Annemin bizle yaşaması ve anlaşamıyor oluşumuz😞

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Site kurallarina yeni eklemeler icin öneri
1. Piremseslerin konularina yorum yaparken her zaman onlara hak verilecek.
2. Piremseslerin yorumlarına asla "begenmedim" atilmayacak.
3. Piremseslerin begenmedigi yorumlar derhal silinip, yorum sahipleri siteden men edilecek.
4. Ilk 3 madde tartismaya bile acilmayacak.

Konu sahibi eklemek istedikleriniz ya da duzeltmek istedikleriniz varsa lütfen buyurun. Benim aklima gelenler bunlar.

Eğer tek sorun eşyaların yeri ise, doğum yapıp kendinizi topatladıktan sonra annenizle iş bölümü yaparsınız. Temizlik düzen sizde olur. Anneniz de yemek ve çocuk bakma işine bakar. O zaman daha sakin konusup orta yolu bulursunuz. Su an zor bir hamilelik gecirdiğiniz için buna taktınız bence. Ama sonra ne kadar gereksiz yere üzüldüğünüzü anlıyacaksınız. Ve ne kadar şanslı olduğunuzu göreceksiniz.

Yoruma bak bir de beğenene bak.Tabi tabi herkes çok kötü eşim de çok art niyetli olduğu için anneme iyi davranıyor.Ben de kötü bir evladım zaten.Sanırım size verdiğiniz para fazla koymuş herkesi kendiniz gibi zannediyorsunuz

Benmi kötüyüm diye sormuşsunuz ona cevabim evet siz kötüsünüz bunun başka bir açıklaması yok üzgünüm anneniz size yıllarca emek verip buyutmus sizde anne olacaksiniz yakında hiç kolay değil ama siz anlamayacaksınız bile çünkü sizi büyüten anneniz sizin cocugunuzuda büyütecek siz annenize sığıntı fazlalık muamelesi yapıyorsunuz resmen bir sehpa nedir ya yada bir kitap çokmu önemli gerçekten

Olayı düşündünüz ve şimdi mi cözdünüz.Eşimi annemden kıskanıyorum.Yuh artık ya siz nasıl bir kafaya sahipsiniz
Hanfendi anne gibi hassas bir konuda konu aciyorsunuz cevap begenmeyince millete saldiriyorsunuz.ne varmış benim kafamda.evet bariz kiskanclik iste sizinkisi.gercekleri duymak hosunuza gitmedi galiba.burada annesi olmayan,anneye hasret insanlarin konunuza gelip sizi alkislayip hakli mi bulmalarini bekliyordunuz.

hem onca hizmet ediyor hem sizi başbaşa bırakmak konusunda hassas..
kitap okuyor, kendini geliştirmeye odaklı, kültürlü-sosyal biri demek ki.
ne güzel ki öz anneniz size bedensel çabayla destek olacak güçte.
yaptığı onca şeyin içinde birkaç eşyanın yerinin değişmesi bence sinirden küplere binilecek durum değil.
hormonlarınızdandır diyorum.
bence kırmayın anneciğinizi de bunlar için.

Olayı düşündünüz ve şimdi mi cözdünüz.Eşimi annemden kıskanıyorum.Yuh artık ya siz nasıl bir kafaya sahipsiniz
Canım öncelikle sakin ol tamam mı bu konuda anlaşalım...
Ben konuyu açtığın ilk andan itibaren 4-5 yorum yaptım ve hiçbirinde iğneleyici veya geçmiş konularını gündeme getirip yazmadım bu özelliklerime bakarak senin konuna yorum yapabilme hakkına sahip olduğumu ve kriterleri başarısıyla geçtiğime inanıyorum.
Farkettiysen ilk sayfalarda sana Annen ile kocanı kıskanıyor musun diye sordum çünkü konunu okuduğumda direkt olarak bu kısımlar dikkatimi çekti... Şuan bir çok kişininde dikkatini çektiğine göre, böyle algıladıklarına göre şapkanı önüne alıp acaba bunlar ne diyor diye düşünmen gerekmez mi? Bence sende içten içe doğru söylediğimizi biliyorsun kendine de itiraf edemiyorsun belki hatta farkında bile olmayabilirsin ama yazdıklarından Anneni kıskanıyor oluşun çıkıyor.
Gidip uzman desteği alabilirsin en azından bizi umursamasan bile bir uzman eşliğinde içindeki saklı hisleri çözüme kavuşturabilirsiniz.
Çok agresifsin azıcık sakinleş ömründen götürür bu kadar agresiflik...

Of tmm canım ben kıskanıyorum annemle eşimi rahatladın mı?
Bizim değil senin rahatlaman lazım. Ayrıca hangi konuya yazacağımı karışamazsın bir konu açıyorsan isteyen istediğini yazar .yorum istemiyorsan konu açma

İtina ile bu konuya yorum yapacağım. Çok ilgimi çekti ben burdan 3 tane tez konusu çıkartırım

Sizin anneniz de böyle etrafınızda pervane mi?

Cok sansliyim annem cok yardimci, bu konuda asla hakkini yemem olmasaydi ayvayi yemistim.

ama o kdar sey yasadik ki annemle ve de hic anlasamam kendisi ile, hayat gorusumuz tutmaz. 2 yildir bizimle oturup benimle kahve icip muhabbet etmisligi yok. Bazi duygular insana yerlesiyor. Keske boyle hissetmesem, ama hissediyorum.

Ben eşimle annem iyi anlaşmasa ne kadar zor durumda kalırım biliyor musun?Her gün şükrediyorum iyi olmalarına.Biraz mantıklı düşünün evdeki düzene bozulmamı nerelere getirdiniz bu kadar da olmaz

Umarım anne olduğunuzda anneninizin kıymetini anlarsınız..
Kadın eliniz ayağınız olmuş, üstelik eşinizle ilişkinizde de hiç olumsuz etki yapmamış..
Yerini değiştirdiği bi kaç parça eşya için bu düşüncelere girmeniz anneniz adına çok üzücü bir durum.
İnşallah bu hisleriniz hamilelik hormonlarındandır..

koymak cok ayıp bir tabir ama sizin dilinizden konuşmak zorundayım: haýir canım hiç koymadı, hatta karşılıklı memnun kaldığımiz için bir tik fazla odedim helal i hoş olsun....aptal oldugum para sacmayı sevdigim icin mi yaptım peki bunu, yoksa evladım herşeyden önemli olduğu için mi? cevabı size birakiyorum...Bence siz de annenizi kıskanmıyorsunuz ama eşinizin sizin rahatsızlığınızı bildiği halde ısrarla annenizi memnun edip yanınızda tutmaya çalışmanıza içerliyorsunuz, annenize değil eşinizin sizi değersiz hissettirmesine odaklanin derim

Bayan değil kadın olucak bu arada

O dediklerinden sonra Vizyon ne alaka yaEvet selam bile vermiyorsundur farkındayım

Benim dilimden mi konuşmak zorundasın?Eşimin sırf para için anneme iyi davrandığını söyleyen sen mi diyorsun bunu.Zaten senin dilinden konuşuyorduk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…