- 23 Ağustos 2012
- 49.499
- 229.410
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar bu konuda size danışmak istedim annem küçük şeyleri değil ama kıyafet gibi evin ihtiyacı olmayan gardırop porselen tabak bardaklar halılar gibi şeyleri yenisi alınsa da atmıyor sorduğumda ihtiyaç olur gibi şeyler söylüyor çalışıyor ve evde fazla eşyalardan dolayı bi türlü tam temizlenmiyor söyleyincede gücüne gidiyor hemen temizlik yapmaya başlıyor ama temizlik olsada ev bi türlü temiz görünmüyor çünkü çok eşya var hatta bu aralar yolda bulduğu yazıcı karton ev falan da getirmeye başladı sizce napmalıyım yakında bebeğimde olacak bu eve getirmek istemiyorum
annen haklı...sakla samanı gelir zamanı..arkadaşlar bu konuda size danışmak istedim annem küçük şeyleri değil ama kıyafet gibi evin ihtiyacı olmayan gardırop porselen tabak bardaklar halılar gibi şeyleri yenisi alınsa da atmıyor sorduğumda ihtiyaç olur gibi şeyler söylüyor çalışıyor ve evde fazla eşyalardan dolayı bi türlü tam temizlenmiyor söyleyincede gücüne gidiyor hemen temizlik yapmaya başlıyor ama temizlik olsada ev bi türlü temiz görünmüyor çünkü çok eşya var hatta bu aralar yolda bulduğu yazıcı karton ev falan da getirmeye başladı sizce napmalıyım yakında bebeğimde olacak bu eve getirmek istemiyorum
Babam da aynı
En son yoldan bulduğu kaldırım taşlarını getirmiş.
Yediği şeylerin bile kabını atmaz oldu.
Evde ucuz diye aldığı kadın kıyafetleri ve bijuteri ürünleri var. İşin ilginci evde kadın yok onları kullanacak... ben de bebeğimi götürmeyi hiç istemiyorum çünkü annenin aksine babam ne temizlik yapar ne de yaptırır
TRT belgeselde izlemiştim "istifçiler" isimli bir belgesel.İstifcilik olabilir mi ? Bı uzmana danışsaniz
Bu konuda katılıyorum. Yokluk görünürde alışkanlık halini alıyor.Aynı benim kv. Eşime de bulaştırmış o hastalığı. Bu hastalıktır. Yokluktan bolluğa düşen insanların sıkıntısı. Çünkü yine yokluklar karşılaşacaklarını ve ellerindekileri o dönemde lazım olacağını zannediyorlar. Ben evlenince eşim yazıcı kartonunun kutusunu getirmişti. Yırtılmış içine bişey koyup saklanmıyor bile. Ardımdan çöpü kontrol etti atmayayım diye. Sonra sonraları eşim işe gidince kv de de evine dönünce bastım herşeyi çöpe. Kv evinde eşimin ilk okul defterleri var ev ne halde toplasan toplanmıyor temizlesen temiz olmuyor. Onlar öyle yaşamaktan memnun.
Hoş görün çünkü bu bir rahatsızlık o yokken siz ufak ufak atın çöpe. Olmadı destek almasını sağlayın.
kaldırım taşı derken????????
VAlla böyle kaldırıma döşenen parke taşı işte
2-3 tane bulmuş eve getirmiş amacı ne sormadım.
Yani bu benim izlenimim ama genellikle böyle başlıyor.Bu konuda katılıyorum. Yokluk görünürde alışkanlık halini alıyor.