- 19 Nisan 2019
- 3.040
- 8.590
- 158
- Konu Sahibi CaresizMutsuzCicek
-
evli olmayan insanın namazı bile kusurludur diyenler var üzgünüm. ki islamın özünde evlilik ve çoğalmak vardır.Bu nasıl hadsiz bir soru? Bu sorunuza şöyle cevap verebilirim ben evlenmeyi ve çocuk sahibi olmayı düşünmüyorum,flört vs. de düşünmüyorum zaten.Dinlediğim sanatçı da öyle.O eski bir röportajında böyle bir şey tercih etmediğini belirtmiş ben de kendimi öyle nitelendiriyorum açıkçası.En azından bu yönüyle ona benzeyeyim değil mi?Ayrıca bazı şartlar oluştuğunda dini açıdan evlilik zorunluluğunun kalktığını okumuştum sanki.Ben de zaten psikolojik olarak kendimi kötü hissediyorum.Bu belki yeterli bir sebeptir belki de değildir bilemem...
kimse ogretmiyor ayol asssiiiriii zeki olduklari icin her turlu bilgiye hakimlerHetero olanlari neden asagiliyorsun? Sen hiç gorusmedigin bir sanatçıya ayilip bayilirken millet kendi kocasına bayilinca suç mu hshshhdhdhd şaka bir yana.her erkekten hoşlanan erkeklerin yalakası değil. Allah'ım şu 17-20 yasa bunları kim öğretiyor ya..
Şaka mısın yaYa aslında imam hatibin şu yönünü seviyorum.Kendi cinslerinle iç içesin.Kalıcı arkadaş edinebilirsin.Bu yönünü en çok seviyorum. Ayrıca benim çok sevdiğim bir sanatçı var.Dinlediğim tek sanatçı.O da Erenköy kız lisesi mezunu.İmam hatip değil kız lisesi de olabilirdi yani.Ve çok muazzam bir kadın.Örnek alınmayı çok hak eden bir kadın.Ve doksanlardan beridir süregelen süper bir kariyeri var.48 yaşında ama 30'larında gibi.Gerçekten onu çok seviyorum.Ayrıca geçinmek için bir erkeğe asla muhtaç değil.Çok güçlü bir kadın.Ben kendi yaşımı bile onun benim yaşındaki haliyle kıyaslıyorum yani gerçeklikten de çok koptum.O kadın gibi olamamak da olamayacak olmak da beni çok yıpratıyor.HA BİR DE YANLIŞ ANLAMAYIN BEN ONUN ŞÖHRETİNİ DEĞIL KARAKTERİNİ,HAYATA OLAN TUTUMUNU SEVİYORUM.Bir de 21 yaşına gelip Kur'an okumayı nerede öğrenebilirim bu yaştan sonra kaygısı da var maalesef
Güneş değil,DENİZSanki kadın güneş
buralarda harcaniyorsunGüneş değil,DENİZ
Çocuğum, "bende" eski dilde köle demektir. Bende-niz sonundaki ek iyelik eki oluyor. Yani köleniz anlamına geliyor.Güneş değil,DENİZ
imam hatibe gidebilseydi hep ogrenecekti iste anadolu lisesinde hicbisey yokÇocuğum, "bende" eski dilde köle demektir. Bende-niz sonundaki ek iyelik eki oluyor. Yani köleniz anlamına geliyor.
Eski zamanlarda insanlar tanışırken kibarlık olsun diye kendilerini bu şekilde takdim ederlermiş. Yani hizmetinizdeyim, yardımcı olurum gibisinden.
Sanmıyorum Tuğçe Hanım.imam hatibe gidebilseydi hep ogrenecekti iste anadolu lisesinde hicbisey yok
BenDENİZ'in gerçek adına dayanarak dedim Deniz diye.Bendeniz'in sahne adının anlamını Ben de biliyorum.Fanları ve çok yakından tanıyanlar Deniz diye hitap ederler hanımefendi,bilgilerinize...Sanmıyorum Tuğçe Hanım.Ben de bölümümden ötürü Arapça Farsça tamlamalarla, eski Türkçe ile uğraştım. Ondan ötürü biraz biliyorum diyebilirim.
Ama hayran olduğum sanatçının da adının anlamını iyi bilirdim ben olsaydım. Çünkü denizle alakası yok.
ya ben boyle gencleri gordukce acaba biz de boyle miydik diye dusunuyorum hep ama degildik sanirim. Ne savunduklari seyin bilincindeler ne empatiyi biliyorlar ne ogrenmeye aciklar ne biliyim degisik. Koru korune bir seylerin pesinden gidiyorlar isteSanmıyorum Tuğçe Hanım.Ben de bölümümden ötürü Arapça Farsça tamlamalarla, eski Türkçe ile uğraştım. Ondan ötürü biraz biliyorum diyebilirim.
