- 19 Nisan 2019
- 3.040
- 8.590
- 158
- Konu Sahibi CaresizMutsuzCicek
el birliğiyle bendenize ulaşalım da şu kıza akıl versin ya.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
He insan üstü bir varlık, tapının bence bu kadına.Hangi genç kızda "tomboy" imajı bu kadar estetik durur söyler misiniz?Bu kadın bir başka,insan üstü,kadın üstü,sanatçı üstü bir şey,sanki bu dünyadan değil gibi.Çok üstün bir kişilik,harika biri!
Gençliğimin şarkıcısı evet tatlıydı ama amma abartmışsın kişiliğini vs. İnsanüstü diyeceksin kadına neredeyse. Ben sizi tuhaf buldum bayağı bir yorumunuzu okuduktan sonra. Anneniz olmadığıma da ayrı bir sevindim. Genç olmanın değerini bileceğinize nelere kafanızı takmışsınız. ÜzücüHangi genç kızda "tomboy" imajı bu kadar estetik durur söyler misiniz?Bu kadın bir başka,insan üstü,kadın üstü,sanatçı üstü bir şey,sanki bu dünyadan değil gibi.Çok üstün bir kişilik,harika biri!
Kardeşim cidden sana inanmamaya başladım sen bizimle dalga geçmediğine emin misin 23 yaşındayım sen 21sin ben senin yaşındayken üniversiteyi bitirip kpss çalışmaya falan başladım ne bileyim gidip spor yaptım, ispanyolca öğrenmeye falan çalıştım, alanımla ilgili eğitimlere katıldım hadi en kötü yabancı dizi izleyerek vakit öldürdüm ama muhakkak uğraştığım bir şey vardı bunca dersin arasında. Bence sen uğraşsızlıktan bunalmışsın kendine bir hobi edin.Hangi genç kızda "tomboy" imajı bu kadar estetik durur söyler misiniz?Bu kadın bir başka,insan üstü,kadın üstü,sanatçı üstü bir şey,sanki bu dünyadan değil gibi.Çok üstün bir kişilik,harika biri!
Sanmıyorum Tuğçe Hanım. Ben de bölümümden ötürü Arapça Farsça tamlamalarla, eski Türkçe ile uğraştım. Ondan ötürü biraz biliyorum diyebilirim.
Ama hayran olduğum sanatçının da adının anlamını iyi bilirdim ben olsaydım. Çünkü denizle alakası yok.
Çok başarılı ya ÇOK BAŞARILI!!!Bir pazarlama stratejisi olarak "Bendeniz" olarak tanıtılmıştı.
"Türkiye onu Bendeniz olarak tanıdı. Gerçek adı Deniz Çelik olan ünlü sanatçı 1973 yılında İsviçre'de dünyaya geldi.
Bendeniz; İstanbul Erenköy Kız Lisesi’nden mezun oldu. Lise öğreniminin ardından üniversite eğitimi için doğduğu ülkeye yani İsviçre’ye gitti. Büro işleri alanında bir meslek yüksekokulunu bitirdi.
Bir arkadaşının doğum gününde şarkı söylerken keşfedildi ve böylece müzik dünyasına adım attı. 1993 yılında Neslihan Yargıcı’nın yaratıcılığını yaptığı “Abajur kız” imajıyla ilk albümünü çıkardı. Neslihan Yargıcı’yla tanıştığı gün “Merhaba ben Deniz” dedi ve adı Bendeniz oldu."
Kendisinin cinsel yönelimleri hakkında yıllarca konuşuldu. Yani konu sahibinin düşündüğü gibi bir insan değil. Özgür modern bir kadın. Dini yaşayacakmış ya konu sahibi. Hah işte idolü öyle bir kadın değil haberi yok.Bir pazarlama stratejisi olarak "Bendeniz" olarak tanıtılmıştı.
"Türkiye onu Bendeniz olarak tanıdı. Gerçek adı Deniz Çelik olan ünlü sanatçı 1973 yılında İsviçre'de dünyaya geldi.
Bendeniz; İstanbul Erenköy Kız Lisesi’nden mezun oldu. Lise öğreniminin ardından üniversite eğitimi için doğduğu ülkeye yani İsviçre’ye gitti. Büro işleri alanında bir meslek yüksekokulunu bitirdi.
