşekkürler ,Allah kalbime göre verir inşallah:))

Yazdığım diğer şeylere katıldığınızı gösterir hiçbir bişi yazmıyor diğer mesajınızda..Beyin okuma gücüm olmadığı için özür dilicek halim yok.

Kızıyorsunuz ama aslında öfkeniz kendinize.Herkesin size hak vermesini bekleyerek bu konuyu açmışsınız.ya da herkesin demeyim de bazılarının olsun. Ama kimse haklı bulmayınca kendinize karşı bi nefret mi oluştu?? Normaldir yaaa, oluşmucak gibi biri değilsiniz.

Önce kredi ödüyoruz, anneme ev açacak gücüm yok ,annemin geliri yok vs diyorsunuz,annneniz size muhtaçmış gibi yazıyorsunuz. Sonra da parası da var evi de var annemin, kendi burda kalmak istiyor diosunuz.Bu kadar yanar döner olmanıza gerek yok.Kndinizi haklı çıkarıcaksınız die attıkça atıosunuz.Ama önemli olan haklı değil DOĞRU olmak..Siz rahatsız olmayın die kendini odalara kilitleyen,meyvenize kadar ayağınıza getiren annenizden rahatsız olan ŞIMARIĞIN tekisiniz.Terapi alın,tedavi olun dicem ama tedaviyle insanlık öğretilmez kanımca. Allah annenizin önüne sizden daha hayırlı kapılar açsın,sizin elinize daha fazla düşürmesin inşallah.Tek duam annenize.

Biraz kibarlık biraz edep öğrenin.Sanal ortamda bile bu kadar çirkinseniz gerçek hayatta sohbet edilebilecek bir insan olduğunuzu düşünmüyorum.Annemi maddiyatla ilişkilendirip durmayın bakış açınız bu kadar SIĞ olmasın.Kendinizi geliştirin artık biraz.Annem bile şu yazdıklarına bu ne terbiyesiz bir bayan derdi.Hanımefendi olmayı öğrenin biraz.
Dediğim gibi konunun tümünü -doğal olarak- okumadım ama ilk mesajındaki cümlelerinde hanımefendilik, terbiye, edep, vizyon gibi iyi hasletlere dair bir emare göremedim. Aşağı yukarı belli yani nasıl biri olduğun. Gerçek hayatta sohbetmiş, sen zaten rüyanda görürsün benle sohbet etmeyi kuzucuğum, selam bile vermiyorum ki ben senin gibi insanlara :işsiz:

Neyse hayatta başarılar sana, bu kadar menfaatçi ve bencil olma.

Annemin geliri yok evet ama birikmiş parası var sayın meraklı hanımlar.Annem muhtaç bir insan değil.Kendi ayakları üzerinde isterse durabiliyor 45 yaşında zaten.Kendi ailesi var anneannemler var evleri var.Sadece yalnız boşandı ve tek çocuğu benim.
Yaşı da gençmiş Annenin bu ayrıntıyla birlikte ilk tahminime geri dönüyorum.
Kabul etmek istemesen de Annenle, kocanın iyi anlaşıyor oluşu vs. Gibi durumlar onları kıskanmana sebebiyet vermiş yoksa böyle tek kötü davranışı olmayan bir kadını sudan sebeplerle eleştirmezdin.
Neden böyle birşey söylüyorum çünkü Annen ile Kocanın iyi anlaşıyor oluşunu tasvir ederken çok gereksiz ve ince ayrıntılarla anlattın...
Kendini geri planda kalmış gibi hissediyorsun sanırım ve aklına kötü şeyler geliyor.
Aksini iddia etsen dahi beni inandıramazsın...

Son düzenleme:
Tebrik ederim doğru tespit. Utanmasa daha neler diyecekte linç yiyeceğinin farkında . Kadın muhtemelen durumun farkında. O yüzden damat gelince odaya kapanıyor
Kendine bile itiraf edemez bunu ki bize itiraf etsin ama yazdiklarini dikkatlice okudugumda hissettigim bu yani.sacmasapan seyler bu yuzden batiyor hanimefendiye.rahatlik batmasi da denir buna ama burada tek etken o degil.kiskanclikla harmanlanmis ,tek ilgi odagi olmak isteme,kiymetbilmezlik.,vs.annesi de daha cok gencmis.

