- 21 Nisan 2018
- 8.119
- 30.193
- 36
-
- Konu Sahibi Aneksenamunnn
Yoruma bak bir de beğenene bak.Tabi tabi herkes çok kötü eşim de çok art niyetli olduğu için anneme iyi davranıyor.Ben de kötü bir evladım zaten.Sanırım size verdiğiniz para fazla koymuş herkesi kendiniz gibi zannediyorsunuzişin acı tarafı eş kişisi büyük ihtimalle kara kaşı kara gözü için bu kadar iyi anlaşmıyor kv yle, adam kv kaçarsa cebinden çıkacak bakıcı parasının gayeeetttt farkinda, yatılı tam zamanlı sertifikali sigortalı son bakicıma yeme içme haric 2000 öduyordum 5 yil önce , , şu anda 4000 olmuştur herhalde...ki ben ona bile böyle davranmadım, çocugumu emanet ediyorum , aman iyi baksin diye el üstünde tuttum...anneyi yaninda tutacağına eş kisisini darlamali bence konu sahibi, adam belli ki bakici parası çıkmasın diye eşinin mutsuzluğunu gormezden geliyor
Canım sayfamdan gider misin artık kabak tadı vermeye başladın canın mı sıkılıyor?hadi git artık başka konuyaBir forumun yönetiminin işine karışmadığınız kalmıştı o da oldu. Vallahi size oksijen üreten ağaca acıdım....
Hanfendi anne gibi hassas bir konuda konu aciyorsunuz cevap begenmeyince millete saldiriyorsunuz.ne varmış benim kafamda.evet bariz kiskanclik iste sizinkisi.gercekleri duymak hosunuza gitmedi galiba.burada annesi olmayan,anneye hasret insanlarin konunuza gelip sizi alkislayip hakli mi bulmalarini bekliyordunuz.Olayı düşündünüz ve şimdi mi cözdünüz.Eşimi annemden kıskanıyorum.Yuh artık ya siz nasıl bir kafaya sahipsiniz
Of tmm canım ben kıskanıyorum annemle eşimi rahatladın mı?Annenizi eşinizden kıskandığınız o kadar belli oluyorki. İstediğiniz kadar agresifleşebilirsiniz. Bu gerçek değişmiyor
Canım öncelikle sakin ol tamam mı bu konuda anlaşalım...Olayı düşündünüz ve şimdi mi cözdünüz.Eşimi annemden kıskanıyorum.Yuh artık ya siz nasıl bir kafaya sahipsiniz
Tmm canım haklısın gider misin artık sayfadanŞu forumda benim annemle ve eşimin annemle ilişkisini değil, sizin ilişkilerinizi inceliyorlar farkındaysanız ve rezil oluyorsunuz .bir oturun da okuyun yazdıklarınızı
Kendi adima davulun sesi uzaktan hoş gelmiyor. 35 yıl anne ve babamla yaşadıktan sonra yapılmış bir yorum.
Bizim değil senin rahatlaman lazım. Ayrıca hangi konuya yazacağımı karışamazsın bir konu açıyorsan isteyen istediğini yazar .yorum istemiyorsan konu açmaOf tmm canım ben kıskanıyorum annemle eşimi rahatladın mı?
Sizin anneniz de böyle etrafınızda pervane mi?
Ben eşimle annem iyi anlaşmasa ne kadar zor durumda kalırım biliyor musun?Her gün şükrediyorum iyi olmalarına.Biraz mantıklı düşünün evdeki düzene bozulmamı nerelere getirdiniz bu kadar da olmazHanfendi anne gibi hassas bir konuda konu aciyorsunuz cevap begenmeyince millete saldiriyorsunuz.ne varmış benim kafamda.evet bariz kiskanclik iste sizinkisi.gercekleri duymak hosunuza gitmedi galiba.burada annesi olmayan,anneye hasret insanlarin konunuza gelip sizi alkislayip hakli mi bulmalarini bekliyordunuz.
koymak cok ayıp bir tabir ama sizin dilinizden konuşmak zorundayım: haýir canım hiç koymadı, hatta karşılıklı memnun kaldığımiz için bir tik fazla odedim helal i hoş olsun....aptal oldugum para sacmayı sevdigim icin mi yaptım peki bunu, yoksa evladım herşeyden önemli olduğu için mi? cevabı size birakiyorum...Bence siz de annenizi kıskanmıyorsunuz ama eşinizin sizin rahatsızlığınızı bildiği halde ısrarla annenizi memnun edip yanınızda tutmaya çalışmanıza içerliyorsunuz, annenize değil eşinizin sizi değersiz hissettirmesine odaklanin derimYoruma bak bir de beğenene bak.Tabi tabi herkes çok kötü eşim de çok art niyetli olduğu için anneme iyi davranıyor.Ben de kötü bir evladım zaten.Sanırım size verdiğiniz para fazla koymuş herkesi kendiniz gibi zannediyorsunuz
Bayan değil kadın olucak bu aradaBiraz kibarlık biraz edep öğrenin.Sanal ortamda bile bu kadar çirkinseniz gerçek hayatta sohbet edilebilecek bir insan olduğunuzu düşünmüyorum.Annemi maddiyatla ilişkilendirip durmayın bakış açınız bu kadar SIĞ olmasın.Kendinizi geliştirin artık biraz.Annem bile şu yazdıklarına bu ne terbiyesiz bir bayan derdi.Hanımefendi olmayı öğrenin biraz.
O dediklerinden sonra Vizyon ne alaka yaDediğim gibi konunun tümünü -doğal olarak- okumadım ama ilk mesajındaki cümlelerinde hanımefendilik, terbiye, edep, vizyon gibi iyi hasletlere dair bir emare göremedim. Aşağı yukarı belli yani nasıl biri olduğun. Gerçek hayatta sohbetmiş, sen zaten rüyanda görürsün benle sohbet etmeyi kuzucuğum, selam bile vermiyorum ki ben senin gibi insanlara
Neyse hayatta başarılar sana, bu kadar menfaatçi ve bencil olma.
Benim dilimden mi konuşmak zorundasın?Eşimin sırf para için anneme iyi davrandığını söyleyen sen mi diyorsun bunu.Zaten senin dilinden konuşuyordukkoymak cok ayıp bir tabir ama sizin dilinizden konuşmak zorundayım: haýir canım hiç koymadı, hatta karşılıklı memnun kaldığımiz için bir tik fazla odedim helal i hoş olsun....aptal oldugum para sacmayı sevdigim icin mi yaptım peki bunu, yoksa evladım herşeyden önemli olduğu için mi? cevabı size birakiyorum