Annemin bizle yaşaması ve anlaşamıyor oluşumuz😞

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz zaten kırıcı olmamışsınız gayet naifsiniz.haklısınız

Annenizle olan ilişkinizden dolayı beraber yaşamak size zor geliyor o halde.
Pek iyi bir ilişkiniz olmadığı için beraber yaşarken her şey batıyor sanırım. Ama başka çareniz yoksa mecbur idare edeceksin. En yakın fırsatta ayrı ev düşünün bence. Hayat boyu gerilerek yaşayamazsın.

Evet denizaslim gibi üyeler sizi haklı buluyor.Ne mutlu sizeBen polemikten hoşlanıyorum ama sizle tartışmaya girmememe rağmen hala sayfamda beni çekiştirmeniz beni polemiğe çekmeye çalışmanız hiçbir şey değil mi?Görümcecik diye laf sokmalarınız geçmiş konularımdan dem vurmalarınız...Evet evet ben polemiği çok seviyorum ama siz o kadar tatlısınız ki

Senin gibi insanlara değil insan gibi insanlara ılımlı cevap veriyorum sıçancım sen onlarla kendini bir mi tutuyorsun aşırı yılışık sülük gibi bir şeysin ayrılmadın şu sayfamdan bir türlü

Sana hakaret etmeye değmez. Kendini doğurana kadir kıymet bilmeyen bana ağzına geleni söyler.hiç şaşırmam.

Allah kalbin gibi bir hayat nasip etsin başka dileğim yok sana. İyi forumlar...

Cok sigsiniz, ben benimkiler kotu diye her anne baba kotu demiyorum ama siz sizinkiler iyi diye hepsini iyi saniyorsunuz. Bravo.
Kelime seçimlerinizi beğenmedim. Yazdıklarınızı görmeyeceğim. Çok terbiyesizsiniz.

Ne kadar abartmışsınız yok sehpa istediğiniz yere konmamış anneniz size muhtaçsa siz de ona farklı yönlerden muhtaçsınız anneniz evinizden gitse perişan olursunuz bu devirde eiyi bakıcı bulmak çok zor ne kadar basit şeylerden sinirinizi bozuyorsunuz hamilelikten mi acaba bilemedim

Yok bu yeni nesil cici gelinlere anne bile yaranamıyorken( bu kadar ince düşünceli naif bir insan olmasına rağmen) kaynana, kaynata, koca nasıl yaransın. Yuh diyorum pes diyorum. Sen küçükken evi darma duman ederken annen sürekli etrafını topluyordu ama sen bir eşyanın yerinden dolayı bunları yapıyorsun. Yarın bi gün hastalanda ele ayağa düşse kim bilir neler yapacaksın bu haliyle tahammül edemeyip buraya konu açtığına göre. Allah düşürmesin kadıncağızı.

Pardon? Bahsettiğiniz kişi öz annenizmi kayınvalideniz mi ben algılayamadım şuan bir insan annesine nasıl bukadar katlanamaz. Nevar yani eşyanın yeri değişiyorsa kadın evde hizmetçi mi? Bütün işlerinizi yapıyor anlayışlı aklı başında düşünceli görgülü bir hanımefendi birde üstüne hamilesin sende anne olacaksın senin gibi bir çocuğun olsun istermiydin? Git anneni kapat madem bir bakım evine seni büyüten taşıyan bakan insandan bahsediyoruz. Çok sevdiğim bir Türk filmi vardı hala etkilenirim oradaki cümleye anneler babalar küçücük evlerine birsürü çocuk sığdırmışta evlatları koca koca evlerine bir anne baba sığdıramamış. Yazıklar olsun gerçekten. hamileyim düşük tehlikesi atlattım hayatım pahasına koruyorum onu her ay 3 defadoktora gidiyorum birde bunun doğum sancıları acıları ve onu büyümesi var anne ya o sen düştüğünde koşup yarana üfleyen öpünce geçeceğine inandıran kişi ve rabbim senin gibi evlattan korusun.

Ovv toplumsal linç. En sevdiğim. Nasılsa hak ediyor değil mi?

Öz annesi değil de kayınvalide olsa katlanmaması normal mi?

Öz annesi değil de kayınvalide olsa katlanmaması normal mi?
Sen nediyorsun ya. İnsan anca kayınvalidesine takık olabilir kaynana gelin muhabbetinden dolayı ama öz annesi bahsettiği kişi. Sinirlendiğim konu bu o kadar şey yazdım beynin bunu mu algıladı kapasiten mi bukadar

Sen nediyorsun ya. İnsan anca kayınvalidesine takık olabilir kaynana gelin muhabbetinden dolayı ama öz annesi bahsettiği kişi. Sinirlendiğim konu bu o kadar şey yazdım beynin bunu mu algıladı kapasiten mi bukadar
Kusura bakmayın da kendiniz normalleştiriyorsunuz insan anca kayınvalidesine takık olabilirmiş. Kayınvalide de tıpkı annesi gibi davransa, fedakar, naif, anlayışlı bir insan olsa takabilir yani, dışlayabilir bu normal. Kapasiteniz mükemmel. Tebrikler.

Anne gibı kayınvalıde anca ruyanda veya hayallerinde olur. Kaynana yanına evleneceksın diye kayınvalıde candır demesen mi acaba. Mutsuz olursan falan amma ovmustum zamanında dıyıp kendine kızma diye uyarmak istedim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…