Daha önceden de konu açmıştım ama sonra rahatsız olup konunun kapanmasını istemiştim.Ama geçmiyor kafama takışım...Hamileyim ve erken doğum riskim var.Doktor sadece evde yat dedi ve çalışma dedi.Şuan idari izindeyim.Annem evin her şeyiyle ilgileniyor yemek,temizlik,ütü vs vs.Her sabah kahvaltımı hazırlamış oluyor öğle arası meyvemi getiriyor ve akşam eşim geldiğinde bi eşim çay dolduruyor bi annem.Annem biz yalnız kalalım diye hemen odaya çekilse de eşim annemi çağırıyor gel sohbet edelim neredesin sensiz olmuyor diyor.Eşim kendine çerez alıyorsa anneme de getiriyor çayını dolduruyor.Sonra annem kalkıyor eşimin çayını dolduruyor yani demek istediğim çok iyi anlaşıyorlar.Hafta sonları eşim yemek yapıyor biz annemle yardımcı oluyoruz.Eşimin tamamen evde olduğu günler ise annem odasında kitap okuyor sabahtan akşama kadar yanımıza uğramıyor.Ama mesela mutfakta bazı şeylerin yerlerinin değişmesi,eşimin dolabı açınca şu nerede diye sorması,kitaplıgımızın birden annemin odasına taşınmış olması ve dolabı açınca kitapları göremeyişimiz...Eşim bana şimdiye kadar bir şey demedi.Ama nedense bir şeyleri yerinde göremeyince asabım çok bozuluyor.Hele eşim bulamayıp anneme sorarsa aşırı sinir basıyor bana.Yeni koltuk takımı geldi sehpanın berjerlerin arasında olmasını istedim eşim öyle kaldırdı.Annem kenarda daha güzel olacağını söylediğinde ben böyle sevdiğimi söyledim.Bu sabah bir baktım kendi istediği yere getirmiş.Suratım düştü sehpaya bir şey demedin dedi.Ne diyim dedim.Ben sadece temizlikçi miyim koymaya hakkım var ama dimi diye şakaya vurdu.Ama benim suratım düzelmedi.Tartışmak fayda etmiyor bu sefer ben yıpranıyorum zaten sürekli atışıyoruz artık pes ettim.Bebek de olacak ben çalışacağım o zaman kesin daha çok kafayı yicem çünkü kendi düzeninde yapacak.Napayım bilemedim moralim bozuluyor Onun böyle uğraştığını gördükçe bir yandan gece uyurken vicdan azabı çekiyorum.Laf söyleyince ev senin evin haklısın diye laf vuruyor.Sonra bakıyorum yine bir şeyin yeri değişmiş.Bilerek mi yapıyor anlamıyor mu ben anlamadım.Şuan ev ve araba borcu ödüyoruz o yüzden anneme ayrı ev açamam çocuk kreşlik olana kadar nasıl olacak böyle ben bilmiyorum.Bir arkadaşımın hem kv hem kp evinde beraberler ben kendi annemle böyleyken o napıyor anlamadım.Etrafımda çalışan bütün arkadaşlarım ne kadar şanslısın diyor.Eşim de annem var çok şanslıyız diyor.Seneye tatil yapcaz mesela anneme diyor beraber gideceğiz annem diyor benim ne işim var siz gidin karı koca bebek.Eşim diyor sensiz olur mu...Diyorum ben mi kötüyüm ben mi böyleyim sadece.Annemle babam ayrı bu arada annemin bi geliri yok.Kendimi ona karşı hep sorumlu hissettim ve bu bir ömür sürecek.Hala daha hayatımı kolaylaştırıyor kendini hep bana adadı adamaya da devam ediyor.
anneniz hayatta ve yanınızda olduğu için çok şanslısınız, sonradan pişmanlık duyacaksınız emin olun düşündüklerinizden dahi, hayattayken kıymetini bilin. Sizi karşılıksız sadece anne babanız sever. Anne ve babasını kaybetmiş biri olarak sonradan pişman olmamanız için size bunu tavsiye edebilirim.

