Annemin bizle yaşaması ve anlaşamıyor oluşumuz😞

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ok :)) gerçekten yazık olacak adabıma iyi akşamlar tatlım

O anneden bi tanede bende var ama evi yerinden oynat sa dahi ben azımı asla açmam...ya çok bencildiniz siz ama...nasıl bu şekilde düşünebiliyorsunuz hiç anlamadım...hormonlar desek neysede, değilse eğer pes ,ayıp valla..

Bence biran önce kendine gel. Başka bişey demiyorum . Allah hayırlı evlatlar nasip etsin.

Yazdıklarınıza çok şaşırdım. Böyle bir anneye sizin gibi evlat....

Kız yangın az değilsin valla bu bimcenin ikinci evliliği olacak bi de bu kadar fedakardın ilkini yürütseydin bacım bi yerden sonra tüm evlilikler aynı

Benim annem düşük riskim varken gelmemişti kayınvalide bakmıştı bana. Düşürdüm yine de gelmediler. Tekrar hamile kaldım kendi yediği tabağı aldı tezgaha bıraktı salona gitti. Evde ben dolandım hizmet ettim kilo verdim hamileyken. Ne desem bilemedim size. Allah hayırlı anne, hayırlı evlat nasip etsin.

annemle anne kız değil hatta kardeş gibiyimdir, evladım olsa onu annem kadar koruyup kollamam. gözümüzden okuruz birbirimizi. yani annesiyle arası kötü biri değilim o yüzden peşin açıklama yaptım.

bu konuda konu sahibinin annesini evde iş yapıyo diye yüzde yüz haklı görenleri anlayamadım cidden. geçmişte resmen kızına travmalar yaşatmış bir kadın var ortada. ve konu sahibi tamamen savunmasız bir çocukken yaşamış bunları. aşısı yok ki olup kurtulsun bu geçmişten.

sen kızının çocukluğunun gençliğinin içine s.ç, sonra eline muhtaç kaldın diye damadın kızın işini yap her şey hallolsun yok öyle dava hiç kusura bakmayın. muhtaç olmasa zaten eskisi gibi olurdu. bir laf var "o lekeler silinmez" diye aynen öyle. kadın oturulup konuşulacak bir tip de değil görünüşe bakılırsa.

zaten şu anda bile ara ara laf sokuyomuş kızına, berjer meselesini okumadınız mı? oturma odasındaki koltuğa karışmasa ölür mü? onu da geçtim, kızı hamile alınıyor işte. niye hala onun tersini yapıyor? burdaki kötü niyeti cidden göremiyo musunuz?

Aslında kızına hala aynı davranıyor anne fiziksel ihtiyaçlarını karşılıyor duygularını görmezden geliyor. Hayatının da tam içinde, şu düzeni kızı teklif etse o kabul etmemeli. Damat da menfaatleri karşılanıyor diye anne kız arasındaki soğuk savaşı görmezden geliyor. Umrunda değil yemeğine kadar önüne geliyor çünkü..

Kayınvalide yanına gidecen diye kayınvalide candır demesen mi iyice çocuk muhabbeti. Seviye sıfırın altında sayamadım kaç. Mutsuz olup olmamam senin gibi değerden yoksunlarının öngörüsüne kaldıysa vay halimize.

Konusahibi de annesi gibi canım haklı olduğunu duymak istiyor aksini söyleyeni dibine kadar eleştiriyor, çünkü öyle büyütülmüş. Ben onun sorununu ve onu anlıyorum ama üslubunu da hiç beğenmiyorum

Olayları bir de anneden dinleme şansımız olsaydı keşke deyip susuyorum.

Siz mesajı aldınız. .

Annemle aramda travmatik ilişki olduğu için ahanda kaldım konuda her yorum yazana cevap vericem bu da böyle bi ruh hali

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…