Bir arkadaşının doğum gününde şarkı söylerken keşfedildi ve böylece müzik dünyasına adım attı. 1993 yılında Neslihan Yargıcı’nın yaratıcılığını yaptığı “Abajur kız” imajıyla ilk albümünü çıkardı. Neslihan Yargıcı’yla tanıştığı gün “Merhaba ben Deniz” dedi ve adı Bendeniz oldu."
20 yıldan fazladır piyasada yok ayol. Nerede başarısı? Ama Ajda Pekkan var bakÇok başarılı ya ÇOK BAŞARILI!!!
Erenköy kız lisesine takılacağına git isviçre’de okumak için dil öğren o zaman?Çok başarılı ya ÇOK BAŞARILI!!!
Kardeşim cidden sana inanmamaya başladım sen bizimle dalga geçmediğine emin misin 23 yaşındayım sen 21sin ben senin yaşındayken üniversiteyi bitirip kpss çalışmaya falan başladım ne bileyim gidip spor yaptım, ispanyolca öğrenmeye falan çalıştım, alanımla ilgili eğitimlere katıldım hadi en kötü yabancı dizi izleyerek vakit öldürdüm ama muhakkak uğraştığım bir şey vardı bunca dersin arasında. Bence sen uğraşsızlıktan bunalmışsın kendine bir hobi edin.
Bir de bana derler çocuksusun yaşına uygun davranmıyorsun diye. Kendime şükrettim bir de gelip seni görsünler. E tabii ki benim de idol aldığım ünlüler sevdiklerim vs. var ama hiçbiri o okula gitti böyle hayat sürdü diye ben de yapacağım demedim. Dümdüz insan bunlar.
Sana kötü bi haberim var bebeğim, bendeniz 2 sene öncesine kadar benim arkadaşımla birlikteydi. Sonra adam evlenmek istemedi falan diye ayrıldılar. Hiç öyle kafanda kurduğun gibi bişey yok yani ortada. Normal kadın işte, seviyor sevişiyor falan.Bendeniz şarkını dinleyince de sözlerini de paylaşınca tüm sıkıntılarım gidiyor yaaaa
bendeniz hatipHe insan üstü bir varlık, tapının bence bu kadına.
Sizin sözlerinizi belki kale almamisımdır ondan olabilir mi? Kendiniz gibi olmayanlara fake demeye devam edin!konu sahibi troll. birçok defa onunla açıklarını bularak doğrudan alakalı her türde cevap verdim yazmadı. şikayet edin kardeşlerim
Sana kötü bi haberim var bebeğim, bendeniz 2 sene öncesine kadar benim arkadaşımla birlikteydi. Sonra adam evlenmek istemedi falan diye ayrıldılar. Hiç öyle kafanda kurduğun gibi bişey yok yani ortada. Normal kadın işte, seviyor sevişiyor falan.
Dalga geçmeyi bir kenara bıraksak?Ve hatta kadın evlenmek istemiş, gördüğün gibi @tatilsever . Kadının yaşam tarzı , toplumun genelinden çok farklı değilmiş.
Kadın ilişkisini magazine haber vermeden yaşamış sadece.
He adamın evlenmeme nedeni de oğluydu. Oğluna tapıyor, kötü etkilenir diye istemedi evlenmek.Ve hatta kadın evlenmek istemiş, gördüğün gibi @tatilsever . Kadının yaşam tarzı , toplumun genelinden çok farklı değilmiş.
Ayrıca Deniz evlense bile ben asla böyle bir şey düşünmeyeceğim evlilik,flört asla hayatımda olmayacak düşüncesi bile korkunç ama ben onu sevmeye devam edeceğim sizden tek istediğim biraz motive.Seneye jubilemi yapıp ayt de 80'de 80 yapıp ilk 1000'e gireceğim.Motive vermiyorsaniz da canınız sağ olsun!Ve hatta kadın evlenmek istemiş, gördüğün gibi @tatilsever . Kadının yaşam tarzı , toplumun genelinden çok farklı değilmiş.
Dalga geçmiyorum ayol, sen kafanda nereye koydun, kadını nasıl bir kampanyayla piyasaya sürdüler bilmiyorum. Türk pop müziği konusunda çok zayıfım. Şarkıcı olduğunu söylemeselerdi kadını tanımazdım bile. Ama normal insan işte, özel bir yanı yok. Dümdüz kadın.Dalga geçmeyi bir kenara bıraksak?