Daha önceden de konu açmıştım ama sonra rahatsız olup konunun kapanmasını istemiştim.Ama geçmiyor kafama takışım...Hamileyim ve erken doğum riskim var.Doktor sadece evde yat dedi ve çalışma dedi.Şuan idari izindeyim.Annem evin her şeyiyle ilgileniyor yemek,temizlik,ütü vs vs.Her sabah kahvaltımı hazırlamış oluyor öğle arası meyvemi getiriyor ve akşam eşim geldiğinde bi eşim çay dolduruyor bi annem.Annem biz yalnız kalalım diye hemen odaya çekilse de eşim annemi çağırıyor gel sohbet edelim neredesin sensiz olmuyor diyor.Eşim kendine çerez alıyorsa anneme de getiriyor çayını dolduruyor.Sonra annem kalkıyor eşimin çayını dolduruyor yani demek istediğim çok iyi anlaşıyorlar.Hafta sonları eşim yemek yapıyor biz annemle yardımcı oluyoruz.Eşimin tamamen evde olduğu günler ise annem odasında kitap okuyor sabahtan akşama kadar yanımıza uğramıyor.Ama mesela mutfakta bazı şeylerin yerlerinin değişmesi,eşimin dolabı açınca şu nerede diye sorması,kitaplıgımızın birden annemin odasına taşınmış olması ve dolabı açınca kitapları göremeyişimiz...Eşim bana şimdiye kadar bir şey demedi.Ama nedense bir şeyleri yerinde göremeyince asabım çok bozuluyor.Hele eşim bulamayıp anneme sorarsa aşırı sinir basıyor bana.Yeni koltuk takımı geldi sehpanın berjerlerin arasında olmasını istedim eşim öyle kaldırdı.Annem kenarda daha güzel olacağını söylediğinde ben böyle sevdiğimi söyledim.Bu sabah bir baktım kendi istediği yere getirmiş.Suratım düştü sehpaya bir şey demedin dedi.Ne diyim dedim.Ben sadece temizlikçi miyim koymaya hakkım var ama dimi diye şakaya vurdu.Ama benim suratım düzelmedi.Tartışmak fayda etmiyor bu sefer ben yıpranıyorum zaten sürekli atışıyoruz artık pes ettim.Bebek de olacak ben çalışacağım o zaman kesin daha çok kafayı yicem çünkü kendi düzeninde yapacak.Napayım bilemedim moralim bozuluyor Onun böyle uğraştığını gördükçe bir yandan gece uyurken vicdan azabı çekiyorum.Laf söyleyince ev senin evin haklısın diye laf vuruyor.Sonra bakıyorum yine bir şeyin yeri değişmiş.Bilerek mi yapıyor anlamıyor mu ben anlamadım.Şuan ev ve araba borcu ödüyoruz o yüzden anneme ayrı ev açamam çocuk kreşlik olana kadar nasıl olacak böyle ben bilmiyorum.Bir arkadaşımın hem kv hem kp evinde beraberler ben kendi annemle böyleyken o napıyor anlamadım.Etrafımda çalışan bütün arkadaşlarım ne kadar şanslısın diyor.Eşim de annem var çok şanslıyız diyor.Seneye tatil yapcaz mesela anneme diyor beraber gideceğiz annem diyor benim ne işim var siz gidin karı koca bebek.Eşim diyor sensiz olur mu...Diyorum ben mi kötüyüm ben mi böyleyim sadece.Annemle babam ayrı bu arada annemin bi geliri yok.Kendimi ona karşı hep sorumlu hissettim ve bu bir ömür sürecek.Hala daha hayatımı kolaylaştırıyor kendini hep bana adadı adamaya da devam ediyor.
Anneniz hem herşeye yardımcı olacak hem de emir komuta zincirinizde olacak hiç birşeye karışamayacak Rabbim annenizin rızkını geniş eylesin de kendi evi olsun

Ben birazdan her konumu açtığımda banlandığım gibi banlanacağım.Neden?Çünkü çapsız yorumlara susamıyorum.Annem sıçana benzetildiğinde ya da hizmetçiye benzetildiğinde susamıyorum diye.Neymiş bana yardımcı olmaya çalışılıyormuş...Hızını alamayanlar sırf tartışmak için Konudan bağımsız geçmiş konularımdan beni vurmaya çalışıyor.Yok görümcene şöyle demiştin yok kvler icin şöyle düşünmüştün..Ee konuyla ne ilgisi var?İlgisi yok.Amaç kışkırtmak,üzmek,sinirlendirmek.Sonra aa ben ne yaptım ki yardımcı olmaya çalıştım demek.Kendini zeki zannedenler sayesinde ban yiyip duruyorum her konu açtığımda.Bu kadar saçmalık olmaz.Sen sorunlusun hastasın diyenlere sırf konuyu açtım diye neden susayım.Yok olmuyor böyle insanlarla tartışmadan yapamıyorum.Bu siteye daha katı kurallar gelmeli.Kışkırtmasın kimse kimseyi.Ben kimsenin konusuna sen sorunlusun yazmadım şimdiye kadar ya da geçmişinden vurmadım.Saygıysa saygı karşılıklı olur

Yani ben hiç bir zaman çok normal bir çocuk olmadım ama annemi milletin önünde böyle rezil edip malzeme de yapmadım...

