- Konu Sahibi CaresizMutsuzCicek
-
Bendeniz?Küt saç desem,90'lar desem,2000'ler desem,o gurur tavrı ve kimseye boyun eğmeyecek duruşu,hazırcevaplılığı,muhteşem söz yazarlılığı desem... Ağlayayım mı devrilen yıllara şarkısını kendimle zaman geçtikçe daha çok içselleştiriyorum.Çünkü o da sanatçı olduğunda benden birkaç yaş küçük ve içinde kocaman bir dünya bulunduran güzel,gencecik bir kızmış.O benim starım...
EVEEEEETBendeniz?
Ahahaha geç kaldım ya.
Kim niye bendeniz hayranı olur hiç anlamam yaBu nasıl hadsiz bir soru? Bu sorunuza şöyle cevap verebilirim ben evlenmeyi ve çocuk sahibi olmayı düşünmüyorum,flört vs. de düşünmüyorum zaten.Dinlediğim sanatçı da öyle.O eski bir röportajında böyle bir şey tercih etmediğini belirtmiş ben de kendimi öyle nitelendiriyorum açıkçası.En azından bu yönüyle ona benzeyeyim değil mi?Ayrıca bazı şartlar oluştuğunda dini açıdan evlilik zorunluluğunun kalktığını okumuştum sanki.Ben de zaten psikolojik olarak kendimi kötü hissediyorum.Bu belki yeterli bir sebeptir belki de değildir bilemem...
Milleti aşağılayacağınıza kendi sorunlarınız ile uğraşın. Şu hallerinize bakarsak siz de bir ünlüyü abartıp özdeşleşen ergensiniz yani. Ünlü yalakası diyelim hatta.Aseksüelim diyeyim o zaman.Heteroseksüel kadınları hep aşağıladım bazı zamanlar kimini erkek yalakası olarak gördüm.Lezbiyen kadınları da hayat tarzlarını sevmediğim için gerçi somut olarak biriyle bile tanışmadım ama hani her türlü cinsellik ve flört kavramları benden çok uzakta.Ben çok sıra dışı bir insanımdır belki bilmiyorum ortak paydada bulunacağım insanlar aradım aseksüel olmaktan da gurur duyarım zaten gerçekten öyleysem.Zaten kimseyi tam olarak çekici bulduğumu hatırlamıyorum tek istediğim hayatıma HİÇ KİMSEYİ ALMADAN düzgünce yaşamak.
Sen anca ona buna laf yetiştir bu imaj bozuk biraz değiştir ... #bendeniz #çatlatMilleti aşağılayacağınıza kendi sorunlarınız ile uğraşın. Şu hallerinize bakarsak siz de bir ünlüyü abartıp özdeşleşen ergensiniz yani. Ünlü yalakası diyelim hatta.
Yok teşekkür ederim , beni çatlatacak sanatçılar daha üst kalite.Sen anca ona buna laf yetiştir bu imaj bozuk biraz değiştir ... #bendeniz #çatlat
Hetero olanlari neden asagiliyorsun? Sen hiç gorusmedigin bir sanatçıya ayilip bayilirken millet kendi kocasına bayilinca suç mu hshshhdhdhd şaka bir yana.her erkekten hoşlanan erkeklerin yalakası değil. Allah'ım şu 17-20 yasa bunları kim öğretiyor ya..Aseksüelim diyeyim o zaman.Heteroseksüel kadınları hep aşağıladım bazı zamanlar kimini erkek yalakası olarak gördüm.Lezbiyen kadınları da hayat tarzlarını sevmediğim için gerçi somut olarak biriyle bile tanışmadım ama hani her türlü cinsellik ve flört kavramları benden çok uzakta.Ben çok sıra dışı bir insanımdır belki bilmiyorum ortak paydada bulunacağım insanlar aradım aseksüel olmaktan da gurur duyarım zaten gerçekten öyleysem.Zaten kimseyi tam olarak çekici bulduğumu hatırlamıyorum tek istediğim hayatıma HİÇ KİMSEYİ ALMADAN düzgünce yaşamak.
Çekin çekin çekin onları çekin çekin çekin önumdeeeen. #bendeniz #checkinYok teşekkür ederim , beni çatlatacak sanatçılar daha üst kalite.Bozuk imaj mevcut doğru ama sende tabi.
Çekin çekin çekin bıkmadan OYNAMIŞ ÇİVİSİ YERİNDEEEENHetero olanlari neden asagiliyorsun? Sen hiç gorusmedigin bir sanatçıya ayilip bayilirken millet kendi kocasına bayilinca suç mu hshshhdhdhd şaka bir yana.her erkekten hoşlanan erkeklerin yalakası değil. Allah'ım şu 17-20 yasa bunları kim öğretiyor ya..
Gidin dedenizin evinde bir süre sakinlesin...Çekin çekin çekin bıkmadan OYNAMIŞ ÇİVİSİ YERİNDEEEEN
Sevdiğim sanatçıyı duymayı siz istediniz ama...Off aşırı cringe yaaa.
Benim bebeler olsaydı şimdi böyle derlerdi. Cuk oturdu valla.
Alay etmeniz o kadar kalbimi kırdı ki...
Yavrum evladım kendinle bu kadar özdeşleştirmen hiç sağlıklı değil. Her şeyin aşırı fanatizmi zararlıdır. Sevme demiyorum, sev tabi ama dozunda sev. Sanki kadın güneş, sen de yörüngesinde dönüyorsun.Sevdiğim sanatçıyı duymayı siz istediniz ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?