Annemin bencilliğinden psikolojikmen çöktüm.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
evli olmayan insanın namazı bile kusurludur diyenler var üzgünüm. ki islamın özünde evlilik ve çoğalmak vardır.

şu kızın ailesine ulaşalım da aşırıcı tarikatların eline düşmesin. ışide katılan odtülü, isveçli, japona dönmesin kızcağız.

kimse ogretmiyor ayol asssiiiriii zeki olduklari icin her turlu bilgiye hakimler

Şaka mısın ya
Babaannem 65 yaşında Kuran okumayı öğrendi, gözleri görmüyordu gitti sırf rahat okuyabilmek için ameliyat oldu
Ananın karnından bilerek doğan yok öğrenmenin de yaşı yok
Ben Anadolu imam hatip lisesi mezunuyum, sigara, fuhuş, uyuşturucu, rüşvet, dayak, ne mok ararsan vardı sen nasıl bir hayal aleminde yaşıyorsun
Bendeniz için kafayı sıyırmışsın onunda çok umrunda, kadın hayatını yaşıyor sen taklit bile edemiyorsun, kendin ol kendin.

Güneş değil,DENİZ
Çocuğum, "bende" eski dilde köle demektir. Bende-niz sonundaki ek iyelik eki oluyor. Yani köleniz anlamına geliyor.
Eski zamanlarda insanlar tanışırken kibarlık olsun diye kendilerini bu şekilde takdim ederlermiş. Yani hizmetinizdeyim, yardımcı olurum gibisinden.

imam hatibe gidebilseydi hep ogrenecekti iste anadolu lisesinde hicbisey yok

Saçma sapan şeylere anlam yükleyip millete hayatı dar ediyorsunuz. 3 sokak ötedeki evde oturunca ne değişiyor, bunu istemenizdeki amaç nedir? Yazlık falan olsa tamam diyeceğim tatile gidemiyormuşsunuz ondan istiyorsun. Ee dümdüz ev yani? Belki annenizin aklına hatıraları geliyor kendini iyi hissetmiyor bunu düşündünüz mü? Ben anne olsam ben de imam hatibe yollamam. Radikal bir tercih bana göre. Müfredat çok daha farklı ve Arapça ağır bir dil. Ayrıca kadroları da bana hoş gelmiyor. Dini vecibelerinizi yerine getirmek için imam hatip şart değil. Pahalı telefon alma kısmında da anneniz haklı. Muhtemelen kendinizi olgun göstermek için “azına tamah ediyorum” rolleri keseceğim diye lüzumsuz tercihlerde bulunuyorsunuz. Gece derin uykuduyken tuvalette biri kussa ben de duymayabilirim. Biraz büyüyün bence.

imam hatibe gidebilseydi hep ogrenecekti iste anadolu lisesinde hicbisey yok
Sanmıyorum Tuğçe Hanım. Ben de bölümümden ötürü Arapça Farsça tamlamalarla, eski Türkçe ile uğraştım. Ondan ötürü biraz biliyorum diyebilirim.
Ama hayran olduğum sanatçının da adının anlamını iyi bilirdim ben olsaydım. Çünkü denizle alakası yok.

BenDENİZ'in gerçek adına dayanarak dedim Deniz diye.Bendeniz'in sahne adının anlamını Ben de biliyorum.Fanları ve çok yakından tanıyanlar Deniz diye hitap ederler hanımefendi,bilgilerinize...

ya ben boyle gencleri gordukce acaba biz de boyle miydik diye dusunuyorum hep ama degildik sanirim. Ne savunduklari seyin bilincindeler ne empatiyi biliyorlar ne ogrenmeye aciklar ne biliyim degisik. Koru korune bir seylerin pesinden gidiyorlar iste

Allah çevrenizdekilere sabır versin ya. Bir konu ne kadar cringe olabilirse o kadar cringe bir hale geldi. Bendeniz bile kendini bu kadar sevmiyordur
Hangi genç kızda "tomboy" imajı bu kadar estetik durur söyler misiniz?Bu kadın bir başka,insan üstü,kadın üstü,sanatçı üstü bir şey,sanki bu dünyadan değil gibi.Çok üstün bir kişilik,harika biri!

Eklentiler

• images.jpeg-2.jpg
    34,4 KB · Görüntüleme: 61
Siz ciddi takıntılısınız. Anneniz haklı. Nereye gitseniz mutlu olmanız mümkün değil. Gittiğiniz yerde de başka bir şeye takacaksınız kafayı. Arkadaşınız yok çünkü hem içe kapanık hem sıkıcısınız. Bu kafadan acilen çıkıp gerçek hayata dönmezseniz 30’larınızda ben ne yaptım diye vahlanırsınız.

tomboy ooo günah böyle şeyler islamın kızı

Bir psikologa falan gidin. Annenize yazık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…