Bence hangimiz daha çirkin düşünceli sen otur bunu bir düşün
Annemi kimin önünde rezil etmişim.Senin amacın ne artık nereden vuracağını iyice şaşırdın.Yeter artık git başka sayfada saçmala.Senin adındır sıçan terbiyesiz hala yüzsüz gibi yazıyorsun

Ben birazdan her konumu açtığımda banlandığım gibi banlanacağım.Neden?Çünkü çapsız yorumlara susamıyorum.Annem sıçana benzetildiğinde ya da hizmetçiye benzetildiğinde susamıyorum diye.Neymiş bana yardımcı olmaya çalışılıyormuş...Hızını alamayanlar sırf tartışmak için Konudan bağımsız geçmiş konularımdan beni vurmaya çalışıyor.Yok görümcene şöyle demiştin yok kvler icin şöyle düşünmüştün..Ee konuyla ne ilgisi var?İlgisi yok.Amaç kışkırtmak,üzmek,sinirlendirmek.Sonra aa ben ne yaptım ki yardımcı olmaya çalıştım demek.Kendini zeki zannedenler sayesinde ban yiyip duruyorum her konu açtığımda.Bu kadar saçmalık olmaz.Sen sorunlusun hastasın diyenlere sırf konuyu açtım diye neden susayım.Yok olmuyor böyle insanlarla tartışmadan yapamıyorum.Bu siteye daha katı kurallar gelmeli.Kışkırtmasın kimse kimseyi.Ben kimsenin konusuna sen sorunlusun yazmadım şimdiye kadar ya da geçmişinden vurmadım.Saygıysa saygı karşılıklı olur
Bir forumun yönetiminin işine karışmadığınız kalmıştı o da oldu. Vallahi size oksijen üreten ağaca acıdım....

Annenizi eşinizden kıskandığınız o kadar belli oluyorki. İstediğiniz kadar agresifleşebilirsiniz. Bu gerçek değişmiyor

Ben olayi simdi çözdüm.siz annenizi kocanizdan kiskaniyorsunuz.kocanizin annenizle iyi gecinmesini,annenize sizin annenize davrandiginizdan daha iyi davranmasini,ikisinin iyi iliskilerini kiskaniyorsunuz.
Olayı düşündünüz ve şimdi mi cözdünüz.Eşimi annemden kıskanıyorum.Yuh artık ya siz nasıl bir kafaya sahipsiniz

Annemi kimin önünde rezil etmişim.Senin amacın ne artık nereden vuracağını iyice şaşırdın.Yeter artık git başka sayfada saçmala.Senin adındır sıçan terbiyesiz hala yüzsüz gibi yazıyorsun
Şu forumda benim annemle ve eşimin annemle ilişkisini değil, sizin ilişkilerinizi inceliyorlar farkındaysanız ve rezil oluyorsunuz .bir oturun da okuyun yazdıklarınızı

Hamilesiniz sizi kirmak istemem ama annenizden bahsediyorsunuz sizi büyütmüş meslek sahibi yapmış şimdi bütün evin manevi yükünü almis daha sonra evladinizi emanet ediceksiniz ve hala soyleniyorsunuz ben anlam veremedim
Haklısınız ben zaten söyledim bu konuda artık böyle olmayacağım diye önceki yorumlarımda defalarca

Cok sanslısın oyle esın ve annen oldugu ıcın nekadar anlayıslı ve uardımseverler ama sız sadece esya yerı degısıyor dıye mızmızlanıyorsunuz degıssın nolacak cokmu onemlı oyle bı annenın kalbı kırılmaz buun ıcın yapma bence. Kımse bukadar yardımcı olmaz sıze baska ve bu kadar anlayıslı

Sizin eski konularınızdan biri bu. Herkesin odak noktası olmak istiyorsunuz siz. Bence annenize takmanızın sebebide daha başka. Eşyaların yerinin değişmesi falan değil. Verdiğiniz gereksiz ayrıntılar aslında ortaya koyuyor sizin esas probleminizide neyse.

Kendimi önemsiz hissedip moralimi bozuyorum.Sizce abartıyor muyum?
O gereksiz ayrıntıları vermediğimde de siz soruyorsunuz olayı anlamıyorsunuz.Geçmiş konularımı sürekli gündeme getirenlerden gerçekten midem bulandı artık.O kadar laf söyleyip sonunu neyse diye bitirmeniz de çok etkileyici gerçekten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X