Annemin bencilliğinden psikolojikmen çöktüm.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bendeniz?
Ahahaha geç kaldım ya.

Yorumların hepsini okuyamadım da yaz diye dedenlerin evde kalmak isteyince yazlık zannettim, 3 sokak ötedeki ev için kadın neden düzenini bozsun ki? Bir de ibadet için imam hatipe gitmene gerek yok, zamanında imam hatipe gitmis ama bir gram din bilgisi olmayan bir ton arkadaşım var. Anneye of bile denmeyecegini de duymuşsundur eminim, ben yapamıyorum ama imam hatipe gitsem daha iyi ibadet ederdim dusuncesindeki bir insan yapabilir diye düşünüyorum..
Bendenize nereden geldik onu anlayamadım gsgsgd bu okuyayım

Kim niye bendeniz hayranı olur hiç anlamam ya

Milleti aşağılayacağınıza kendi sorunlarınız ile uğraşın. Şu hallerinize bakarsak siz de bir ünlüyü abartıp özdeşleşen ergensiniz yani. Ünlü yalakası diyelim hatta.

Milleti aşağılayacağınıza kendi sorunlarınız ile uğraşın. Şu hallerinize bakarsak siz de bir ünlüyü abartıp özdeşleşen ergensiniz yani. Ünlü yalakası diyelim hatta.
Sen anca ona buna laf yetiştir bu imaj bozuk biraz değiştir ... #bendeniz #çatlat

Hetero olanlari neden asagiliyorsun? Sen hiç gorusmedigin bir sanatçıya ayilip bayilirken millet kendi kocasına bayilinca suç mu hshshhdhdhd şaka bir yana.her erkekten hoşlanan erkeklerin yalakası değil. Allah'ım şu 17-20 yasa bunları kim öğretiyor ya..

Çekin çekin çekin bıkmadan OYNAMIŞ ÇİVİSİ YERİNDEEEEN

Alay etmeniz o kadar kalbimi kırdı ki...

Canim sen onlari ciddiye alma. Asıl soruna yogunlas. Annen kötü niyetli degil. Kendini seni sevmedigine neden inandirdin bilmiyorum ama davranislaro seni önemsedigini gösteriyor. Kendi dogrularina göre belki, ama öyle. Dün ailemizden birini topraga verdik. Kizi kendini parcaliyor anneme iyi evlat olamadim diye, halbuki onun icin bircok seyi de yapti. Orta yolu bulmaya gayret edin.

Sevdiğim sanatçıyı duymayı siz istediniz ama...
Yavrum evladım kendinle bu kadar özdeşleştirmen hiç sağlıklı değil. Her şeyin aşırı fanatizmi zararlıdır. Sevme demiyorum, sev tabi ama dozunda sev. Sanki kadın güneş, sen de yörüngesinde dönüyorsun.
Şu hayal aleminden bir uyan artık. Ben senin yaşındayken hem çalışıyordum hem de ikinci üniversiteme hazırlanıyordum. Sen de daha anana kafayı takmışsın, yok dedemin evi yok Bendeniz deyip mızıldanıp duruyorsun.
Ayy kızlar valla annem gibi konuşmaya başladım artık.

Yaz için ev mi değiştirilir aklin başında mı senin ?
Ne diye kadin düzenini bozsun ayrıca niye yani mantikli bir sebebin var mi ?
Öte yandan imam hatipe gitmekle ibadetin ilgisi yok adı üzerinde imam ve hatip yetiştirme okulu orası yani namaz kılmanın oruç tutmanın ya da dini inançlara uygun yaşamanın hiçbir kurum tekelinde olmadığını anlaman lazım önce. Cep telefonu konusunda da annen haklı sürekli alınan bir şey değil kadin almışken iyisi olsun demiş bunda kötü ne var ki?

Konusundan kanal7 vibe'ı alıyorum. Kötü kalpli anne eşine ve kızına kök söktürür kızı hep iyiden makulden yanadır anne hatta ara ara konken falan da oynuyordur :))
Ama hayat dizi film değil ayrıca kanal7 oyunculukları da aşırı kötü hatırlatmak isterim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…