Ama hayran olduğum sanatçının da adının anlamını iyi bilirdim ben olsaydım. Çünkü denizle alakası yok.
Allah Allah ben imam hatibe gittim hiç öyle şeyler ogrenmedim.imam hatibe gidebilseydi hep ogrenecekti iste anadolu lisesinde hicbisey yok
Hangi genç kızda "tomboy" imajı bu kadar estetik durur söyler misiniz?Bu kadın bir başka,insan üstü,kadın üstü,sanatçı üstü bir şey,sanki bu dünyadan değil gibi.Çok üstün bir kişilik,harika biri!Allah çevrenizdekilere sabır versin ya. Bir konu ne kadar cringe olabilirse o kadar cringe bir hale geldi. Bendeniz bile kendini bu kadar sevmiyordur
Siz ciddi takıntılısınız. Anneniz haklı. Nereye gitseniz mutlu olmanız mümkün değil. Gittiğiniz yerde de başka bir şeye takacaksınız kafayı. Arkadaşınız yok çünkü hem içe kapanık hem sıkıcısınız. Bu kafadan acilen çıkıp gerçek hayata dönmezseniz 30’larınızda ben ne yaptım diye vahlanırsınız.Ya aslında imam hatibin şu yönünü seviyorum.Kendi cinslerinle iç içesin.Kalıcı arkadaş edinebilirsin.Bu yönünü en çok seviyorum. Ayrıca benim çok sevdiğim bir sanatçı var.Dinlediğim tek sanatçı.O da Erenköy kız lisesi mezunu.İmam hatip değil kız lisesi de olabilirdi yani.Ve çok muazzam bir kadın.Örnek alınmayı çok hak eden bir kadın.Ve doksanlardan beridir süregelen süper bir kariyeri var.48 yaşında ama 30'larında gibi.Gerçekten onu çok seviyorum.Ayrıca geçinmek için bir erkeğe asla muhtaç değil.Çok güçlü bir kadın.Ben kendi yaşımı bile onun benim yaşındaki haliyle kıyaslıyorum yani gerçeklikten de çok koptum.O kadın gibi olamamak da olamayacak olmak da beni çok yıpratıyor.HA BİR DE YANLIŞ ANLAMAYIN BEN ONUN ŞÖHRETİNİ DEĞIL KARAKTERİNİ,HAYATA OLAN TUTUMUNU SEVİYORUM.Bir de 21 yaşına gelip Kur'an okumayı nerede öğrenebilirim bu yaştan sonra kaygısı da var maalesef
tomboy ooo günah böyle şeyler islamın kızıHangi genç kızda "tomboy" imajı bu kadar estetik durur söyler misiniz?Bu kadın bir başka,insan üstü,kadın üstü,sanatçı üstü bir şey,sanki bu dünyadan değil gibi.Çok üstün bir kişilik,harika biri!
Bir psikologa falan gidin. Annenize yazık.Ya aslında imam hatibin şu yönünü seviyorum.Kendi cinslerinle iç içesin.Kalıcı arkadaş edinebilirsin.Bu yönünü en çok seviyorum. Ayrıca benim çok sevdiğim bir sanatçı var.Dinlediğim tek sanatçı.O da Erenköy kız lisesi mezunu.İmam hatip değil kız lisesi de olabilirdi yani.Ve çok muazzam bir kadın.Örnek alınmayı çok hak eden bir kadın.Ve doksanlardan beridir süregelen süper bir kariyeri var.48 yaşında ama 30'larında gibi.Gerçekten onu çok seviyorum.Ayrıca geçinmek için bir erkeğe asla muhtaç değil.Çok güçlü bir kadın.Ben kendi yaşımı bile onun benim yaşındaki haliyle kıyaslıyorum yani gerçeklikten de çok koptum.O kadın gibi olamamak da olamayacak olmak da beni çok yıpratıyor.HA BİR DE YANLIŞ ANLAMAYIN BEN ONUN ŞÖHRETİNİ DEĞIL KARAKTERİNİ,HAYATA OLAN TUTUMUNU SEVİYORUM.Bir de 21 yaşına gelip Kur'an okumayı nerede öğrenebilirim bu yaştan sonra kaygısı da var maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?